Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Konfirmationstøj til drenge og piger

390
Størrelse
40%
Grunt Skjorte - Vap - Viskose/Hør - Hvid Grunt Skjorte - Vap - Viskose/Hør - Hvid 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Grunt Skjorte - Tongeren - Sort Grunt Skjorte - Tongeren - Sort 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Grunt Skjorte - Herstal - Hør - Sand Grunt Skjorte - Herstal - Hør - Sand 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Grunt Skjorte - Herstal - Hør - Hvid Grunt Skjorte - Herstal - Hør - Hvid 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Hound Skjorte - Ice Blue Hound Skjorte - Ice Blue 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Hound Skjorte - Light Blue/Navy Hound Skjorte - Light Blue/Navy 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Hound Skjorte - Sand Hound Skjorte - Sand 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Grunt Skjorte - Namur - Bottle Green Grunt Skjorte - Namur - Bottle Green 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Hound Skjorte - Linen Blend - Army Hound Skjorte - Linen Blend - Army 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Hound Skjorte - Linen Blend - Sand Hound Skjorte - Linen Blend - Sand 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Tommy Hilfiger Skjorte - Hemp - Hvid Tommy Hilfiger Skjorte - Hemp - Hvid 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Tommy Hilfiger Skjorte - Seersucker - Blue Spell Stripe Tommy Hilfiger Skjorte - Seersucker - Blue Spell Stripe 293,97 DKK
Oprindeligt:  489,95 DKK  
40%
Designers Remix Skjorte - Velma Lace - Cream Designers Remix Skjorte - Velma Lace - Cream 389,97 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
40%
BOSS Skjorte - Hvid BOSS Skjorte - Hvid 335,97 DKK
Oprindeligt:  559,95 DKK  
40%
 Lyle & Scott Skjorte - Chambray Lyle & Scott Skjorte - Chambray 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Polo Ralph Lauren Skjorte - Funshirt Multi Stripe Polo Ralph Lauren Skjorte - Funshirt Multi Stripe 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
BOSS Skjorte - Lyseblå BOSS Skjorte - Lyseblå 335,97 DKK
Oprindeligt:  559,95 DKK  
40%
BOSS Skjorte - Hvid/Lyseblåstribet m. Navy BOSS Skjorte - Hvid/Lyseblåstribet m. Navy 443,97 DKK
Oprindeligt:  739,95 DKK  
40%
Polo Ralph Lauren Skjorte - Hør - Blå/Hvidstribet Polo Ralph Lauren Skjorte - Hør - Blå/Hvidstribet 599,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
40%
Polo Ralph Lauren Jeans - C Core - Lorne Wash Polo Ralph Lauren Jeans - C Core - Lorne Wash 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
40%
Polo Ralph Lauren Kjole - C Aip - Hvid Polo Ralph Lauren Kjole - C Aip - Hvid 599,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
40%
Jack & Jones Blazer - JprSolaris - Noos - Pure Cashmere Jack & Jones Blazer - JprSolaris - Noos - Pure Cashmere 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Jack & Jones Habitbukser - JprSolaris - Noos - Pure Cashmere Jack & Jones Habitbukser - JprSolaris - Noos - Pure Cashmere 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Hound Blazer - Classic - Mørkeblå Hound Blazer - Classic - Mørkeblå 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Hound Blazer - Classic - Sort Hound Blazer - Classic - Sort 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Hound Blazer - Classic - Navy Hound Blazer - Classic - Navy 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Hound Blazer - Hør - Beige Hound Blazer - Hør - Beige 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  

Konfirmationstøj til drenge og piger

Konfirmationstøj til drenge og piger - 2024

Skal du eller din dreng eller pige konfirmeres i løbet af 2024? Så står du/I helt sikkert også og mangler noget rigtig flot konfirmationstøj, som bliver en af grundstenene i fundamentet for en god dag.

Konfirmationen bliver her i 2024 stadig betegnet som årets fest hos mange piger og drenge, hvor de selv får lov til at bekræfte deres dåb. Det kan også være at de slet ikke skal konfirmeres, men i stedet nonfirmeres. Uanset hvad, så står den på fest og fejring og i den sammenhæng skal de selvfølgelig se godt ud. 

