Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tasker til børn

2384

Tasker til børn

Mangler du en smart og/eller praktisk taske til dit barn? Måske en taske til børnehaven? En praktisk lille kuffert til legetøj og småting, når I skal på weekendtur eller udflugter? Måske dit barn mangler en fin pung eller sågar et penalhus? Fortvivl ikke! Du er havnet det helt rigtige sted. 

Her på siden har vi et stort udvalg af forskellige tasker til børn fra et hav af forskellige mærker og i mange lækre farver. Kig dig omkring i vores store sortiment og se, om der ikke er noget, som falder i din og dit barns smag. 

Kæmpe udvalg af tasker til børn

Vi har flere end 1.000 forskellige tasker i flere forskellige varianter såsom skuldertasker, bæltetasker, gymnastikposer, toilettasker, shopper, rygsække, pusletasker, vuggestuetaske samt tasker velegnede til både vuggestue, børnehave og skole.

Vi har samlet alle vores tasker til børn her i denne kategori. Der er så mange, at vi vil anbefale dig, at gøre brug af vores filter, til at filtrere dig frem til den rigtige farve og type. Vi har tasker til både store og små børn - skal du eksempelvis bruge en taske til dit barn, som har flere forskellige rum, skulle det være til at finde lige her.

Skuldertasker til børn i lækre designs

Vi fører et stort og flot udvalg af skuldertasker til børn i et væld af styles, farver og lækre designs. Skuldertaskerne er fremstillet af forskellige materialer, fx skind, imiteret læder, polyester,  polyuretan m.m.

Vi har skuldertasker med forskellige mønstre, print, men naturligvis også ensfarvede, klassiske og helt enkle designs. Skuldertaskerne har fx magnetisk lukning eller knaplukning fortil, eller lynlås. Selvfølgelig vil der være plads til mangt og meget i, da der i stort set alle modeller er mere end et enkelt rum, så fx telefonen kan ligge sikkert for sig selv i et rum uden at risikere, der kommer ridser på skærmen. 

Langt de fleste modeller har desuden en justerbar strop, så den kan tilpasses til barnets højde. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag!

Bæltetasker til børn - smart og praktisk

Bæltetasken har fået en renæssance. Den er blevet trendy og moderne igen. Udover at være moderne, er bæltetasken også utroligt praktisk, når man fx er på rejse, og gerne vil sikre sig, at man har styr på sine penge, telefon, briller osv., da bæltetasken, som ordet antyder, er en taske, der bæres som et bælte. Mange bruger dog også bæltetasken herover skulderen, så den mere fungerer som en lille let skuldertaske. 

Bæltetaskerne hos Kids-world fås i mange flotte designs, og der vil helt sikkert være en, som passer perfekt til dit barn.

Praktiske kufferter og tasker til børn

Som forældre finder man ret hurtigt ud af, at der er behov for flere former for opbevaring til børnenes ting og tøj. Således fører vi bl.a. små praktiske rejsekufferter og børnehavetasker til de mindste, hvori de kan opbevare deres yndlingslegetøj, skiftetøj, en lille bog eller andre ting, når barnet skal på udflugt, weekendtur til bedsteforældrene, eller noget helt tredje.

Børnehavetaskerne er uundværlige til børnehavebarnet - de kan naturligvis også anvendes til dagplejebarnet/vuggestuebarnet. Heri kan skiftetøjet, sutten, madpakken og andet vigtigt tilbehør opbevares til når barnet skal afsted i institution.

Derudover har vi også køletasker til børn, som de kan have formiddagsmaden, frokosten, lidt frugt og en drikkedunk med i. En køletaske er særligt praktisk, når barnet skal på udflugt med fx. børnehaven eller skolen.

Endelig har vi toilettasker til børn. Børn elsker, når de har deres egen toilettaske, som de kan have deres egne toiletartikler i - uden at skulle dele med mor og far!

