Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)
0 VARE(R) 0,00DKK

Køb kjoler med fri fragt hos Kids-world.dk

Altid stort udvalg af kjoler til børn

Hos Kids-world.dk har vi et kæmpe stort udvalg af kjoler til børn i alderen 0 til 16 år. Du finder altid et stort udvalg af kjoler til både store og små børn. Uanset om du er til ensfarvede kjoler eller kjoler med prints og mønstre, eller om du leder efter børnekjoler i klare farver eller afdæmpede og douce nuancer, så finder du den her på siden. 

Brug vores filter til at finde en kjole, der passer til dit barns alder og til din pengepung. Du kan også filtrere efter dit yndlingsbrand. Vi har kjoler fra en væld af forskellige mærker, så der er noget for enhver smag.

Kjoler til børn i alle aldre

(1456) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Køn
Type
Pris
Petit by Sofie Schnoor Tylkjole - Pudder m. Glimmer Petit by Sofie Schnoor Tylkjole - Pudder m. Glimmer  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Kjole - Rosa m. Prikker Noa Noa Miniature Kjole - Rosa m. Prikker  299,90DKK 

Noa Noa Miniature Kjole - Rosa m. Prikker Noa Noa Miniature Kjole - Rosa m. Prikker  229,95DKK 

Småfolk Kjole - Pink m. Papegøjer Småfolk Kjole - Pink m. Papegøjer  399,90DKK 

Småfolk Tylkjole - Pink/Gråmeleret m. Frugter Småfolk Tylkjole - Pink/Gråmeleret m. Frugter  399,90DKK 

Småfolk Kjole - Lyserød m. Insekter Småfolk Kjole - Lyserød m. Insekter  349,95DKK 

Wheat Disney Tylkjole - Rosa/Sølv Glimmer m. Frost Wheat Disney Tylkjole - Rosa/Sølv Glimmer m. Frost  529,95DKK 

Wheat Disney Tylkjole - Lyseblå/Sølv Glimmer m. Frost Wheat Disney Tylkjole - Lyseblå/Sølv Glimmer m. Frost  529,95DKK 

Wheat Disney Tylkjole - Rosa m. Frost Wheat Disney Tylkjole - Rosa m. Frost  479,95DKK 

Wheat Disney Tylkjole - Støvet Lilla/Sølv Glimmer m. Rapunzel Wheat Disney Tylkjole - Støvet Lilla/Sølv Glimmer m. Rapunzel  529,95DKK 

Wheat Disney Kjole - Creme/Lilla m. Rapunzel Wheat Disney Kjole - Creme/Lilla m. Rapunzel  399,95DKK 

Wheat Disney Kjole - Pudder m. Snehvide & Dyr Wheat Disney Kjole - Pudder m. Snehvide & Dyr  279,95DKK 

Wheat Disney Tylkjole - Creme/Lyserød m. Snehvide Wheat Disney Tylkjole - Creme/Lyserød m. Snehvide  379,95DKK 

Wheat Disney Tylkjole - Lysegrøn/Rosa m. Klokkeblomst Wheat Disney Tylkjole - Lysegrøn/Rosa m. Klokkeblomst  549,95DKK 

Tumble N Dry Kjole - Aleydis - Pudder m. Blomster Tumble N Dry Kjole - Aleydis - Pudder m. Blomster  259,95DKK 

Tumble N Dry Kjole - Deena - Hvidmeleret m. Mønster Tumble N Dry Kjole - Deena - Hvidmeleret m. Mønster  259,95DKK 

Petit Bateau Kjole - Lyseblå m. Flæser Petit Bateau Kjole - Lyseblå m. Flæser  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Gammel Rosa m. Enhjørninge Småfolk Kjole - Gammel Rosa m. Enhjørninge  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Støvet Blå m. Enhjørninge Småfolk Kjole - Støvet Blå m. Enhjørninge  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Hvid m. Jordbær Småfolk Kjole - Hvid m. Jordbær  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Lyserød m. Pindsvin Småfolk Kjole - Lyserød m. Pindsvin  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Gammel Rosa m. Katte Småfolk Kjole - Gammel Rosa m. Katte  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Creme m. Citroner Småfolk Kjole - Creme m. Citroner  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Rosa m. Miniæbler Småfolk Kjole - Rosa m. Miniæbler  299,95DKK 

Småfolk Kjole - Koral m. Æbler Småfolk Kjole - Koral m. Æbler  349,95DKK 

The New Kjole m. Rullekrave - Estelle - Navy/Hvidstribet The New Kjole m. Rullekrave - Estelle - Navy/Hvidstribet  249,95DKK 

The New Kjole - Gerdie - Navy m. Flæser The New Kjole - Gerdie - Navy m. Flæser  349,95DKK 

The New Kjole - Hazel - Navy/Hvidstribet The New Kjole - Hazel - Navy/Hvidstribet  249,95DKK 

EA7 Kjole - Hvid m. Blomster EA7 Kjole - Hvid m. Blomster  799,95DKK 

EA7 Kjole - Sort m. Blomster EA7 Kjole - Sort m. Blomster  799,95DKK 


Kan man overhovedet få for mange kjoler til børn?

