Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Biler, tog og køretøjer

599
Anbefalet Alder (Legetøj)

Legetøjsbiler

Hvis dit barn har en forkærlighed for smarte og hurtige biler, vil han eller hun helt sikkert elske at lege med legetøjsbiler.

Vi fører et bredt og alsidigt udvalg af legetøjsbiler i plastik og træ. Hvad enten du/I har en præference for den ene eller anden form for materiale, så findes det her hos Kids-world.

Børn i alle aldre - også voksne - bliver fascineret af køretøjer i alle udformninger og de elsker at lege med biler. Vi har alt i form af legetøjsbiler såsom lastbiler, varebiler, brandbiler, politibiler, racerbiler og meget mere i de bedste materialer.

Legetøjsbilerne kører nemt og ubesværet og børn elsker at lege, at de kører stærkt - prøv bare at lytte en gang imellem, hvor hurtigt de kører!

Udover selve bilerne har vi også andet tilbehør til leg med legetøjsbiler. Alt sammen fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Kreativ leg med legetøjsbiler

Legetøjsbiler har været en stabil del af børns værelser i mange år, fra simple træbiler til elektriske fjernstyrede biler. Børn ser ofte forskellige køretøjer i dagligdagen, og bliver enormt glade og begejstrede når det sker. Når børn så leger med legetøjsbiler, kan de inkorporere disse rigtige scenarier og på kreativ vis lære at skabe en verden omkring dem.

Legetøj som børn selv har mulighed for at bevæge, såsom legetøjsbiler, er fantastiske for de mindste børn som er ved at lære at kravle, eftersom de opfordrer dem til at være mere mobile og styrker deres selvtillid. Bevægelse via leg hjælper med at udvikle børns koordination, balance og motorik.

Børn som er ved at styrke deres finmotorik, vil også drage fordel af at gribe fat i legetøjsbilerne når de lader som om de kører rundt.

Populære brands

HABA Candylab Playforever
Rastar Dantoy BRIO

Bedre forståelse af verden med legetøjsbiler

Børn lærer overraskende hurtigt at skelne forskellige køretøjer fra hinanden, og nogle legetøjsbiler introducerer også børn for vigtige roller i samfundet - eksempelvis skraldebiler, politibiler og brandbiler i legetøjs form. 

På den måde lærer børn mere om verden og samfundet, og det er nok også derfor legetøjsbiler har været populære i så mange år og fortsat er det i dag. Børn elsker også at lade som om de kører, og det tillader legetøjsbiler dem.

Mini-udgaver af racerbiler, brandbiler m.fl.

Hvem husker ikke sin egen barndoms fascination af biler og andre køretøjer? Hvad kunne være bedre end at få sin egen mini-udgave af en racerbil, en brandbil, en politibil, et folkevognsrugbrød, en lastbil eller en traktor? 

Med en legetøjsbil var grunden lagt til timevis af sjov leg og underholdning enten hjemme på værelset, i stuen eller i sandkassen. Udfordringen ved at bygge sit helt eget vejnet eller vejsystem med tunneller, broer, stejle bakker eller lange lige strækninger. Måske man kunne få et mindre racerløb op at stå mod bedstevennen eller far? 

Kranvogn, sportsvogn og traktor

Hvorfor ikke introducere dit eget barn for skønne stunder som disse? Hos Kids-world præsenterer vi et bredt udvalg af forskellige køretøjer, som indbyder til sjov og leg!

Vi fører et stort udvalg af køretøjer i forskellige størrelser og materialer, som passer til de yngste. 

Legetøjsbilerne kan købes i alle former for køretøjer; sportsvogne, lastbiler, traktorer med anhænger, betonkanon, gravko, helikopter, tog, pickup, racerbil, brandbil, rendegraver, bulldozer, cementblander og truck. Lad dit barn udleve deres fantasi med deres drømmebiler, og samtidig lære en hel masse i processen.

Små og store legetøjsbiler

Man går aldrig helt galt i byen med en legetøjsbil, der kan suse hen over stuegulvet. Legetøj med hjul er generelt et hit hos rigtig mange børn. Der er ingen tvivl om, at både store og små biler er særligt populære.

Hos Kids-world finder du legetøjsbiler i alle størrelser og modeller, så der er nok at vælge imellem, når bilsamlingen skal forøges, uanset om du er på udkig efter store eller små legetøjsbiler.

Når du vælger en legetøjsbil, skal du være opmærksom på, om den passer til dit barns alder. Legetøjsbiler med for små dele er ikke sikre at lege med for de mindste børn. Derfor kan du bruge søgefunktionen anbefalet alder’ øverst på siden. Så får du kun vist de modeller, der passer til dit barns alder.

Legetøjsbiler i lækre materialer og farver

Legetøjsbilerne er som nævnt, produceret i flere forskellige materialer samt farver, så der burde være en legetøjsbil i vores sortiment, som jeres dreng eller pige vil ELSKE at lege med.

Vi har bl.a. træbiler i bøg, der er udformet som de sejeste racerbiler med silikonedæk/gummihjul, som glider let og elegant hen over gulvet. Fælles for alle træbiler er, at de er malet med vandbaseret maling, som er ufarlig for børn. 

Nogle af racerbilerne er udformet som de klassiske racerbiler i højglans - simpelthen super flotte og lækre! De er naturligvis sikkerhedstestet i forhold til gældende europæiske, amerikanske, australske og new zealandske standarder. 

Legetøjsbiler til børn i alle aldre

Det er vigtigt at vælge legetøj som passer til netop dit barns alder, de legetøj med for små dele ikke er sikre for de mindste børn. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at søge legetøjsbiler efter dit barns alder, ved hjælp af baren 'Anbefalet Alder (Legetøj)' øverst. 

Klassiske tog i træ og plastik

Udover de gængse racerbiler fører vi også et alsidigt udvalg af de klassiske tog i træ og togskinner samt de klassiske traktorer og andre landbrugskøretøjer. 

Nogle af legetøjsbilerne er også såkaldte puttekasser, som foruden køreture med legetøjsbilen, også kan byde på motorisk leg, hvor børnene kan forsøge sig med at putte klodserne i deres respektive huller.

Naturligvis har vi også et fint udvalg af vejstykker i forskellige udformninger, som barnet kan konstruere sine egne vejbaner ud fra. Derudover fører vi også legetæpper med motiver og vejbaner. Vejbaner udfordrer børns logiske sans, idet de lærer hvilke stykker der passer sammen og hvordan vejen påvirker legetøjsbilens rute. 

Gratis fragt i Danmark

Husk, at når du bestiller legetøjsbiler og/eller andre køretøjer til dit barn hos Kids-world, får du dine varer leveret gratis så længe det er indenfor Danmarks grænser. 

Du har også mulighed for at vente med at betale, til du får udbetalt børnepenge. Desuden vælger du helt selv hvor du gerne vil have din pakke leveret: til døren, til en pakkeboks, eller et posthus. Det kan næsten ikke blive nemmere!

Tilføjet kurv