Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bodyer til baby og børn

2262
Størrelse

Bodyer til baby og børn

Til babyer og de mindste børn finder du et stort udvalg af bodyer her på Kids-world.dk fra masser af populære mærker. Her er både bodyer med lange ærmer, korte ærmer - og endda helt uden ærmer.

Du kan vælge mellem masser af forskellige mærker, der rækker fra de simple og fine bodyer fra Noa Noa miniature og Wheat til Molo med vilde print samt de klassiske striber fra Danefæ. Find også alle de bløde Katvig bodyer til babyer med æbler og striber, men også de sjove prints fra farvestrålende Småfolk.

Kæmpe udvalg af bodyer til babyer

Dit barns behov for bodyer varierer med årstiderne. Om sommeren kan en body i bomuld med korte ærmer være en god ide, mens en body i uld med lange ærmer er super velegnet til efterår og vinter. 

Her på Kids-world.dk har vi et stort sortiment af bodyer til baby og børn i uld fra bl.a. Joha, Papfar og Hust and Claire samt enkelte dele fra Hummel og Småfolk.

Derudover har vi selvfølgelig også bodyer i kombinationsmaterialer såsom uld/silke, der er ekstra bløde.

Udover forskellige materialer har vi også bodyer til baby og børn i mange forskellige styles. Du kan f.eks. både få bodyer med lange ærmer, korte ærmer eller helt uden ærmer. Du kan også finde bodyer med flere forskellige slags lukninger og med fine detaljer såsom kraver eller flæser.

Her på siden fører vi over 50 forskellige mærker af bodyer fra både danske og udenlandske brands og designere. Der er bodyer til de mindste i mange forskellige prisklasser og i mange forskellige stilarter. 

Bodyer til babyer i flotte farver

Har du eller dit barn en yndlingsfarve? Vi har bodyer i støvet rosa, hvid, navy, guld, karry, blå, lilla, hvid, sort, rød, koksgrå, grå, grøn, multifarvet, gul, turkis, blåmaleret, støvet blå, velour, rosameleret, creme og brun. Hele regnbuen er repræsenteret, så mon ikke der også er noget for jer.

Hvis du er til mere afdæmpede farver kan det være, at mærker som MarMar, der både har rib og dyreprint, er noget for dig, eller måske Petit by Sofie Schnoor med de skønne blondedetaljer falder i din smag. 

Vi har selvfølgelig også bodyer til piger og drenge i flotte mønstre. Find eksempelvis bodyer med dyr, planter, blomster, prikker, skrift, striber, dyreprint og meget meget mere. Gå på opdagelse i vores store udvalg eller brug filterfunktionen øverst på siden til hurtigt og nemt at finde lige præcis det du leder efter.

Bodyer til babyer er et must-have

Bodyer til babyer og børn er et must-have i klædeskabet. Mange små børn har body på hver eneste dag og derfor er det en god ide at have lidt forskelligt at vælge imellem. Der er mange ting at tage højde for, når en bodystocking skal vælges.

Der findes eksempelvis bodyer med forskellige skuldre, hvor overvejelserne skal gå på, om bodyen skal have en amerikansk foldelukning eller en lukning med trykknapper. 

Skal der være lukning ved begge skuldre, eller kan din baby nøjes med en trykknap i den ene side af halsen? Dette og meget mere, er i hvert fald i spil, når du skal købe en bodystocking.

Vi ved, at børn og deres forældre har forskellige præferencer og derfor har vi et kæmpe udvalg af bodyer, så du ikke skal føle, at du er nødt til at gå på kompromis med dit barns komfort og trivsel. 

Bodystockings kan både bruges sammen med leggings, bukser, nederdele, sweatre, en kjoler eller noget helt tredje. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser, og heldigvis er vores sortiment så stort, at kreativiteten kan få frit spil

Derudover så bodyer fylder nærmest heller ikke noget i tasken, så de er oplagte at have med på tur, hvis der bliver behov for at skifte tøj.

Bodyer til helt små babyer

Babyer kommer ikke til verden i samme størrelse og det kan godt være svært at vide, hvor stor din dreng eller pige er, før de er blevet født. Det betyder nogle gange, at man kan mangle tøj der passer når barnet bliver født, enten fordi barnet er mindre eller større end forventet. Men fortvivl ej! Vi leverer gratis til hele Danmark indenfor 1-2 hverdage, så du nemt kan bestille bodystockings hjemmefra, hvis du mangler et par ekstra i en lidt mindre eller lidt større størrelse. Se gerne vores størrelsesguide for vejledning.

