Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Badesandaler til børn

135
Skostørrelse
40%
En Fant Badesandaler - Old Rose En Fant Badesandaler - Old Rose 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
En Fant Badesandaler - Acorn En Fant Badesandaler - Acorn 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  

Badesandaler til børn

Bliv klar til sommeren med et par smarte badesandaler egnet til børn i stort set alle aldre. Vi fører et stort udvalg af badesandaler til børn fra rigtig mange spændende brands.

I finder badesandaler til børn hvor den klassiske kommer med velcrostropper, så det er nemt for barnet at tilpasse badesandalen efter sine behov. I kan også finde skønne klipklapper af komprimeret skumgummi, som ikke vejer alverden, og er et ideelt fodtøj til når fødderne skal køles af i vandkanten på stranden.

Badesandalerne kan købes i en række forskellige styles og farver, som vi selvfølgelig håber, at I kan lide.

Vi fører badesandaler til børn i størrelserne 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 og 43.

Badesandaler til stranden, poolen og svømmehallen

Børn kan bruge badesandaler ved mange forskellige lejligheder. De er selvfølgelig oplagte på stranden, hvor sandet kan være varmt og skoene ofte bliver våde, men de er også rigtige gode ved poolen eller i fællesbadene i svømmehallen.

Derudover er der mange børn, som nyder at bruge badesandaler som en ekstra sandal om sommeren eller som en let og luftig sommersutsko.

Her på siden har vi et væld af forskellige slags badesandaler, så mon ikke I kan finde en flot og lækker badesandal, som kan gå til lidt af det hele?

Badesandaler til børn i mange størrelser

Hos Kids-World synes vi, at du skal kunne købe tøj og sko til børn i mange forskellige aldre samme sted. Derfor har vi selvfølgelig også badesandaler i mange forskellige størrelser. Så uanset om du er på jagt efter badesandaler til familiens yngste eller ældste, så finder du et godt udvalg af badesandaler fra en række forskellige mærker og i flere forskellige prisklasser.

Vi ved godt, at det ikke altid lige nemt, at købe sko til børn, hvis de ikke kan prøve dem på. Derfor har vi selvfølgelig målt den indre længde på alle vores badesandaler. På den måde kan du bare måle længden på dit barns fødder og nemt finde den størrelse, som passer til dem.

Vi går meget op i at du har alt den viden, som du har brug for om dine nye badesandaler, inden du køber dem. Det gælder både information om materialer, pasform, anvendelse eller en størrelsesguide. Du finder informationen under hvert enkelt produkt.

Alle badesandaler er målt, så du på forhånd ved, hvilke størrelse der passer til dit barns fod. Vi måler altid med en professionel skomåler, så vores mål bliver så nøjagtige som muligt. Derudover er alle sko er målt efter den samme metode og med det samme redskab, så du nemt kan sammenligne størrelser mellem de forskellige badesandaler.

Badesandaler til børn fra kendte brands

Her på shoppen har I adgang til et godt udvalg af badesandaler til både piger og drenge fra en lang række af lækre brands som eksempelvis Color Kids, adidas Performance, Kenzo, Michael Kors, Puma, Ralph Lauren, Reebok, Dolce & Gabbana, Stella McCartney Kids, The White Brand og Young Versace.

Vi fører over 20 forskellige mærker af badesandaler til børn, så der er en rigtig god sandsynlighed for, at I nok skal finde et et par badesandaler, uanset præferencer for stil, farver og prints.

Badesandaler til drenge og piger i mange styles

Ligesom voksne har børn forskellige præferencer og derfor har vi selvfølgelig mange forskellige slags badesandaler. Du finder både badesandaler med og uden hælkappe samt badesandaler med en rem, der går over foden eller klipklap-badesandaler.

Vi har selvfølgelig også badesandaler med fine detaljer såsom blomster eller plys på remmene.

Badesandalen kan ikke kun bruges til sjov ved vandet og derfor er det tit vigtigt for særligt større børn, at badesandalen ser ud på den rigtige måde, har den rigtige farve eller kommer fra det rigtige mærke.