Derfor har vi lavet denne kategori med konfirmationstøj, så du (forhåbentlig) hurtig kan danne dig et overblik over det store udvalg, og finde det helt rigtige konfirmationstøj.

Med det store udvalg af konfirmationstøj har du rig mulighed for, at din dreng eller pige kan bevare sin stil - uanset om han eller hun er til det helt klassiske eller ej.

Konfirmationstøj i mange størrelser

Selvom konfirmander har nogenlunde samme alder, så er det forskelligt, hvor meget man vokser i den alder. Nogle er skudt i vejret med raketfart mens andre halter lidt efter. På Kids-world har vi konfirmationstøj til piger og drenge i mange forskellige størrelser, så der er noget for alle. 

Du kan enten bliver inspireret ved at kigge igennem hele vores store udvalg eller du kan bruge filteret øverst på siden, så du kun ser det tøj, som vi har på lager i lige præcis dit barns størrelse.

Traditionel, moderne, fin eller cool?

Engang skulle alle piger have hvide kjoler på og alle drenge skulle have mørke jakkesæt på. Sådan er det heldigvis ikke længere, og din dreng eller pige kan derfor frit vælge konfirmationstøj, som passer til deres personlighed og personlige udtryk. 

Vi har et stort udvalg af konfirmationstøj fra over 30 forskellige danske og internationale mærker, så der er lidt for enhver smag og prisklasse. Der er både bukser, kjoler, jakkesæt, blazere, nederdele, bluser, skjorter, butterflies og meget andet. Kort sagt har vi både konfirmationstøj til pynteprincesser, bløde fyre, seje piger og cool drenge, så gå på opdagelse i vores store udvalg og se om der ikke er noget for jer.

Hvad skal drenge og piger have på til deres konfirmation?

Hvad skal man have på til sin konfirmation? Nedenfor har vi samlet en oversigt over de typer tøj, som man typisk har på til sin konfirmation. I 2024 er det meget populært hos drengene og pigerne selv at vælge hvad for noget konfirmationstøj, de skal have på.

Konfirmationstøj til drenge 2024

Bukser og jeans: Mange drenge vælger et par finere bukser eller jeans i kombination med en skjorte og blazer, da den lidt mere casual stil er spået til at være meget populær i 2024.

Skjorte: Rigtig mange drenge vil gerne have en fin skjorte på til deres konfirmation. En skjorte er det klassiske valg sammen med et fint slips eller en butterfly. Skjortens farve kan vi dog ikke hjælpe særlig meget med, da det er her konfirmanden virkelig kan sættes sit eget personlige præg på sit outfit.

Undertrøje: For at undgå at skjorten virker helt gennemsigtig, anbefaler vi, at I overvejer en tanktop eller undertrøje i samme farve som skjorten.

Jakkesæt og blazer: Et fint jakkesæt eller en blazer på en skjorte eller hvid t-shirt er bestemt også et godt valg. Jakkesæt og blazere er meget gode til at fremhæve drengens maskuline fremtræden. Så vil jeres dreng gerne se stilet og måske ligne hans far en smule, er et jakkesæt eller en blazer helt sikkert et godt valg.

Accessories: Vil drengen gerne have lidt mere på end bare det sædvanlige, er accessories helt sikkert en overvejelse værd. Et flot ur, butterflies og slips er de mest populære, og har han allerede besluttet sig for, at han vil have en skjorte på, er I næsten nødt til at finde et flot slips eller en smart butterfly.

Sko: Stort set alle slags sko kan bruges til konfirmationen. Vi har stort set alle de typer sko, som gør sig gældende som konfirmationstøj - dog skal skoen selvfølgelig passe til resten af konfirmationstøjet. Så når først konfirmationstøjet er fundet, skal I endelig tage jer et kig i vores udvalg af fodtøj

Konfirmationstøj til piger 2024

Hos pigerne er udvalget lige så forskelligt som hos drengene. Nogle piger vil gerne have en fin kjole med tyl og blonder på, andre vil gerne holde det lidt mere casual med et par jeans og en fin overdel såsom en blondetop eller fin skjorte.

