Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Unisex tøj til børn 0-20 år

7512
Størrelse
Skostørrelse
40%
Hummel Strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Sort Hummel Strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Sort 71,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
40%
Hummel Strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Grå Hummel Strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Grå 71,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
40%
Hummel Strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Hvid Hummel Strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Hvid 71,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
40%
Hummel strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Sort/Hvid/Grå Hummel strømper - hmlMake My Day - 6-pak - Sort/Hvid/Grå 71,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  

Unisex børnetøj til børn 

Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af unisex børnetøj til børn i alderen 0-20 år.

Du finder her det sidste nye unisex børnetøj indenfor mange kendte børnetøjsmærker, som f.eks. Alba Baby, Me Too, Pippi, Ej sikke lej, Papfar Kids og mange flere.

Unisex børnetøj i høj kvalitet

Kids-world fører unisex børnetøj i super lækker kvalitet og her finder du nemt, smart og funktionelt tøj til piger og drenge.

Her er altid mulighed for at finde det søde, det smarte og det der hitter lige nu indenfor unisex børnetøj. Du finder bl.a. et bredt udvalg af unisex bodystockings og unisex bukser og bluser.

Så er du på udkig efter unisex børnetøj finder du et godt udvalg her!

Hvorfor unisex børnetøj er fantastisk

Unisex tøj lader dine børn udtrykke sig præcis som de selv har lyst til. Børn får mulighed for at gå med tøj der ikke henvender sig til et specifikt køn, så de helt frit kan udvikle deres personlighed. Du giver som forældre plads til tankefrihed og udtrykkelse, når du vælger kønsneutralt børnetøj.

Der er også økonomiske fordele ved at vælge unisex tøj til dine børn. Kønsneutrale farver og former gør det nemmere at dele tøj mellem søskende, og tøjet kan gå i arv og gives videre til venner. Som forældre kan det også være rart ikke at føle man er tvunget til at købe børnetøj i de traditionelle farver til sit barn.

Unisex tøj er et hit blandt designere

I modebranchen ser man nu om dage mange designere som kombinerer herre- og dametøj til deres modeshows, og der er også mange butikker hvor børnetøj ikke længere er opdelt i sektioner alt efter køn. Flere og flere brand udgiver kønsneutrale og unisex kollektioner, hvor tøjet er designet mere med det henblik på at være funktionelt fremfor dekorativt. 

Funktionelt og behageligt unisex tøj til børn

Børnetøj er lavet til at børn skal kunne bevæge sig frit, lege, slappe af og udforske verden omkring sig. Børnetøj til hverdagsbrug bør primært opfylde disse kriterier - det skal kunne holde til lidt af hvert og være behageligt. Alt dette er nemt at finde under unisex børnetøj.

Hvis man har flere børn i husholdningen der ligger tæt på hinanden aldersmæssigt, kan det også være super praktisk at have et stort udvalg af unisex børnetøj. Der kan spares både penge og tid på denne måde. Vi har mange rigtig søde designs som bestemt ikke er kedelige - både drenge og piger vil elske at have dem på, og så passer tøjet let med resten af børns garderobe.

Tilføjet kurv