Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Udstyr og tilbehør til barnevogn og klapvogn

312
Størrelse

Udstyr til barnevogn og klapvogn

Man skal ikke gå ned på udstyr! Vi sørger for, at det ikke bliver tilfældet. Det er skønt at gå tur med barnevogn. Frisk luft til forældre og baby. 

Til at begynde med er der ikke brug for en masse ekstra udstyr til barnevogn eller klapvogn, men der er alligevel ting, som ikke kan undværes. Disse og andet har vi samlet her på siden.

Om sommeren er det især vigtigt at passe på, at det lille barn ikke får ubudne gæster, når det ligger og sover i barnevognen udenfor. Insektnet/myggenet er i den forbindelse helt uundværligt. Vi har flere forskellige net i forskellige farver og enkelte med påsyede figurer på. Nettene kan med fordel bruges hele året.

Populære brands

Bebeconfort Cybex Maxi Cosi
Bibs Sutter Coconuts MiniMeis
Baby Jogger Mininor Moby

Alsidigt udvalg af solskærme til barnevogne

Derudover har vi også et alsidigt udvalg af solskærme til både barnevogn og klapvogn, Solskærmen beskytter barnet mod solens til tider meget skarpe stråler. Solsejlet kan monteres på flere forskellige måder. 

I kan således skærme barnet mod solen på en måde, hvor i stadig kan have øjenkontakt med det. Der medfølger naturligvis en vejledning i forskellige måder at montere solskærmen på.

En anden mulighed er en barnevognsparasol. Denne er ligeledes let at montere på enten barnevogn eller klapvogn. Barnevognsparasollen har svanehals, og kan således justeres, så den kan beskytte barnet fra flere vinkler afhængigt af, hvilken retning solen er. 

Husk regnslaget til barnevognen eller klapvognen

På de regnfulde efterårsdage er det et must med et godt regnslag, som sørger for at holde barnevognen og barnet tørt. 

Vi har almindelige regnslag samt regnslag med praktisk stormrude, som sørger for at holde vandet helt ude af barnevognen og dermed også sikrer, at barnet ligger tørt og varmt uanset, hvor meget regnen pisker ned. 

Praktiske indkøbsnet og indkøbstasker

Når man får barn hænder det ofte, at man tager barnevognen med ud for at handle ind. Til dette har vi smarte og praktiske indkøbsnet samt indkøbstasker til opbevaring af varer. 

Vi har desuden en såkaldt barnevognsopbevaringstaske, hvori du kan opbevare alt lige fra sutter og nøgler til vådservietter og andet, man på forhånd ved, man får brug for.

Diverse holdere til barnevognen

Lidt gadgets skal der også til! Vi har fx også flaskeholder, kopholder og mobilholder, som er nemme at montere på barnevognen. På varme sommerdage kan det være praktisk (og nemt) at have en flaske eller kop inden for rækkevidde, når barnet bliver tørstigt. 

Når barnet når en vis alder, vil han eller hun gerne følge lidt med i, hvad der sker uden for barnevognens trygge omgivelser, og barnet vil derfor gerne sidde op, når I er ude at gå tur. 

Til det formål er det en god ide at investere i en barnevognspude, som støtter barnets ryg og samtidig støtter barnet i siderne, så han eller hun ikke 'vælter', men derimod sidder sikkert og stabilt. 

Tilføjet kurv