Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sandaler til børn

887
Skostørrelse
40%
Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Hvid/Sort m. Print Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Hvid/Sort m. Print 182,97 DKK
Oprindeligt:  304,95 DKK  
40%
Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Grøn m. Print Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Grøn m. Print 182,97 DKK
Oprindeligt:  304,95 DKK  
40%
Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Sølv Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Sølv 203,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
40%
Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Navy m. Rumtema Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Navy m. Rumtema 182,97 DKK
Oprindeligt:  304,95 DKK  
40%
Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Lilla m. Print Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Lilla m. Print 191,97 DKK
Oprindeligt:  319,95 DKK  
40%
Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Pink m. Print Superfit Sandaler - Fussbettpantoffel - Pink m. Print 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Sofie Schnoor Sandaler - Army Green Sofie Schnoor Sandaler - Army Green 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Konges Sløjd Sandaler - Sun - Kalamata Konges Sløjd Sandaler - Sun - Kalamata 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Konges Sløjd Sandaler - Sun Glitter - Mellow Rose Konges Sløjd Sandaler - Sun Glitter - Mellow Rose 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
En Fant Sandaler - Nubuck - Acorn En Fant Sandaler - Nubuck - Acorn 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Sandaler til børn

Alle fødder er unikke og forskellige, og det gælder naturligvis også børnefødder. Hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af sandaler til børn. I vores sortiment af børnesandaler kan du både finde de klassiske børnesandaler, der giver en god støtte og komfort, og lette børnesandaler fremstillet af komprimeret skumgummi, hvilke er perfekte til en varm sommerdag.

Vores sortiment er spækket med forskellige varianter af sandaler til både drenge og piger, hvadenten hans eller hendes fødder er brede, smalle, eller har en høj eller lav vrist.

Vi forsøger på bedst mulig vis at have sandaler hjemme i alle størrelser. Du finder som regel sandaler i størrelserne 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 og 4

Vi har et kæmpe udvalg af sandaler til drenge og piger fra kendte mærker som Mikk-Line, adidas, BOSS, Bundgaard, Color Kids, Hummel, Pom Pom, En Fant, Molo og Angulus. Sandaler er især praktiske, til når fødderne skal luftes i varmere vejr.

Det samme gør vi med udvalget af farver, hvor du kan finde børnesandaler i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, multifarvet, orange, rosa, rød, sort og turkis.

Børnesandaler til både drenge og piger

Udvalget af sandaler spænder i alt fra de helt neutrale sandaler til nogle mere farverige og detaljerede sandaler. Antallet af typer sandaler er lige så stort som antallet af brands, og du vil med stor sandsynlighed kunne finde et par sandaler, som passer til din dreng eller pige.

Du kan således finder sandaler der er designet specielt til hans eller hendes præferencer ift. hvorvidt sandalerne skal være lavet i feminine farver, med mønstre, blomster og perler - eller hvis det skal være nogle ekstra seje sandaler med camouflage, dyremotiver og meget mere. 

Den helt store fordel ved at lade din dreng eller pige gå med sandaler eller badesandaler er, at de får en masse luft til deres fødder. Er vi i begyndelsen på foråret eller i slutningen af efteråret, hvor vejret godt kan være koldt men ellers fint, er det sandaler stadig et ideelt fodtøj sammen med et par varme strømper.

Sandaler til de aktive børn

Du kan meget let finde de sandaler der opfylder dit barns behov, og som passer til deres aktiviteter. Hvis dit barn leger i haven og klatrer i træer vil sandaler med velcrolukning sandsynligvis være det oplagte valg, men til den større pige der leger med veninder på vejen, vil et par fine sandaler med spænder passe perfekt.

Det kan være forskel på hvor længe piger og drenge bruger lukkede sandaler, før de skifter til åbne sandaler. Det kan sagtens være, at din dreng eller pige fortsætter med at gå i lukkede sandaler efter at han eller hun er fyldt fire år, og helt op til otte års alderen. Omvendt kan det sagtens ske, at han eller hun allerede går i gang me dat bruge de åbne sandaler før 4-års alderen. 

Det hele drejer sig om aktivitetsniveauet og hvad der blevet lavet - skal der hinkes ude på vejen, kan begge former for sandaler anvendes, men leges der i sand eller spilles der fodbold, så er et par lukkede sandaler som regel det mest behagelige at have på.

