Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Duftlys

28
35%
Design Letters Duftlys - 260 g - Lavendel Design Letters Duftlys - 260 g - Lavendel 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
35%
Design Letters Duftlys - 260 g - Beige Design Letters Duftlys - 260 g - Beige 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
35%
Design Letters Duftlys - 260 g - Dusty Green Design Letters Duftlys - 260 g - Dusty Green 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Duftlys

Velkommen til vores verden af duftlys. Træd ind i en verden af afslappende duftlys og skab velvære med vores store udvalg af duftlys i mange forskellige varianter og farver.

Skab en oase af ro i dit hjem ved at tænde vores duftlys. Lad de behagelige aromaer fylde rummet og skabe en atmosfære, der fremmer afslapning og velvære. Lad duftlysverden være din guide til en sensorisk rejse.

Duftlys fra kendte brands

Skab en hyggelig stemning i hjemmet med duftlys fra for eksempel Meraki eller Design Letters. Vi har et bredt udvalg af duftlys fra kendte brands, så du burde nemt kunne finde netop det duftlys, der vil skabe den perfekte stemning i hjemmet.

Du kan nemt bruge vores filterfunktion til at finde netop det duftlys fra det brand, som du er på udkig efter. På den måde indsnævrer du nemt og hurtigt din søgning efter specifikke duftlys.

Stort udvalg af Meraki duftlys

Vores sortiment af duftlys tæller også et stort udvalg af de populære Meraki duftlys.

Meraki producerer et bredt udvalg af duftlys, så du kan nemt finde en bred vifte af forskellige dufte.

Duftlysene fra Meraki kommer i stilrene glas i forskellige farver, så du nemt kan vælge Meraki duftlys efter både farve og duft. På den måde kan du med et Meraki duftlys skabe en helt unik stemning i hjemmet - også uden at gå på kompromis med hjemmets stil.

Duftlys tilbud: Sådan får du dem

Vi har gjort det nemt for vores kunder at holde sig opdateret på vores forskellige duftlys tilbud. Her anbefaler vi to forskellige muligheder, når det gælder om at holde sig opdateret.

Først og fremmest anbefaler vi, at man tilmelder sig vores nyhedsbrev. Ved at være tilmeldt det, er man nemt og hurtigt opdateret på vores forskellige tilbud - herunder også duftlys tilbud.

Derudover anbefaler vi også, at man følger os på sociale medier, da man også der får opdateringer på vores forskellige tilbud, udsalg og mange andre nyheder.

Shop duftlys med gratis fragt

Udover at modtage de velduftende duftlys så kan du også glæde dig over, at vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer med dansk leveringsadresse - også uanset ordrestørrelsen. Så shop duftlys hos Kids-world for hurtig og gratis levering.

Tilføjet kurv