Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Badetøj og UV-badetøj til baby og børn

1634
Størrelse
Skostørrelse

Badetøj til babyer og børn - drenge og piger

Vi fører et kæmpe udvalg af almindeligt badetøj og UV-badetøj fra en lang række smarte brands såsom danske Hummel og smarte Molo. Udvalget er stort, og du finder badetøjet i alt fra neutrale farver til de mere sprælske.

Hvad end I skal en tur på stranden eller på en ferie ud af landet, så er det altid rart, at have badetøjet i orden. Vi har bikinier, UV-dragter, UV-bluser, badeshorts, badebukser mv. til børn i alle aldre.

Så skal børnene blive klar til turen i vandet på stranden, badelandet eller svømmehallen, så er vi sikre på, at det sagtens kan lade sig gøre med vores udvalg af badetøj til drenge og piger. Vi har badetøj til enhver smag og behov - uanset om det er udendørs eller indendørs.

Badebluser, badeshorts og badebukser til børn

Udvalget er som sagt stort, og du kan med sikkerhed finde lige præcis den badebluse, t-shirten eller de par badeshorts eller badebukser, som din dreng eller pige vil elske at bade i.

Vi sælger badetøj til piger og drenge i styles som det neutrale fra Småfolk til de vilde Molo prints - måske er de flotte pangfarver fra Color Kids mere dig og dit barn?

Er dit barn mere til badedragter og bikini, så findes disse både til store og små børn med fine designs fra LEGO® Wear og de tilhørende serier med Friends og Elves, men også Popupshop med deres seje dyreprints og Small Rags med de neutrale mørke farver er på banen her. Molo er naturligvis også en klassiker med de farverige prints.

LEGO® Wear, Hummel og Molo kommer altid med et rigtig godt og stort udvalg, men glem ikke at Color Kids og Mini A Ture også har nogle lækre designs på programmet.

Husk din baby eller barns badetøj til de varme dage

Til drengene har vi badeshorts og badebukser til den store guldmedalje - også fra Molo og Hummel, men ikke mindst det internationale og australske mærke, Quiksilver, der er kendt for deres badetøj til surfere.

Badeshorts og badebukser er som ofte nogle løse svømmeshorts, som kan bruges til alt tænkeligt i havet, svømmebassinet eller poolen.

Badetøj til baby

Vi har naturligvis også badetøj i vores sortiment, som passer til din baby. Vælg blot hvilken størrelse din baby er på nuværende tidspunkt, og se hvad vores udvalg indeholder.

Vi har som regel badetøj til store og små i str. 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170, 176 og 188. Det afhænger dog mest af hvornår på sæsonen du vælger at købe badetøj, da de mest populære størrelser som altid er i "risiko" for at blive udsolgt. Det hænder dog sjældent, så afprøv vores filter og se hvor mange styles vi har på lager i jeres størrelse.

Til de allermindste er der naturligvis blebadebukser, som har elastiske kanter omkring benene og i livet, og de har en inderside, som holder eventuelle uheld inde i bleen. Du finder naturligvis også badeheldragter til børn for en øget beskyttelse i solen.

UV-beskyttende badetøj til baby og børn

Badetøj med UV-beskyttelse blokerer for solens farlige UV-stråler af både UVA og UVB, så dit barn kan færdes og lege sikkert i solen. Et godt råd er altid at kombinere sjov i solen med solcreme og en praktisk solhat, som bl.a. finske Reima med deres farvestrålede badetøj også udbyder.

UV-badetøj til baby og børn fra kendte brands

Vi er sikre på, at du nok skal finde den perfekte bikini, badedragt eller måske badeshorts til dine børn. Sortimentet her hos Kids-world er fyldt med en række anerkendte brands, som har gjort en dyd ud af at producere UV-badetøj, som er med til at beskytte dit barn mod mange af solens farlige UV-stråler.

Vi fører over 70 forskellige danske og udenlandske brands i vores badetøjskategori, så der er noget for enhver smag. Derudover har vi også badetøj, bikinier, badebukser og badedragter i mange forskellige prisklasser. Husk at du altid kan filtrere på både pris, størrelse, farve og mærke øverst på siden.

Badetøj til børn i mange farver

Dit barns badetøj skal gerne være behageligt og praktisk, så de kan have det sjovt på stranden, i poolen eller i svømmehallen. Men dit barns badetøj må også gerne være lidt flot. 

Nogle børn er ikke så glade for vand og synes, at det er for koldt eller at det er grænseoverskridende at lære at svømme. Her kan noget flot badetøj i yndlingsfarven eller med et sjovt motiv være en god måde at motivere dit barn til at blive gladere for vandet.

Typisk fører vi badetøj i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis, men udvalget kan variere alt afhængig af sæson. Vi har selvfølgelig også badetøj med mønstre og motiver, f.eks. kan du finde stribet badetøj, blomstret badetøj, badetøj med dyreprint, badetøj med havets dyr, badetøj med frugter, badetøj med fugle og badetøj med kendte og elskede figurer fra film, tv, internettet og bøger. 

UV-badeheldragter til baby og børn

Badeheldragter er gode og praktiske og lukkes enten med lynlås fortil eller i ryggen. Badeheldragter med UV-beskyttelse giver den optimale effekt, for at dit barns hud undgår solens UV-stråler.

Husk altid at beskytte dit barns hud med en god solhat. Når du bestiller badeheldragter her hos Kids-world, får du den naturligvis leveret med gratis fragt.

Er badeheldragten ikke noget for jer, har vi også enkelte badesæt i vores sortiment, som både indeholder en underdel og en overdel i matchende farver og style. Ellers skulle det ikke være noget stor opgave, at sammensætte en overdel og underdel, der passer sammen.

Udover badetøj og badeheldragter har vi også ofte et udvalg af badehatte i vores sortiement, som er velegnede når de mindste skal skærmes for solen på stranden eller andre steder. 

Hvordan vasker jeg mit badetøj?

Som alt andet tøj skal badetøj behandles på den korrekte måde for at holde så længe som muligt, og for at undgå at farverne falmer. Er dit badetøj blevet beskidt, kan det sagtens vaskes i vaskemaskinen sammen med alt dit andet tøj.

Det skal som regel vaskes ved 30 eller 40 grader celsius, og det skal vaskes med almindeligt vaskemiddel. Når der er kommet ud af vaskemaskinen kræver det som regel ikke meget tørring, hvorfor det blot skal hænge på tørrestativet kort tid. Oftest kan badetøj ikke tåle tørretumbler.

Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at en tur i vaskemaskinen slider utroligt meget på tøjet, så det kan ikke anbefales at du vasker dit badetøj ofte i vaskemaskinen. Tit vil det heller ikke være nødvendigt, da badetøj sjældent bliver rigtig beskidt.

For at badetøjet kan holde så længe som muligt, og for at undgå at farverne falmer, er det en rigtig god idé at skylle dit badetøj i koldt vand hver gang det har været brugt. Både klorvand og saltvand nedbryder elasticiteten i stoffet. 

Det helt særlige ved badetøj er nemlig den store mængde elastisk materiale, som former sig efter kroppen og gerne skulle sidde helt tæt til huden. Det gør badetøjet behageligt at have på, og det giver mindst mulig modstand i vandet, så hvis du bruger badetøjet til vandsport som f.eks. svømning, vandpolo, udspring med videre, så er det en god idé, at badetøjet har den helt rigtige pasform.

Meget badetøj, som er designet til professionelle atleter, er lavet af materialer, som er ekstra slidstærke, fordi det ofte bliver brugt rigtig meget i løbet af en uge. Derfor er det også fremstillet sådan, at det tørrer hurtigt. Det er særligt en fordel, hvis man bruger badetøjet meget, så det hurtigt er klar til mere vandsjov, så snart det er blevet vasket. 

Badetøj til sport og fritid

Vi har masser af badetøj til alle mulige formål. Har du en dreng eller pige, som går til svømning eller en anden sport, så har vi et stort udvalg af badetøj fra kendte brands som producerer badetøj til professionelle og sportsudøvere. 

Ofte vil et barn der går til svømning have nogle andre behov og andre krav til sit badetøj end et barn der bare bruger det på stranden, i badeland eller på ferier. Derfor kan det være en god ide at kigge efter nogle af sportsmærkerne, hvis dit barns badetøj skal bruges til svømmetræning.

Hvis du er på udkig efter badetøj til svømning, så er det måske og en god ide at hoppe fordi vores kategori med sportsudstyr, hvor du bl.a. kan finde et stort udvalg af snorkler, svømmebriller, svømmefødder, svømmeudstyr og svømmeveste

Det kan også være, at du har en lille purk, som elsker en tur i svømmehallen eller i et vandland, så er det også dejligt at kunne have noget behageligt badetøj på, som både er slidstærkt og holdbart, samtidig med at det er flot at se på.

Måske er I på vej på ferie i udlandet, eller I har planlagt en tur på stranden i den danske sommer, men mangler lige det rette badetøj til jeres dreng eller pige. Hvad enten I har en lille baby eller en stor teenager, som mangler badetøj til ferien eller strandturen, så kan I finde et stort udvalg her på siden.

Du finder badetøj til piger og drenge fra adidas Performance, Color Kids, Calvin Klein, BOSS, Molo, Ramasjang, Reima, Småfolk, Tommy Hilfiger, Wheat, Mini A Ture, Danefæ og mange flere.

Kollektionerne kommer i mange forskellige modeller og farver til både drenge og piger. Uanset om dine børn er til badetøj med sprælske farver eller helt neutrale farver, vil du kunne finde det i vores sortiment. 

Er du glad for at følge den aktuelle mode og være helt fremme i skoen hvad angår badefashion, så har vi et stort udvalg af kollektionsvarer fra massevis af brands, men vi har også rigtig meget badetøj, som du kan være sikker på at finde mange sæsoner i træk.

Badeshorts til børn i mange farver

Skal de nye badeshorts være grønne, røde eller måske have palmer? Ingen panik! Her på siden har vi det hele og lidt til. På den måde kan du nemt finde et par flotte badeshorts til dit barn i yndlingsfarven eller måske i en farve, som passer til sommerhatten eller sandalerne.

Normalt vil du kunne finde badeshorts i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis. Der er både ensfarvede badeshorts samt badeshorts med skønne mønstre og motiver.

Badeshorts med sjove mønstre og motiver

Hvis du er på udkig efter et par badeshorts med et fedt mønster eller et sjovt motiv, så er det også her på siden, at du finder dem. Vi har f.eks. badeshorts med palmer, badeshorts med striber, badeshorts med dyreprint, badeshorts med logoer, badeshorts med pingviner, badeshorts med skildpadder, badeshorts med fisk, badeshorts med is, badeshorts med tern, badeshorts med blomster og meget meget mere.

Så sæt dig godt tilrette og kig igennem vores udvalg. Forhåbentlig finder du et par badeshorts, som falder i dit barns smag.

Find et par flotte badeshorts til ferien

Står den snart på ferie til de varme lande eller skal I i sommerhus? Så skal der naturligvis pakkes badetøj og det kunne inkludere et par badeshorts. Et par badeshorts er super behagelige at have på, og sikrer dit barn masser af bevægelsesfrihed. Derudover så er de super praktiske, fordi dit barn typisk bare kan tage en t-shirt på og så er de klar. 

Mange forbinder badeshorts eller hawaii shorts med drengetøj, men faktisk kan du også finde masser af varianter her på siden, som er lavet særligt til piger. Hvis du gerne vil finde dem, så bruger filteret, der hedder køn, øverst på siden.

Hvad med svømmeudstyr?

Vi har foruden vores store udvalg af badetøj, også et godt og varieret udvalg af svømmeudstyr, der kan gøre dagen i vandet sjovere - og som regel også får vandlegen til at vare længere.

I vores kategori med svømmeudstyr finder du i hvert fald diverse svømmebriller, svømmevinger, svømmefinner, næseklips, bælter, badesko, ørepropper, snorker og snokelsæt.

Alt sammen noget, som kan være med til at bringe lidt ekstra sjov til dagen. Skal I eksempelvis ud et sted, hvor det kan være sjovt at snorkle i overfladen med et par gode svømmefødder, så skal I selvfølgelig have det med, da det hurtigt kan blive dyrt at leje sig til, hvis det overhoved er muligt.

Nu hvor vi er ved svømmefødder, skal det siges, at svømmefødder er det perfekte udstyr til både små og store vandhunde. Både ude på de danske strande, men også når I er sydpå i sommerferien, hvis børnene ved selvsyn skal have lov at opleve det liv, der udfolder sig under vandets overflade.

Vi har også flere forskellige former for snorkler, både til de børn der helst vil være fri for, at have en hel maske på, og til dem, der gerne vil pakkes godt ind med en tætsiddende maske.

Hele udvalget af både snorkler, snorkelsæt, svømmefødder mv. kan du se inde i vores sports-kategori og/eller de specifikke svømmeudstyrs-kategorier.

UV-badeshorts til baby og børn

Børn elsker at lege ude i det dejlige sommervejr, det er dog vigtigt, at du sørger for at beskytte dine børn fra solens skarpe solstråler.

Det er derfor vigtigt, at dit barn har et par badeshorts på, som er lavet med et UV-beskyttende materiale.

En stor del af vores sortiment af badeshorts til baby og børn har den vigtige UV 50-beskyttelse i sig, som beskytter dit barn mod solens farlige UV-stråler.

Man kan sammensætte et flot badesæt, ved at matche med f.eks. en badebluse eller en bikinioverdel, men badeshorts kan naturligvis også bruges alene. 

Få leveret badetøjet med gratis fragt

Når du handler hos os, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med badetøj ganske gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: På betalingssiden kan du se, hvilke muligheder du har for at udskyde betalingen til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt. Og når først du har lagt en bestilling på badetøj - og hvad du ellers måtte finde interessant her på shoppen - så sender vi din ordre afsted så hurtigt som muligt og direkte til din hoveddør, hvis du ønsker det. Du kan også få din ordre leveret i en pakkeboks eller til afhentning på et posthus.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder noget lækkert i vores udvalg.

Måtte du lede forgæves efter en bestemt type badetøj, måske en bestemt farve eller noget badetøj fra et mærke, vi ikke allerede fører, skal du endelig bare sende dine ønsker til vores kundeservice.

Tilføjet kurv