Vælg den rigtige størrelse børnesandal 

Når børn skal have sandaler, er det vigtigt at vælge en korrekt skostørrelse. Sandalerne skal naturligvis ikke være for små, men det hjælper heller ikke at købe dem for store, da mange fejlagtig tror, at børnene bare skal "have noget at vokse i".

Hvis sandalerne er for store, skrider foden rundt, og sandalerne yder derfor ikke den støtte de er designet til give, og det gør det ikke nemt for barnet at løbe og lege i sandalerne. Når du køber sandaler til børnene, skal du som tommelfingerregel regne med et voksetillæg på cirka 1 til 1,5 centimeter i tåen på lukkede sandaler og cirka 1 centimeter i tåen på åbne sandaler.

Man kan eventuelt benytte en pegefinger bredde, som passer relativt godt med et voksetillæg, når der måles afstand fra snude til tå. Og i langt de fleste sandaler, er det let at se, om der er den korrekte mængde luft til tåen. 

Lukkede sandaler til børn

Den klassiske sandal er en lukket model, der som regel lukkes med en velcrolukning over vristen, eller med et spænde omkring anklen og foden. Mulighederne for at stramme og løsne velcrolukningen og spændet gør sandalen nem at tilpasse sig foden.

Lukkede sandaler yder også beskyttelse til tæerne, samtidigt med, at de for de mindste giver stabilitet og støtte til barnet, og sørger for, at foden ikke rutsjer rundt i sandalen.

Mange af drengesandalerne og pigesandalerne du finder her hos Kids-World.dk er beklædt med skind indvendigt i sandalen, og har en god sål i bunden, som former sig efter barnets fod.    

Åbne sandaler til større børn

Når dit barn fylder 4 til 5 år, vil det typisk være tid til at vælge en åben sandal. Her har barnet nemlig ikke længere behov for den samme beskyttelse af tæerne, som den lukkede sandal yder. I alderen 4 til 8 år, vil det være en god ide, at vælge en sandal med lukket hælkappe, men efterfølgende vil en åben hælkappe være en god løsning.

Ligesom med en lukket sandal, er det naturligvis stadig vigtigt, at sandalen spænder og støtter omkring anklen, så foder sidder stabilt i sandalen, og ikke skøjter rundt. Her kan man med fordel, i starten vælge en åben sandal, der giver mulighed for at justere ved hælen. 

Mange åbne sandaler hos Kids-World.dk har justerbare remme på sandalen. Det giver god fleksibilitet til at justere remmene, så de præcist kan tilpases dit barns fod. Hvis du vælger en rem med velcro, bliver det nemmere for barnet selv at lukke sandalen. Derudover har mange sandaler en justerbar fleksibel rem over foden og en ved anklen. På den måde kan du justere sandalen til, så den støtter op om hele foden.

Til ferier og ture på stranden er børne klip klappere, badesandaler og andet fodtøj uden hælkap ganske udmærkede, men fodtøj til børn uden hælkappe eller hælrem er bestemt ikke godt at gå i. Det er helt i orden til en tur hen til poolen eller en tur på terrassen, men ellers kan de ikke anbefales til de små fødder, over længere tid ad gangen. 

Børnesandalens pasform er vigtig

Børn har forskellige fødder, og derfor er det vigtigt, at sandalen har en god pasform, så sandalen hurtigt tilpasser sig dit barnets fod. Som hovedregel skal sandalen ikke spændes alt for stramt til, så foden har mulighed for at bevæge sig en lille smule.

Området hvor foden er placeret, kaldes fodsengen, og det er vigtig at foden er placeret i fodsengen - hverken for langt fremme eller tilbage. Har du mulighed for at justere på hælremmen, er det især vigtigt, at denne ikke strammes alt for hårdt, da foden ellers vil blive skubbet for lang frem i fodsengen, hvilket sjældent er særlig behageligt eller hensigtsmæssigt ift. Skridtbevægelsen.

En børnesandal til alle og enhver

Vi er sikre på, at du kan finde en lækker pigesandal eller drengesandal som passer til dit barn uanset om sandalen skal bruges til hverdag eller fine anledninger.

Vi har gjort meget ud af, at du nemt kan filtrere rundt blandt de mange sandaler fra mærker som adidas Performance, Angulus, Billabong, Birkenstock, Bisgaard, BOSS, Bundgaard, Color Kids, Creamie, En Fant, Hummel, Michael Kors, Mikk-Line, Molo, Move By Melton, Pom Pom, Quiksilver, Ralph Lauren, Reebok, Reima, Sofie Schnoor og Stella McCartney Kids.