Hos kids-world.dk er vi vilde med kjoler, og vi ved også, at der er mange piger, der elsker at gå i kjole. For nogen er det endda deres foretrukne tøj. I shoppen finder du da også en masse forskellige typer kjoler, så der er noget for enhver smag, og der er kjoler til børn fra 0-16 år, vores udvalg dækker både små og store børn.

Kjoler til alle sæsoner

Nogen tænker måske, at kjoler kun hører sommeren til. Her har vi da også et bredt udvalg af sommerkjoler, der passer til de dejligt lune sommermåneder med lette materialer og med korte ærmer, spaghettistropper, helt uden ærmer eller med en moderigtig bryderryg. 

Men kjoler kan bæres hele året rundt, for vi har såmen også kjoler med lange ærmer og i kraftigere kvaliteter, så børnene kan holde sig dejligt varme også i de kolde måneder.

Find den næste fødselsdagskjole her 

Kjoler til børn er også et hit til årets særlige begivenheder som fødselsdag, bryllup og andre fester. Du finder masser af både hverdagskjoler og festkjoler, og julekjolen finder du også let her med det store udvalg, som vi har i shoppen. Men kjolen er lige så meget en del af hverdagstøjet.

I de varme måneder er det fantastisk at rende rundt med bare ben i en let sommerkjole, men det er nemt at style en kjole til børn på et hav af forskellige måder. De kan sættes sammen med et par flotte strømpebusker eller leggings, og man kan tage en cardigan, bolero eller smart jakke over skuldrene, så kjolen ændrer look. 

Alt efter hvilke sko, du vælger at tage på, kan kjolen bruges til mange forskellige lejligheder og have forskellige udtryk. Til den samme kjole kan du bruge et par fine ballerinaer, et par søde sandaler, smarte sneakers eller et par lækre støvler. Så kan den samme kjole bruges året rundt og til både fint brug og til hverdag i børnehaven eller skolen.

Vælg materiale og stil efter din smag

Kjoler til børn fås med mange forskellige snit, så du kan altid finde en kjole, der passer til din stil eller dit behov. Du kan finde de enkle med et flot A-snit, som også passer godt til de mindste børn. Eller måske det var noget med en kjole med et lige snit. 

I shoppen finder du både løse og tætsiddende kjoler. Der er lækre jerseykjoler, som har en god pasform, og som giver en masser af bevægelsesfrihed til de alle børn, der har behov for at tumle og lege. Du finder også smarte skjortekjoler til de større børn, eller måske det var noget med en lækker strikkjole. En spencer er også rigtig fin til særligt de mindste børn, men også større børn kan have en spencer i garderoben.

Børnekjoler til enhver smag

Du finder som sagt kjoler til børn lavet i mange forskellige materialer, og hos os finder du kjoler til enhver smag og stil. Vi har blandt andet kjoler med blonder, flæser og pailletter og kjoler med tyl, satin og denim. I shoppen finder du både de enkle og de pyntede kjoler, og der er kjoler i alle regnbuens farver. Både ensfarvede og nogen med prints og mønstre. Er du til pangfarver eller afdæmpede, douce farver, så er der helt sikkert en kjole til dig.

Typisk så udstråler kjoler noget feminint, men hvis man har iført sig en kjole, kan man sagtens dreje sit look over i noget mere råt og cool ved enten at vælge en kjole med et sejt udtryk frem for et sødt, og man kan style kjolen med tilbehør som smykker, tasker og jakker for at få det helt rigtige look.

Kjoler til piger fra mange forskellige brands

Hos kids-world.dk finder du altid kjoler til børn fra mange forskellige brands, og vi har derfor også mange varianter af kjoler. Uanset om du er til søde, smarte, seje eller bløde kjoler, så har vi kjolen til dig. 

Vi fører kjoler fra rigtig mange kendte og populære mærker, og der er kjoler i alle prisklasser, så hvad enten du er på udkig efter en billig kjole, eller du har den store pengepung fremme, så tag et kig på vores side og find dine favoritter blandt vores store sortiment af kjoler til børn.

Gratis levering af dine nye børnekjoler

Når du har fundet dine favoritkjoler i vores kæmpestore sortiment, så har du altid mulighed for at få dem leveret med gratis fragt. Og du vælger selv, om du vil have din ordre leveret lige til døren eller til en pakkeboks eller et posthus, hvor du kan afhente din ordre, når du har tid. 

Det er også muligt at få børnepengekredit på alle danske ordrer. På den måde kan du udskyde betalingen til den dag, du modtager dine børnepenge. Vi sender selvfølgelig din ordre afsted så hurtigt som muligt, men vi venter med at trække betalingen, til den dag, du får dine børnepenge.

Tilføjet til kurv