Badesandaler til børn i skønne farver

Her på siden har vi badesandaler i et hav af forskellige farver. Typisk har vi badesandaler til drenge og piger i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, metallic, rosa, rød og sort.

Der er både ensfarvede badesandaler og badesandaler med logoer eller flotte mønstre. Du kan f.eks. finde blomstrede badesandaler, badesandaler med striber og badesandaler med glimmer. Gå på opdagelse i vores udvalg eller brug filteret øverst til hurtigt at få et overblik over badesandalerne i dit barns yndlingsfarve.

Badesandaler til små børn

Små børn kan have særlig glæde af badesandaler, fordi det hjælper dem med at stå fast på glatte overflader og beskytter deres sarte hud på fødderne mod varmt sand.

De fleste af vores badesandaler til de mindste kommer med en hælkappe, så sandalen sidder ordentligt fast på foden og ikke bliver væk eller ryger af i vandet eller midt i en god leg. Men vi har også et par modeller af den traditionelle badesandal til små børn, som de bare kan stikker fødderne i uden besvær. Hvilken du vælger, er helt op til dig.

Badesandaler til tweens og teens

Her på siden har vi typisk badesandaler helt op til størrelse 42, så hvis du er på udkig efter badesandaler til lidt ældre børn, så er du kommet til det rette sted. Vi har både de klassiske badesandaler med logoer og mere eventyrlystne badesandaler i vilde farver.

Blandt vores badesandaler til de ældre børn har vi masser af kendte mærker, som mange tweens og teenagere synes er rigtig flotte.

Badesandaler med glimmer til børn

Du finder en lang række forskellige badesandaler til børn i vores store sortiment. Vi har også badesandaler med glimmer til børn blandt de mange forskellige modeller af badesandaler.

Det er dog ikke alle brands, der laver badesandaler med glimmer, så du kan godt risikere, at udvalget af badesandaler til børn med glimmer er lidt mindre, end hvis det gælder badesandaler i de mere traditionelle farver.

Er du på udkig efter et par bestemte badesandaler med glimmer fra et brand, som vi har, men hvor du ikke kan finde de badesandaler med glimmer, som du gerne vil have, så skal du endelig kontakte vores kundeservice. Så vil vi se, om vi kan få de ønskede badesandaler med glimmer til børn hjem til dig.

Skal du have badesandaler til børn med eller uden velcro?

Der findes flere muligheder, når det gælder badesandaler til børn. Du kan nemlig få badesandaler til børn med velcro - eller de mere klassiske badesandaler uden velcro.

Når du vælder badesandaler til børn med velcro, får du et par justerbare badesandaler, som kan strammes yderligere eller gøres bredere.

Har du et barn med små fødder, eller hvor badesandalerne bliver brugt om sommeren som en nem løsning, når barnet hurtigt skal udenfor, så kan det være en mulighed, da barnet så lettere selv kan få dem af og på.

Sådan får du tilbud på badesandaler til børn

Er du på udkig efter gode tilbud på badesandaler til børn, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af badesandaler til børn på tilbud.

Ønsker du nemt at være opdateret på vores aktuelle tilbud på børnesandaler til børn, så opfordrer vi til, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og følger os på de sociale medier, hvor vi er aktive. På den måde er du altid opdateret på de seneste tilbud fra os - herunder også tilbud på badesandaler til børn.

Køb badesandaler til børn med gratis fragt

Flaskede det hele sig, sådan at I fandt det helt rigtige par badesandaler til jeres dreng eller pige, kan vi glæde jer med, at vi tilbyder gratis fragt ved levering i Danmark. Det skal være nemt at bestille badesandaler til børn online hos os.

Børnepengebetaling: I forbindelse med placeringen af ordren har I mulighed for at tilmelde jer vores kreditordning. Inde på betalingssiden kan I se og læse mere om, hvilke specifikke datoer I kan få gratis kredit til.

Med dét sagt, håber vi på, at I finder et eller flere par badesandaler i vores store sortiment af badesandaler til børn i alle aldre.

Tilføjet kurv