Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Britax Römer Tilbehørssæt - Solskærm/Bagsædespejl/Sædebeskytter

[ER744]
Britax Römer 549,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

Tilbehørssæt fra Britax Römer

Praktisk Britax Römer tilbehørssæt bestående af et sæt med to solskærme til bilen, et bagsædespejl til bilen og en sædebeskytter til bilen.

Britax Römer sædebeskytteren dækker hele bilsædet og beskytter bilens polstring mod spild og lignende uheld. Det er let at montere på de fleste bilsæder og fungerer med både sikkerhedsselen og ISOFIX-autostole, i både bagud- og fremadvendt position. Yderligere har den to praktiske lommer til opbevaring af diverse småting til bagudvendte bilsæder.

Solskærmen har et smart, selvklæbende design som gør dem perfekte til bilen, da de hurtigt kan sættes på og tages af. Solskærmen har et praktisk UV filter på 30, så barnet er godt beskyttet mod solens skadelige stråler.

Bagsædespejlet gør det let at holde øje med de små, når de vender med ryggen til. Det ekstra store spejl buer udad, så du får et endnu bedre udsyn til dit barn. Bagsædespejlet har justerbare påsætningsstropper, som gør det muligt at sætte spejlet godt fast på de fleste nakkestøtter.

Style: 2000010114, Farve: Various

Varenr.: ER744
Status: På lager
Producent: Britax Römer
Type: Solskærm
MPN: 2000010114 -Various
Farvekode: Various
Farve(r): Sort
Tags: Britax Römer 2000010114 , Britax Römer Solskærm
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Autostole    Britax Römer    Udstyr    Autostole tilbehør   
Tilføjet kurv