Sandaler i mange forskellige farver

Farvevalget spiller ofte en rolle, når der skal vælges sandaler til piger og drenge. Derfor finder du et stort udvalg af sandaler i forskellige farver her hos Kids-world. Se mere om vores sandaler i forskellige farver herunder. Husk at du finder sandaler fra en lang række store brands her på siden.

Stilsikre og smarte hvide sandaler

Når det gælder nogle af de klassiske store festlige begivenheder i sommerhalvåret, så er hvide sandaler bare et oplagt bud på noget smart fodtøj, der både kan se elegang ud, samtidig med at man kan nyde godt af solens varme.

Du finder en lang række forskellige hvide sandaler til børn her. Vi fører flere forskellige hvide sandaler fra forskellige brands, så du nemt kan finde et par smarte hvide sandaler, uanset hvilket brand eller hvilket design dine hvide sandaler skal være i.

Tjek vores store udvalg af hvide sandaler. Du kan nemt finde alle vores hvide sandaler ved at bruge vores filter. Her kan du filtrere vores sandaler efter farven, så du hurtigt og nemt kan få vist alle vores hvide sandaler.

Flotte guld sandaler

Skal der være fest, så er guld sandaler eller sandaler med glimmer noget, der hitter hos de små, hvor pigerne rigtigt kan få prinsessefølelsen frem.

Se både vores guld sandaler og sandaler til børn i andre flotte farver. Der er noget for en hver smag, uanset om det er guld eller glimmer, der er et hit derhjemme.

Blå og lyseblå sandaler - Det sikre hit hos drengene

Sandaler til drenge behøver ikke have neutrale farver. Du kan også få blå sandaler, der nemt kan passe ind i garderoben på drengeværelset. Med et par blå sandaler kan de fleste drenge være godt på vej til en sjov sommer, hvor aktiviteterne finder sted udenfor.

Blå sandaler kommer i flere varianter fra en lang række populære sandal brands. Derfor finder du nemt både blå og lyseblå sandaler, der vil passe bedst til drengen derhjemme.

Vi har både blå sandaler med åben og lukket spids, så du nemt kan finde de blå sandaler, der passer bedst ind til den sommer, som I ønsker. Det samme gælder selvfølgelig også vores udvalg af lyseblå sandaler.

Grønne sandaler til piger og drenge

Grønne sandaler passer rigtigt godt sammen med jordfarver og mørke farver, men du får også grønne sandaler med meget mere prangende farver, så de i den grad kan være det, der fuldfører looket til et smart sommersæt.

Vi har både grønne sandaler til piger og drenge. Så uanset om du har en dreng eller pige derhjemme, så er det nemt at finde nogle smarte grønne sandaler her i vores store sortiment af grønne sandaler til børn.

Smarte røde sandaler

Et par smarte røde sandaler er nærmest en evig klassiker, når det gælder om sommerfodtøj til børn. Røde sandaler er både farverige og neutrale på en og samme tid, så der er ikke noget at sige til, at de er så populære og det sikre valg, når der skal købes børnesandaler med farver.

Du finder røde sandaler med både lukket og åben spids, så du nemt kan finde et par smarte røde sandaler her, uanset hvilken type børnesandaler du er på udkig efter.

Friske og sommersmarte gule sandaler

Sommer, sol og gule sandaler. Der er ikke noget som et par gule sandaler, der siger, at sommeren er kommet. De gule sandaler nærmest signalerer, at der er høj sol og sommer, så skoene kan blive erstattet af et par smarte sandaler til børn.

Gule sandaler kan nemt sættes sammen med noget smart sommertøj, når der skal bruges et par sandaler til pænt brug. Derfor er de oplagte til festlige lejligheder i løbet af sommermånederne.

Friskheden i de gule sandaler gør, at de lige kan være det, der pifter sommerlooket lidt ekstra op, så de kan være det, der lige giver det sidste til looket.

Sølv sandaler til børn

Sølv sandaler, eller sandaler med metallic-farve er noget, der kan bruges til både dagligt brug og til de festlige begivenheder. Et par smarte sølv sandaler har både lidt af den prangende effekt, som guld sandaler har, men er alligevel det lidt mere afdæmpet, så de også kan bruges til andre ting end fint brug.

Med sølv sandaler er du dermed sikret en børnesandal, der kan bruges i stort set alle anledninger. Derfor finder du en lang række smarte og forskellige sølv sandaler her hos Kids-world. Vi har samlet en lang række flotte sølv sandaler fra kendte brands, så der er et stort udvalg af sølv sandaler til dig.

