Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Legefigurer til børn

1228
Anbefalet Alder (Legetøj)

Legefigurer til børn

Vi har et utroligt stort udvalg af forskellige legefigurer til børn, både store og små. Figurerne egner sig ikke til børn under 3 år, men kan sagtens bruges på børneværelset som pynt indtil barnet er blevet gammelt nok til at lege med dem. Figurerne er utroligt dekorative og detaljerigdommen er imponerende.

Vi har legefigurer i helt utroligt mange udformninger, fx vilde dyr fra hele verden, husdyr, kryb og kravl, fortidsdyr, havets dyr, middelalderens riddere og prinsesser, borge, fantasifulde skabninger såsom feer, havfruer, fugl Føniks, enhjørninger, pegasusser og drager. Vi vil helt sikkert anbefale jer at tjekke vores udvalg af Schleich dyr ud.

Populære brands

4M Yookidoo Jellycat
B. toys Disney Princess Mudpuppy
Sky Dancers Tender Leaf Toy2

Bondegårde, stalde, øer m.fl.

Dertil skal der selvfølgelig også bruges nogle bygninger og/eller bosteder som en bondegård, træhytte, dinosaurernes ø, forskningsstation, hestestald, hønsehus og andre nødvendigheder til livet på gården, nutidige figurer som dykker og køretøjer med div. tilbehør. Du finder desuden et fint udvalg af figurer i træ.

Figurerne stimulerer og inspirerer børnenes fantasi og er særdeles gode til rollelege. Dit barn får noget til både følesansen og synssansen. De flotte dyrefigurer er desuden med til at bibeholde og fremme dit barns interesse for dyrene og deres habitat. 

Skønne legefigurer til rollelege

Det store udvalg af figurer er intet mindre end perfekte til fantasifuld leg hjemme på gulvet, eller til en hyggestund i sengen inden barnet skal lægge sig til at sove, eller til en doven weekend-morgen, hvor man ikke skal nå noget. 

Er dit barn fascineret af livet på bondegården, er der således rig mulighed for at finde et væld af skønne figurer, der forestiller både bygninger, mennesker og dyr, som lever på en bondegård; heste fra mange forskellige racer, hunde og hvalpe, køer og kalve, får, udmugningssæt, grisefoder m.m. 

Til bondegården, der består af stuehus og stald, følger der forskellige dyr, møbler og redskaber. Dit barn kan indrette præcis, som han eller hun lyster. Kun fantasien sætter grænser. 

Alle dyrene fra zoologisk have

Langt de fleste børn er glade for dyr, vilde såvel som tamme. Måske junior drømmer om at blive dyrepasser i zoo?

Lad ham eller hende opbygge sin helt egen zoologiske have med tigre, ulve, bjørne, aber, dovendyr, isbjørne, flamingo, lemur, surikat, flagermus, krokodille, leopard, komodovaran, okapi, zebra, orangutang, antilope, flodhest, næsehorn, løve, los, hvalros, kobraslange, skildpadde og mange flere.

Flere forskellige dinosaurer-legefigurer

Dinosaurer har til alle tider fascineret mennesker i alle aldre, og vi har naturligvis et væld af dinoer at vælge imellem. Både kødæderne og planteæderne. Du finder fx en dimetrodon, carnotaurus, spinosaurus, giganotosaurus, velociraptor, pteranodon, triceratops, allosaurus og mange flere.

Under havets dyb finder vi et væld af fisk, pingviner, hvaler, søko, søleopard, djævlerokke, klovnefisk, delfin, fanefisk, hvidhval, spækhugger, hvidhaj, sæler, revhaj m.fl.

Flotte og fantasifulde figurer i plast og træ

Fantasi er det drømme er gjort af! Vi har et stort og alsidigt udvalg af de mest vidunderlige figurer fra fantasiens og eventyrernes verden. Du finder de skønneste feer, drager med et eller flere hoveder, enhjørninger, pegasusser, havfruer m/u søheste, monstre og skræmmende uhyrer.

Der er utroligt mange farver, mønstre og størrelser at vælge imellem. Lad dit barn lege sig ind i en spændende verden af eventyrlige væsener. Det er både sjovt og lærerigt at følge med i som forældre.

Legefigurerne er af høj kvalitet og fremstillet af hård plast, hvoraf flere af figurerne er håndmalede. Der er mildest talt kælet for detaljerne i disse figurer og deres livagtige udtryk. 

Du finder bl.a. et blomsterhus, som hører til i feernes verden. Blomsterhuset har masser af skønne detaljer, klare og flotte farver og dit barn kan selv være med til at bestemme, hvordan blomsterhuset skal indrettes. 

Dekorativt indslag og til køreturen

Figurerne kan bl.a. bruges som dekorativt indslag på børneværelset, fx på reolen, hylden eller i vindueskarmen. Når tiden er inde, kan barnet få figurerne og lege med, og behøver nu ikke nøjes med at betragte dem på afstand.

Skal I på en længere køretur, eller måske på bilferie eller rejse med fly, kan I med fordel pakke en lille legekuffert med et udvalg af barnets yndlingsfigurer, som kan komme med på rejsen. Indimellem kan rejsetiden forekomme lang og kedelig. 

Det behøver den slet ikke være! Lad barnet udfolde sin fantasi og lege med riddere, som bekæmper drager og befrier fx prinsessen, eller oplev en farefuld ekspedition ind i junglen eller tilbage i tiden til dinosaurerne. 

Det er så meget bedre for dit barns udvikling, når han eller hun udfolder sine egne eventyr frem for at lade barnet sidde med en ipad i skødet.

Gratis fragt

Når du bestiller legefigurer eller andet legetøj her hos os, betaler vi fragten. Eneste betingelse er, at varerne skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv