Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Konstruktionslegetøj - byg med klodser, kugelbaner og magnetlegetøj

1575

Konstruktionslegetøj til mange timers kreativ leg

Kreativt legetøj som tillader børn at bygge alverdens forskellige slags konstruktioner, er et stort hit hos børn i alle aldre. Desuden bidrager konstruktionslegetøj til børns positive udvikling - det hjælper med både finmotorikken, fantasien og logisk tænkning - og så er der selvfølgelig den store glæde og belønning ved at se den færdige, funktionelle konstruktion når den er færdigbygget.

Der findes utallige former for konstruktionslegetøj, fra byggeklodser til kuglebaner, til magnetlegetøj der hænger sammen og kan skabe komplicerede strukturer der kræver lang tid og øje for detaljer at bygge.

 Konstruktionslegetøj til børn opfordrer dem til virkelig at koncentrere sig og bruge deres hjerner. De skal udvælge de korrekte dele og forestille sig konstruktionen i hovedet, inden de fysisk begynder at sammensætte den. 

Meget konstruktionslegetøj indeholder trin-for-trin vejledninger til at opbygge en bestemt konstruktion, men de fleste kan også anvendes til at skabe børns helt egne konstruktioner. De kan dermed bruge fantasien og lave deres helt egne designs. 

Der findes mange forskellige former for konstruktionslegetøj til børn i alle aldre - fra 1 år og opefter - og de mere komplicerede sæt vil være et stort hit for hele familien at samles omkring.

Populære brands

MODU 4M Yookidoo
Jellycat Oli & Carol Disney Princess
Vileda Junior Sky Dancers Green Rubber Toys

Konstruktionslegetøj i træ

Konstruktionslegetøj i træ er særligt populært og godt til mindre børn. Du kan begynde at udvikle deres kreativitet og byggeevner allerede fra 1-års alderen med et sæt byggeklodser i træ. De er som regel slebet helt bløde eller malet over, så de er sikre for selv de mindste børns hænder at røre ved, bygge med, og kaste rundt. 

Hvis du har et mindre barn som elsker at manipulere ting med hænderne og røre ved alt, er konstruktionslegetøj i træ vær at overveje. Børn kan øve deres finmotorik og bygge forskellige sjove konstruktioner med byggeklodser i træ og andet konstruktionslegetøj.

Byggeklodser og andet konstruktionslegetøj i træ vil holde i årevis, er mere bæredygtigt end legetøj i plastik og kan dermed gives videre eller gå i arv.

Du kan også finde kuglebaner, togbaner og meget andet konstruktionslegetøj i træ til børn. Se eksempelvis de lækre produkter fra brands som Hape, Haba, Grimms Trælegetøj, Le Toy Van eller Djeco. 

Konstruktionslegetøj i træ findes også i mere avancerede versioner som passer perfekt til ældre børn. Så hvis du går op i bæredygtighed og intuitive, alsidig leg, bør du overveje konstruktionslegetøj i træ til dit barn uanset deres alder. Du kan bruge vores søgefilter til at finde det helt rigtige produkt til din familie.

Tilføjet kurv