Farverige orange sandaler

De kan både være meget prangende, men de kan også være meget afdæmpet og neutrale. Det er selvfølgelig orange sandaler, som vi snakker om. Orange sandaler i skind kan nærmest have en brunlig farve, så de bliver meget neutrale og afdæmpet i deres look.

Du finder også orange sandaler, hvor der i den grad er skruet op for den orange farve. Her bliver de orange sandaler meget fremtrædende og i den grad noget, der kan pifte et hvert look op, idet de bare fanger blikket med det samme.

Så har du et barn derhjemme, der elsker farverigt tøj, så er et par orange sandaler et rigtigt godt bud på fodtøjet til sommeren.

Neutrale beige sandaler

Har du derimod et barn derhjemme, der mere er til de neutrale farver, så kan et par beige sandaler måske være et bedre valg end de orange sandaler.

Beige sandaler er både neutrale og stilsikre på en og samme tid. På den måde er de et sikkert valg, idet de egner sig til både fint brug og hverdagsbrug. Se vores store udvalg af beige sandaler fra en række kendte brands, når der gælder sandaler til børn.

Prinsessesandaler: Lyserøde, pink og rosa sandaler

Hvilken farve har prinsessesandaler? De er selvfølgelig lyserød, pink eller rosa. Hvis du har en lille pige derhjemme med en lille prinsesse i maven, så kan et par lyserøde, pink eller rosa sandaler meget vel være et kæmpe hit, når der skal købes sommersko.

Du finder pink, rosa og lyserøde sandaler til både fint brug og til aktive børn, der gerne vil have rosa, lyserøde eller pink sandaler på, når sommeren skal nydes med leg udenfor.

Uanset om du er på udkig efter lyserøde sandaler med velcro, pink sandaler med remme eller rosa sandaler med spænder, så har vi det hele i vores store sortiment af sandaler til børn.

Brug filteret i toppen for hurtigt at få vist de mange lyserøde, pink eller rosa sandaler, som vi har i vores sortiment. På den måde får du vist netop kun dem.

Du kan også køre hele vores sortiment af børnesandaler igennem og se hele vores kæmpe udvalg af sandaler til børn.

Lilla sandaler

Det er ikke kun lyserøde sandaler, der er et hit. Det er også lille sandaler. Du finder lilla sandaler i både kraftige farver, hvor de minder om pink, eller afdæmpede versioner, hvor den lavendelfarvede lilla sandal næsten minder mere om de helt lyse farver.

Netop derfor har vi mange forskellige former for lilla sandaler til børn. Du kan derfor være sikker på, at du nemt kan finde mange bud på de næste lilla sandaler til den lille derhjemme i vores sortiment af sandaler til børn.

Vores mange lilla sandaler kommer i en lang række forskellige udgaver, så du finder lilla sandaler, der bare er lige til at tage på, eller som har stroppe, så de kan sidde godt fast, når ferien kalder.

Sorte sandaler - Det sikre valg

Hvis der er en farve, der virker til stort set alle andre farver, så er det sort. Med et par sorte sandaler er du derfor rigtigt godt stillet, uanset hvad du skal, eller hvilke andre farver tøjstilen indeholder.

Sorte sandaler til børn er derfor et sikkert valg, hvis du er i tvivl om, hvad de skal bruges til. Sorte sandaler er stilrene og derfor meget fleksible, uanset hvad der skal ske i løbet af sommeren. Du kan derfor give ungerne sorte sandaler på, uanset om I skal i byen eller om det gælder en tur på stranden eller bare en tur på legepladsen.

Du finder sorte sandaler med både åben og lukket spids, så du nemt finder lige netop de sorte sandaler, som passer bedst til hjemmets mindste fødder.

Bruger du vores filter, kan du nemt finde alle vores sorte sandaler. Du kan også bruge filteret til at finde sorte sandaler fra netop det brand, som du ønsker sandaler fra.

Sorte sandaler er en af de mest almindelige farver, når det gælder sandaler til børn. Derfor finder du mange forskellige varianter af sorte sandaler. Det store udvalg er til din fordel, for du får nemlig mange flere valgmuligheder, når du vælger sorte sandaler.

Læder sandaler

Materialevalget er meget forskelligt fra sandal til sandal, når det gælder sandaler til børn. Et af de klassiske materialer til børnesandaler er læder. Læder sandaler er en klassiker, hvor remmene på sandalen er lavet af læder.

Vi fører læder sandaler fra en lang række brands her hos Kids-world. Tag derfor et kig på de mange læder sandaler i forskellige farver, så du kan finde netop de læder sandaler, der passer til de små fødder derhjemme.

Udvalget af læder sandaler tæller både børnesandaler fra de helt små størrelser og op til teenagestørrelser. 

Hvis designet driller i forhold til, om du kan se, om det er læder sandaler, eller om der er tale om andre materialer, så kan du altid se, om det er læder sandaler ved at læse produktbeskrivelserne for de enkelte sandaler. Der står nemlig, hvilke materialer de forskellige sandaler er lavet af.

Få en behagelig sommer med bløde sandaler

Når der skal købes behagelige sandaler, så giver det rigtig god mening at se på nogle bløde sandaler - især hvis de skal bruges til aktive børn eller i forbindelse med ferier, hvor der forventes, at børnene skal gå meget.

Bløde sandaler gør, at børnene får en bedre affjedring og stødabsorbering, når de løber eller går langt. Det er med til at give nogle behagelige sandaler, så børnene ikke får ondt i fødderne, når sandalerne er på i mange timer ad gangen.

Tænk derfor på både brugen af sandalerne og dit barns aktivitetsniveau, når du vælger sandaler til børn. Du vil gøre dit barn glad, hvis det er nogle behagelige sandaler, som ikke giver ondt i fødderne.

Du finder bløde sandaler i vores store sortiment af behagelige sandaler til børn her på siden. I produktbeskrivelsen for de enkelte sandaler finder du også en beskrivelse af sålen, så du nemt kan se, om der er tale om bløde sandaler, eller om sålen i sandalen bliver lidt mere hård.

Brede sandaler

Har du et barn med brede fødder, så kan brede sandaler være et rigtigt godt valg, når der skal shoppes sandaler til børn. Bliver sandalerne for smalle, så vil du nemt opleve, at du har et barn, der beklager sig over, at de gnaver eller ikke er behagelige at gå i.

Sørg derfor for at vide, hvor brede dit barns fødder er, inden du finder et par børne sandaler. Har dit barn brede fødder, så finder du behagelige sandaler ved at vælge et par brede sandaler.

Se målene for de enkelte sandaler i produktbeskrivelsen. Her står målene på de enkelte sandaler. På den måde kan du nemt finde ud af, om der er tale om et par brede sandaler eller ej.

Sandaler til drenge og piger

Sandaler er et hit hos de fleste børn om sommeren. Derfor finder du selvfølgelig både smarte sandaler her hos Kids-world, uanset om du leder efter sandaler til drenge eller piger.

Vi har både sandaler til drenge, sandaler til piger og unisex sandaler i mange forskellige farver og designs. Du kan både bruge vores filter til at finde sandaler til drenge eller piger, men du kan også vælge at se det komplette udvalg af sandaler til børn.

Sandaler til drenge er ofte i mørke farver som sort, blå eller grøn, mens sandaler til piger tit er i de mere lyse og farverige farver.

Vi har sandaler til drenge og piger fra størrelse 18 og helt op til størrelse 42, så du kan løbende finde nye sandaler her, uanset om dit barn springer en skostørrelse over engang imellem.

Se vores flere hundrede sandaler til drenge og piger her på siden, hvor vi løbende tilføjer de nyeste modeller fra de mange stærke brands, som vi forhandler her hos Kids-world.

Sandaler med rem

Når det kommer til justerbare sandaler, så er sandaler med rem noget af det første, som de fleste tænker på. Langt de fleste sandaler er derfor sandaler med rem, hvor du enten kan spænde remmen via spænden eller via den velcrolukning, der er på sandalen og remmen.

Vi har selvfølgelig også sandaler uden rem. Scroll vores store udvalg af sandaler igennem og find netop de sandaler med rem, som vil passe perfekt til dit barn.

Du finder sandaler med rem i mange forskellige designs og farver, så der er et stort udvalg, uanset hvilken farve du ønsker, at dine sandaler med rem skal have.

Sandaler med snøre

Sandaler kan faktisk have andre lukninger end en rem. Så er du på udkig efter noget andet end sandaler med rem, så har vi faktisk også det.

Du finder også sandaler med snøre her hos Kids-world. Når du køber sandaler med snøre, så skal barnet lukke eller stramme sine sandaler med snøren - lidt ligesom man kender det fra et par sneakers.