Tasker til børn i skønne farver

Smag og behag er forskelligt også når det kommer til børn. Derfor har vi selvfølgelig tasker til børn i mange forskellige farver og materialer. Normalt kan du finder tasker til børn, som er blå, brune, grå, grønne, gule, hvide, lilla, metallic, orange, rosa, røde, sorte og turkis. Vi har både ensfarvede tasker og tasker med fine mønstre og motiver. 

Skulle det f.eks. være en taske med blomster, en taske formet som en abe, en taske med skildpadder, en holografisk taske, en taske med logo eller en taske med LEGO® figurer? 

Vi har både skuldertasker, rygsække, mavetasker, muleposer, sportstasker og meget mere. Gå på jagt i vores store udvalg og se om der ikke er noget for din dreng eller pige.

Tasker til børn fra kendte mærker

Her på siden har vi tasker til børn fra mere end 100 forskellige danske og udenlandske mærker. Det betyder, at du altid har en masse at vælge imellem. Taskerne kommer i mange forskellige udtryk og stilarter, så der båder er noget for piger og drenge, store og små. 

Du kan eksempelvis finde fede rygsække fra Herschel, sjove gymnastikposer fra LEGO® og smarte sportstasker fra Adidas og Puma. 

Derudover kan du også finde tasker i mange forskellige prisklasser. Hvis du er på udkig efter en taske i en bestemt prisklasse eller fra et bestemt mærke, så anbefaler vi, at du bruger filteret øverst på siden. På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over vores sortiment. 

Populære brands

Purse Pets KAOS Jeune Premier
Baby Dreamer Jeva Beckmann

Tasker til teenagere og store børn

Hvis du er på jagt efter en taske til familiens teenager, så fortvivl ikke! Vi har nemlig også et stort udvalg af tasker til store børn. Det kan være, at dit barn har brug for en nye skoletaske, en sportstaske til træning eller en skuldertaske til pung, nøgler og telefon. 

Her på siden kan du finde masser af tasker i de nyeste modeller, så mon ikke du kan finde noget, som falder i teenagerens smag? Vi har f.eks. tasker fra kendte mærker med logoer, tasker med nitter og tasker med glimmer. Derudover kan du også finde sleeves og computertasker, så dit barns computer altid er beskyttet, når den er med på farten. 

Tasker til de mindste børn

Vi har naturligvis også tasker til de mindste børn. Når du vælger en taske til dit lille barn, er det vigtigt, at tasken ikke er for stort, så barnet let selv kan bære rundt på den uden at blive træt eller få ondt i ryggen. Derudover så må tasken naturligvis gerne være sjov og sød at se på. 

Vi har masser af tasker til små børn, som f.eks. er formet som forskellige dyr eller har motiver med kendte karakterer. Taskerne har typisk plads til en madpakke, en vandflaske og lidt legetøj eller ekstra tøj. Taskerne kan både bruges, når barnet skal i vuggestue eller børnehave, men de er også gode, hvis barnet skal på tur eller på besøg hos bedsteforældrene. 

Gymnastikposer, net og sportstasker til børn

Skal dit barn bruge en taske til sine fritidsaktiviteter, så er det også her på siden, at du finder dem. Vi har nemlig både gymnastikposer, net og sportstasker til børn. Taskerne kan nemt bruges til sportsaktiviteter, men kan også sagtens bruges til andre fritidsaktiviteter såsom musikundervisning eller tegning og maling.

Det er rigtig smart at have en taske, som bliver brugt særligt til fritidsaktiviteter. Hvis det drejer sig om sportsaktiviteter, er den en god ide med en taske særligt til sport eller idræt, fordi svedigt sportstøj og fugtige håndklæder godt kan have en lugt, som man ikke vil have ud i alle barnets tasker. 

Derudover så behøver barnet ikke tømme og pakke tasken, hver gang de skal afsted. Den kan bare stå klar til brug og svinges over skulderen.

Tilføjet kurv