Bodyer er oplagte til babyer og små børn. De kommer i mange forskellige materialer, f.eks. uld til vinter og bomuld til forår og sommer. Derudover er bodystockings til børn typisk fleksible, så barnet ikke bliver hæmmet i leg og udvikling. Sidst men ikke mindst så er de fleste bodyer bløde og behagelige, så baby også nemt kan tage lure i dem uden at blive generet.

Bodyer til særlige lejligheder

Mange betragter bodystockings til babyer og børn som hverdagstøj. Noget de kan have på hver eneste dag under bukser, kjoler, bluser og nederdele. Det er slet ikke forkert, men bodyer behøver dog ikke kun være hverdagstøj. Vi har et bredt udvalg af forskellige slags bodystockings til både hverdag og fest. 

Vi har masser af festlige og flotte bodyer, som egner sig godt til både fødselsdage, jul og bryllupper. Det kan f.eks. være bodyer med flæser eller kraver, som både er flotte alene eller sammen med en flot kjole, en smart cardigan eller et par søde bukser. 

Derudover har vi også fine kjolebodyer og polobodyer, som både er funktionelle og flotte.

Bodyer i høj kvalitet til babyer

Her på siden fører vi udelukkende bodyer til børn og babyer af høj kvalitet og vi har mange forskellige mærker. Brug filteret eller søgefeltet i toppen til at komme i gang. Vi har et stort udvalg af mærker, farver og varianter af bodyer til børn og babyer, så mon ikke der også er noget for jer. 

Der er bodystockings i mange forskellige materialer, f.eks. bomuld, uld og uld/silke. Du kan også finde bodyer i økologisk materialer. Du kan altså læse med om de forskellige bodyer under hvert enkelt produkt.

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilket materiale du vælger. Børn er forskellige, nogle får det nemt varmt mens andre ofte fryser. Det er derfor en god ide at vælge et materiale, som passer til lige præcis dit barn og deres behov. 

Det vigtigste er selvfølgelig, om den valgte bodystocking er den rigtige størrelse. Vi fører bodyer helt ned til størrelse 44, så der også er et udvalg til de allermindste.

Vi har typisk bodyer i str. 44, str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110 og str. 116. 

Husk at du kan bruge filteret øverst til at søge efter dit barns størrelse, men du kan selvfølgelig også bare gå på opdagelse og blive inspireret i det store sortiment.

Bodyer med skønne detaljer til drenge og piger

Nogle børn og forældre foretrækker minimalisme og afdæmpede farver, mens andre gerne vil have pangfarver og sjove motiver. Her på siden har vi bodyer til enhver smag. Vi har ensfarvede bodyer i flotte støvede farver og lækre materialer, mønstrede bodyer med flæser på skuldrene, bodyer med sjove motiver, bodyer med flotte kraver, bodyer i skarpe farver og bodyer med skørt.

Kort sagt kan en body sagtens være en basisdel af hverdagsgarderoben, men den kan også sagtens have flotte og sjove detaljer, som giver smil og skiller sig ud.

GOTS-certificerede bodyer til babyer

Der er mange af bodyerne hos Kids-world.dk, der er Oekotex 100 certificeret, men også GOTS-certificeret, hvilket giver en tryghed for, at de enkelte mærker har taget hensyn til farlige og skadelige kemikalier i deres bodyer. Når bodyen har disse certificeringer, betyder det derfor, at bodyen er fri for skadelig og allergifremkaldende kemi. 

Når du køber en body, som er Oekotex-certificeret, er sikker på, at bodyen og dens materiale er testet og ikke indeholder skadelige stoffer og farlige kemikalier. 

Når du køber en body, som er GOTS-certificeret, er du endvidere sikker på, at miljø er tænkt ind i alle stadier af fremstillingen. Det vil sige, at der også er taget højde for spildevandsbehandling, ordentlige arbejdsforhold og at det endelige produkt er af høj kvalitet. 

Et eksempel på et mærke, der har certificeringer, er Fred's World, der har simple farver med skøre og sjove prints og applikationer.

Gratis levering af bodyer til babyer

Så snart du har fundet den helt rigtige body og hvad du ellers har brug for, puttet det i kurven og gennemført betalingen, så er din ordre på vej hjem til dig. Du har altid mulighed for at få din ordre leveret med gratis fragt, og så vælger du ovenikøbet selv om den skal leveres hjem til dig, til en erhvervsadresse, til et posthus eller en postboks.

Så bliver det ikke nemmere at købe nyt børnetøj!

Husk, at du også kan betale på kredit med vores børnepengebetaling. Med børnepengebetaling har du mulighed for at vente med at betale for den nye body til børnepengene er blevet udbetalt.

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi har medarbejdere siddende klar til at tage sig af alle typer henvendelse.

Tilføjet kurv