Kjoler: Mange piger kan godt lide kjoler og vil derfor også gerne have kjole på til deres store fest. Her på siden finder du et stort udvalg af kjoler i mange forskellige stilarter. Modsat tidligere tider mener mange, at kjolen ikke længere behøver være hvid, og derfor har vi kjoler i alle regnbuens farver med eller uden mønstre. 

Nederdele og bukser: Ikke alle piger er vilde med kjoler, og derfor har vi selvfølgelig også flotte bukser og nederdele. Du kan både finde fine bukser og nederdele i lette materialer, men også jeans i forskellige farver. Bukser og jeans kan nemt sættes sammen med en feminin bluse eller en flot skjorte til et moderne og festligt look.

Skjorter og bluser: Hvis den står på nederdel eller bukser, så skal der også findes en skjorte, bluse eller top. Nogle piger foretrækker en klassisk hvid skjorte, mens andre gerne vil have lidt detaljer i form af blonder eller flæser. Her på siden finder du lidt af hvert, men hvis du mod forventning alligevel ikke kan finde det helt rigtige, så kan du altid kigge under vores to kategorier Bluser og Skjorter øverst i menuen.

Jakker og cardigans: Konfirmationsfesten kan godt vare længe, og derfor er det en god ide, også at have en flot jakke eller cardigan, når det bliver koldere ud på aftenen. En jakke er oplagt, hvis man har valgt bukser eller nederdel, men kan også sagtens bruges sammen med en flot kjole. Cardiganen er typisk lidt mere afslappet, men til gengæld lækker og blød og går også godt til både kjole, bukser og nederdel. Her på siden har vi jakker og cardigans til piger i mange forskellige farver og materialer, så I nemt finder noget, som passer til resten af outfittet.

Accessories: Når prikken skal sættes over i'et, så vælger mange piger også at bruge accessories til deres konfirmation. Accessories kommer i mange forskellige former. Det kan f.eks, være en fin halskæde eller et flot armbånd. Det kan også være flot neglelak, et tørklæde eller pynt til håret såsom et hårbånd, en flot elastik eller en hårbøjle. Du kan finde flere accessories ved at bruge søgefeltet øverst på siden eller ved at kigge i hovedmenuen.

Sko: Hvilke sko din pige gerne vil have på til konfirmationen, kan variere. Det vigtigste er, at de passer godt til resten af tøjet. Når du har fundet resten af tøjet foreslår vi, at I kigger nærmere på vores udvalg af sko. Du kan f.eks. kigge på vores udvalg af ballerinaer, sandaler, sneaker og støvler

Konfirmationstøj til enhver

Der er ingen regler for, hvad hverken drenge eller piger skal have på, så derfor anbefaler vi, at I tager et kig i vores udvalg af konfirmationstøj. Vi har alt fra bl.a. smukke sommerkjoler, skjorter og fine jakker til piger og drenge. Så lad jer endelig inspirere af udvalget - måske I finder det helt rigtige konfirmationstøj her hos os.

Der er stort set ingen grænser for, hvordan og hvorledes tøjet kan kombineres. Ligesom så mange andre steder, er det dog typisk op til dreng eller pigen selv, hvad for noget konfirmationstøj de gerne vil have på.

Udvalget vi har samlet her på siden er selvfølgelig bare forslag og gode ideer. Hvis du ikke lige finder det helt perfekte, så prøv at kig dig om i de andre kategorier i menuen i toppen af siden. Du kan f.eks. kigger under vores sektion med Kjoler, Bluser, Buksedragter, Jakkesæt og Balzer, Skjorter eller noget helt tredje.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for konfirmationstøjet, og hvem ved, måske har du og dit barn den oplagte ide til det perfekte konfirmationstøj. Hvis I derimod føler jer lidt ideforladte, så anbefaler vi at gå på opdagelse i udvalget, som vi har samlet her på siden, så I kan forhåbentligt kan blive inspirerede.

Historien om konfirmationstøj: Derfor ferjer vi konfirmation

I Danmark er det en tradition for de fleste at blive konfirmeret, når man går i slutningen af 7. klasse eller måske 8. klasse. De fleste unge forbinder nok mest af alt konfirmation mest af alt med en hyggelig festmiddag for hele familien og en anledning til at iklæde sig et flot jakkesæt eller hvidt sæt tøj - og ikke mindst åbne en masse gaver.

Men hvorfor fejrer vi egentlig konfirmation? Man kan kort sagt kalde det for en bekræftelse på den kristne tro. Ved dåben, sagde ens gudmor eller gudfar ja til, at man tror på Gud. Når man bliver konfirmeret i kirken, bekræfter man sin tro på Gud og Jesus. 

Hvad er blå mandag?

Blå mandag er mandagen efter konfirmationen. Det er ikke en obligatorisk fridag, men de fleste skoler holder traditionen i hævd og giver de unge mennesker fri, så de kan fejre dagen med klassekammeraterne.

Blå mandag er ofte en dag, der er arrangeret lang tid i forvejen, da det kan være sin sag at komme til enighed om, hvad der skal ske på denne festlige dag.

For mange unge mennesker er blå mandag mindst ligeså vigtig som selve konfirmationen. Den første hverdag i de unges række skal derfor fejres med manér med sjove aktiviteter og oplevelser sammen med klassen.

Det er ikke både konfirmationstøjet til ham eller hende, der er en stor sag. Det gør sig også gældende for blå mandag tøjet, som også udvælges nøje.

Blå mandag tøj 2024

Leder du efter det perfekte sæt tøj til blå mandag, så har vi nogle gode tips til dig, der står og skal vælge hvilken stil, du skal gå efter.

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger noget blå mandag tøj, der passer til de aktiviteter, som I har planlagt.

Hvis I skal en tur i Tivoli eller lave en eller anden form for adrenalinboostendeaktivitet, kan det være smart at vælge et par flade sneakers og praktisk blå mandag tøj, der er behageligt at bevæge sig i.

Har I derimod valgt en dag spækket med shopping og gode madoplevelser, kan du med fordel vælge noget lidt pænere blå mandag tøj, der dog stadig ikke er alt for kompliceret at få af og på.

Et par seje speakers kan også være en fordel, da shopping jo siges at være en alternativ motionsform. Det vil også give god mening at købe en smart bæltetaske, skuldertaske eller rygsæk, der matcher dit blå mandag tøj. 

Betal med børnepenge: Køb konfirmationstøj med børnepengebetaling

Med vores gratis kreditordning, børnepengebetaling, kan du købe konfirmationstøj til hende eller ham eller blå mandag tøj og udskyde betalingen senere.

Du får konfirmationstøjet til både ham og hende leveret indenfor 1-2 hverdage. Men du behøver ikke bekymre dig om betale, før børnepengene er blevet udbetalt. Du har mulighed for at udskyde betalingen af konfirmationstøj eller blå mandag tøj i op til 4 måneder.

Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores sortiment af konfirmationstøj eller services, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De vil hjertens gerne hjælpe og svare på spørgsmål.

Stort udvalg af konfirmationstøj med gratis fragt

Vi har et kæmpe udvalg af tøj perfekt som konfirmationstøj til både drenge og piger. Så tag endelig et kig i vores store udvalg og lad jer inspirere af de mange smarte styles. Vi er sikre på, at I nok skal finde noget, som I finder perfekt til årets fest.

Skal I i samme ombæring finde tøj til hans eller hendes Blå Mandag, har vi samlet et spændende udvalg af smarte styles perfekte til blå mandag.

Når I har fundet alt hvad I har brug for, så husk, at hele ordren bliver leveret med gratis fragt til adresser til hele Danmark indenfor 1-2 hverdage. Du kan helt selv bestemme om du vil have ordren leveret hjem til døren, eller om du hellere vil hente den på posthuset eller i en pakkeboks.

God fest!

Tilføjet kurv