Sandaler med snøre giver et noget anderledes look end de klassiske sandaler med rem. De kan nemt minde mere om sneakers - uden de er det. Se vores forskellige sandaler med snøre her og se, om der ikke er et par, der vil være et hit hos de små derhjemme.

Sådan rengøres og vedligeholdes børnesandaler

Sommeren byder på masser af leg, aktiviteter og børnene nyder at løbe i deres sandaler og få luft til fødderne. Men den meget aktivt, kan gøre både de åbne og lukkede børnesandaler beskidte. Men det er heldigvis nemt at rengøre børnenes sandaler. 

De robuste materialer gør at sandalerne kan holde til lidt af hvert, og med den rette pleje kan de se flotte ud hele sommeren. Når sandalerne skal rengøres, kan man blot anvende en opvredet klud, til at fjerne snavs og smuds. 

Hvis børne sandalen er i læder, kan en god skocreme nemt og hurtig gøre sandalen flot, og give den en frisk farve. Det kan også anbefales at give læder sandalen lidt bivoks, da det bevarer fleksibiliteten i læderet, og frisker sandalen op.

Ruskindssandaler er også nemme at shine op, men her skal du huske at anvende en ruskindsbørste, når du børster sandalen, og du skal bruge en flydende stof farve i enten neutral eller farve til ruskind. 

Sommer sko

Hvad er et par gode sommer sko? Et godt par sommer sko er noget fodtøj, som du kan føle dig bekvemt i gennem årets varmeste måneder.

For mange børn er sandaler det, som de vil kalde gode sommer sko, idet de kan få samme comfort og funktionalitet, som de har med et par sneakers, når du vælger et par gode sandaler til børn. Find de næste sommer sko til børn her, hvor vi har flere hundrede sandaler at vælge imellem.

Her finder du gode sandaler

Et par gode sandaler kan være det, der fører dit barn godt gennem sommeren og de mange aktiviteter, som en sommerferie kan byde på.

Når du skal finde nogle gode sandaler, er det vigtigt, at du ser på barnets behov og ikke mindst, hvad sandalerne skal bruges til. Det er derfor en god ide at blive afklaret med, om man søger et par gode sandaler til et aktivt barn, eller om det gælder om at finde nogle gode sandaler til en fest.

Det er dog værd at bemærke, at børn tit løber mere rundt end de voksne gør. Det gælder også, når de har sandaler på. Så et par gode sandaler kan hurtigt tage udgangspunkt i, om du har et meget aktivt barn eller ej, for har du et aktivt barn, så vil et par gode sandaler være nogle, der har en god stødabsorbering, så det ikke giver ømme fødder.

For at hjælpe så mange som muligt med at finde nogle gode sandaler har vi samlet et enormt udvalg af sandaler til børn her i shoppen. 

Sandal tilbud: Sandaler til børn på tilbud

Leder du efter nogle gode sandaler til børn på tilbud, så er du kommet til det rette sted. Du finder hele vores sortiment af sandaler til børn her. Så du kan altid se vores aktuelle sandal tilbud her på siden.

Du kan også finde sandaler på tilbud i vores udsalgskategori, hvor du også kan se vores andre tilbud på nedsatte varer.

Hvis du ikke vil gå glip af et sandal tilbud eller et af de mange andre tilbud som vi løbende sender ud til vores kunder, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde modtager du løbende aktuelle tilbud på sandaler og andre produkter direkte i din indbakke.

Billige sandaler til børn

Hvordan finder jeg billige sandaler til børn? Det gør du ved at anvende vores filter og sortere vores flere hundrede sandaler til børn efter prisen. På den måde får du vist de billigste sandaler.

Du kan hele tiden finde billige sandaler her hos Kids-world. Også når vi ikke har særlige tilbud på sandaler. Så hold løbende øje med vores store kategori med sandaler. Den bliver løbende opdateret, hvor vi tilføjer sandalnyheder og de nyeste smarte sandaler fra de mest populære brands.

Få leveret dit barns sandaler gratis i DK

Når du køber børnesandaler her hos os, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med sandaler ganske gratis til en adresse i Danmark.

Børnepengebetaling: På betalingssiden finder kan du se hvilke muligheder du har, for at vente med at betale for ordren til den første i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Sidst men ikke mindst håber vi, at du finder det helt rigtig par sandaler til din dreng eller pige blandt vores store udvalg af sandaler til børn.

Vil du gerne finde bestemte sandaler fra et bestemt mærke her på vores webshop, er du meget velkommen til at sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv