Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kjoler til børn i alle aldre

2049
Størrelse
30%
Name It Kjole - NmfVienna - Camellia Rose Name It Kjole - NmfVienna - Camellia Rose 76,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
30%
Name It Sweatkjole - NmfDulia - Peyote Name It Sweatkjole - NmfDulia - Peyote 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

Kjoler til børn

Hos kids-world.dk er vi vilde med kjoler til børn, og vi ved også, at der er mange piger, der elsker at gå i kjole. For nogen er det endda deres foretrukne tøj. Vi har kjoler i enhver afskygning og til enhver anledning, og der er mange forskellige farver og styles at vælge ímellem 

Så har du en kjolepige derhjemme, så er du havnet det helt rigtige sted, for her på siden kan du finde et hav af kjoler til børn. Måske leder du efter en kjole til en særlig lejlighed, så som et bryllup eller en fødselsdag. I så fald har vi et bredt udvalg af flotte kjoler, som nemt kan blive den nye yndlingskjole. 

Brug vores filter til at finde en kjole, der passer til dit barns alder og til din pengepung. Du kan også filtrere efter dit yndlingsmærke. Vi har som regel kjoler til børn på lager i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170 og str. 176.

Kjoler til piger i forskellige materialer

Vi har kjoler til børn i mange forskellige materialer som f.eks. bomuld, viskose, uld og satin, som alle har forskellige egenskaber. Det kan også være, at du er på jagt efter en tylkjole eller en kjole med blonder eller pailletter. 

Det kan være, at du er på udkig efter en flot kjole i uld til de kolde måneder, en lækker hverdagskjole der kan bruges til lidt og hvert eller en kjole som kan bruges til årets fester.  

De mange slags tekstiler og designs giver dig mulighed for at finde en kjole, som passer til lige præcis dine ønsker.

Kjoler og sommerkjoler til enhver smag

Du finder som sagt kjoler til børn lavet i mange forskellige materialer, og hos os finder du kjoler til enhver smag og stil. Vi har blandt andet kjoler med blonder, flæser og pailletter og kjoler med tyl, satin og denim. 

I shoppen finder du både de enkle og de pyntede kjoler, og der er kjoler i alle regnbuens farver; blå, brun, grøn, grå, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Både ensfarvede og nogen med prints og mønstre. Er du til pangfarver eller afdæmpede, douce farver, så er der helt sikkert en kjole til dig. 

Typisk så udstråler kjoler noget feminint, men hvis man har iført sig en kjole, kan man sagtens dreje sit look over i noget mere råt og cool ved enten at vælge en kjole med et sejt udtryk frem for et sødt, og man kan style kjolen med tilbehør som smykker, tasker og jakker for at få det helt rigtige udtryk.

Kjoler til babyer

En lille ny pige er kommet til verden, og selvom hun nok ikke selv ved det, så ser hun så sød ud i kjole. Her på siden har vi et stort udvalg af flotte og behagelige kjoler til de allermindste fra en lang række mærker.

Du bestemmer selv, om kjolen skal være blomstret, med flæser eller have et mere minimalistiske look, til gengæld så garanterer vi, at alle kjoler er i den bedste kvalitet.

Her på siden har vi kjoler i mange forskellige slags materialer, herunder også økologisk bomuld. Vi har både kjoler med A-snit, drop-waist og lige snit, så du nok skal finde noget som både er flot og behageligt. 

Kjoler til børn

Mange børn elsker at gå i kjole. Kjoler giver en mulighed for at drømme, at man er en yndig prinsesse, en sej superstjerne eller en stærk og hurtig tennisspiller. Men kjoler til børn skal ikke kun være pæne. De skal også være praktiske og brugbare, så børnene føler sig tilpas.

Det er vigtigt at børns tøj ikke hæmmer deres udvikling og leg, men i stedet fordrer den og deres fantasi. Derfor har vi mange slags kjoler med sjove mønstre og farver, så du kan finde den kjole, som er perfekt til dit barn.

Kjoler til teenagere

Som børnene bliver ældre, så betyder det mere for dem, hvilket tøj de har på. Vi har også størrelser til de ældste børn og teenagere, så du kun skal købe børnetøj ét sted. Her på siden finder du et stort udvalg af kjoler til store børn og teenagere fra kendte mærker i flere forskellige prisklasser.

Der er både kjoler med korte og lange ærmer samt korte og lange kjoler. Kjoler til de større børn og teenagere behøver ikke nødvendigvis at være søde og nuttede. En kjole kan f.eks. kombineres med en denimjakke og et par sneakers for et mere råt eller sporty look.

Kjolen kan også sættes sammen med en kasket eller et par farverige sokker, for at skabe et helt unikt look. Husk at du altid kan filtrere for størrelser øverst, så du kun ser de kjoler, som er i dit barns størrelse.

Lange og korte kjoler til børn

Nogen tænker måske, at kjoler kun hører sommeren til. Her har vi da også et bredt udvalg af sommerkjoler, der passer til de dejligt lune sommermåneder med lette materialer og med korte ærmer, spaghettistropper, helt uden ærmer eller med en moderigtig bryderryg. 

Men kjoler kan bæres hele året rundt, for vi har såmen også kjoler med lange ærmer og i kraftigere kvaliteter, så børnene kan holde sig dejligt varme også i de kolde måneder.

Vi fører kjoler fra rigtig mange kendte og populære mærker, og der er kjoler i alle prisklasser, så hvad enten du er på udkig efter en billig kjole, eller du har den store pengepung fremme, så tag et kig på vores side og find dine favoritter blandt vores store sortiment af kjoler til børn.

Kjoler i mange mønstre og designs

Alle børn er forskellige og derfor har vi et stor udvalg af forskellige slags kjoler. Måske har du en rigtig pynteprinsesse derhjemme eller også kan det være, at du leder efter et mere råt eller enkelt look. Kjoler kan både bruges til hverdag og til fest, og ofte kan den samme kjole bruges ved mange forskellige lejligheder, hvis det bare sættes sammen med nogle andre sko eller en anden jakke. 

Hos os kan du finde alt fra prinsesseskjoler og kjoler med flæser til højhalsede kjoler, kjoler med knapper og kjoler i jerseystof. Det kan også være, du er på udkig efter et specielt mønster eller tryk. Her på siden har vi kjoler med dyreprint, kjoler med striber, kjoler med blomster, kjoler med striber, kjoler med heste og selvfølgelig også masser af ensfarvede kjoler. 

Alle kjolerne er lavet i gode materialer og kommer i mange forskellige prisklasser, så vi er næsten sikre på, at du nok skal finde noget til dit barn eller din baby.

Kjoler med print og motiver

Nogle børn kan bedst lide ensfarvet tøj, mens andre børn elsker tøj med flotte og sjove motiver med dyr og figurer, de kender. Måske er dit barn vild med fugle, frugter eller en helt bestemt farve. Vi har kjoler med mange forskellige slags print og motiver bl.a. kjoler med ananas print, flamingo print, heste print, stjernemønster, dyreprint og mønster med frugter eller eksotiske dyr. Derudover har vi også kjoler med fine broderinger.   

Hvis du har et helt særligt ønske, kan du altid bruge søgefeltet øverst på siden til at lede efter en specifik kjole. 

Kjoler med fine detaljer

Den helt rigtige kjole har tit en lille detalje eller et særligt udtryk, som vi forelsker os i. Det der gør den anderledes eller gør, at man føler sig helt særlig, når man tager den på. Vi har et bredt udvalg af forskellige slags kjoler med fine detaljer. Her på siden kan du både finde kjoler med sløjfer, kjoler med flæser, kjoler med blonder, kjoler med knapper, ternede kjoler, stribede kjoler, blomstrede kjoler, skjortekjoler, kjoler med dyremotiver og dyreprint, kjoler i tyl, kjoler med stjerner, kjoler med kraver og kjoler i demin. Så uanset hvad du er på udkig efter, så har vi et kæmpe udvalg af kjoler til baby, børn og teenagere. 

Skal du bruge en kjole til en særlig lejlighed? Intet problem, her på siden har vi mange forskellige kjoler i delikate og flotte materialer med seje eller yndige snit. Måske mangler du også et par pæne sko eller en fin jakke, der matcher? Øverst på siden kan du se en oversigt over alle vores kategorier eller søge efter specifikke stykker tøj.  

Find fødselsdagskjolen til pigen her

Kjoler til børn er også et hit til årets særlige begivenheder som fødselsdag, bryllup og andre fester. Du finder masser af både hverdagskjoler og festkjoler, og julekjolen finder du også let her med det store udvalg, som vi har i shoppen. Men kjolen er lige så meget en del af hverdagstøjet.

I de varme måneder er det fantastisk at rende rundt med bare ben i en let sommerkjole, men det er nemt at style en kjole til børn på et hav af forskellige måder. En kjole kan let styles på mange forskellige måder, så den kan få forskellige udtryk. 

Ved at sætte kjolen sammen med en fin cardigan, en flot hårbøjle eller en smart jakke kan man bruge den samme kjole i forskellige sammenhænge.

Alt efter hvilke sko, du vælger at tage på, kan kjolen bruges til mange forskellige lejligheder og have forskellige udtryk. Til den samme kjole kan du bruge et par fine ballerinaer, et par søde sandaler, smarte sneakers eller et par lækre støvler. Så kan den samme kjole bruges året rundt og til både fint brug og til hverdag i børnehaven eller skolen.

Prøv f.eks. at sætte et par rå støvler eller sneakers til den fine kjole eller et par søde ballerinaer til deminkjolen og vupti har du et helt nyt udtryk, og en meget mere versatil kjole. 

Stort udvalg af flotte festkjoler til børn

En flot festkjole kan være det, der lige sætter prikken over i’et og giver en mindeværdig oplevelse til de store fester og højdepunkter. Derfor er det vigtigt, at man finder de helt rette festkjoler til børn, når de små skal med til festerne.

Vi fører et stort udvalg af festkjoler til børn, så du nemt kan finde en lang række forskellige former for festkjoler, uanset om du er på udkig efter simple og elegante festkjoler, eller hvis de skal være flerfarvede og være med til at sætte kulør på festen.

Du finder festkjoler til børn i en lang række forskellige størrelser, så du kan finde festkjoler til både små og store børn på et og samme sted. På den måde er det nemt at shoppe festkjoler til alle pigerne på en gang.

Vi har også festkjoler som kan bruges som en smart nytårskjole, så du kan også finde nytårskjoler til børn her - eller flotte kjoler til sommerfesterne.

Tylkjoler til børn

Der er ikke noget, der siger lille prinsesse som tylkjoler til børn. Vi har tylkjoler til børn i forskellige farver, hvor de alle har det til fælles, at du får kjoler med tyl i børnestørrelser.

Når du køber tylkjoler til børn, får du en kjole med et tylskørt ude over kjolen, som på den måde får den til at strutte noget mere, samtidig med at den ser let og luftig ud.

Små piger er vilde med tylkjoler, idet de ofte føler sig som en prinsesse, især hvis du vælger en tylkjole med lyserødt tyl.

Se vores store udvalg af tylkjoler fra en lang række forskellige brands og se, om vi ikke har en tylkjole i lige netop den størrelse, der vil skabe glæde derhjemme.

Smarte hvide kjoler til børn

Foråret og sommeren er tit fuld af store fester, hvor både konfirmationer og bryllupper tit fylder festprogrammet. Her kan en smart hvid kjole til børn være det, der får de små til at lyse op og være dem, som gæsterne lægger mærke til.

Der er bare noget elegant over hvide kjoler til børn, hvor de om sommeren lettere kan bære de hvide farver, uden der er så stor fare for, at de får noget på kjolen, som kan være tilfældet om efteråret og vinteren, hvor vejret ikke altid egner sig så godt til børn i hvide kjoler.

Udover hvide kjoler til børn finder du et stort udvalg af flotte og fine kjoler, så hvis du er på udkig efter fine kjoler til børn, så finder du en lang række stærke bud derpå fra mange stærke brands, når det gælder flotte kjoler til børn.

Festlig og klassisk lilla kjole til børn

Skal det være elegang - og en anden farve end sort eller hvid, så er en festlig lilla kjole et rigtigt godt bud, idet den bryder de traditionelle farvevalg. Samtidig er en lille kjole både klassisk og festlig på samme tid.

Find hurtigt vores lilla kjoler til børn ved at vælge lilla i vores farvefilter. På den måde får du vist alle de kjoler, som har en lilla farve i sig. Det samme kan du gøre, hvis du vil se kjoler i andre forskellige farver.

Flotte lange kjoler til børn

Når det skal være lidt mere elegang, eller hvis vejret bare ikke tillader kjoler til omkring knæene, så er lange kjoler et rigtigt godt bud på en kjole til børn, når der er fest. Du kan også anvende lange kjoler til mere uformelle ting.

Find lige netop den lange kjole der vil skabe lykke derhjemme, hvis du har en pige, der bare elsker at gå i kjoler. Vi har et stort udvalg af lange kjoler til børn, så du får ikke svært ved at finde netop den lange kjole, der vil skabe glæde og begejstring derhjemme.

Du finder lange kjoler i både mange forskellige farver og fra mange forskellige kendte børnetøjsbrands her i vores kategori for kjoler til børn.

Friske gule kjole til børn

Lyse farver kan bare noget, især når det gælder sommerkjoler til børn. Her kan en frisk gul kjole være det, der bare får den helt rette sommerfølelse frem.

Du finder gule kjoler til både små og store børn her i shoppen, så du kan få både flere forskellige designs og styles, som giver dig større muligheder for at finde netop den gule kjole, som vil skabe glæde hos den lille derhjemme.

Bliv prinsesse med en lyserød kjole

Du kan ikke komme udenom en lyserød kjole, når du er på udkig efter kjoler til piger. Derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af lyserøde kjoler til børn her hos Kids-world.

Lyserøde kjoler til børn er ofte populære hos de små, der i den grad kan føle sig som en eventyrprinsesse i den lyserøde kjole. Derfor finder du lyserøde kjoler til børn fra en lang række populære børnetøjsbrands, så du nemt kan finde den lyserøde kjole, der vil skabe begejstring derhjemme.

Vores sortiment indeholder både lyserøde kjoler til pænt brug, udklædning til børn og bare hverdagsbrug, så du kommer ikke til at gå ned på lyserøde kjoler til børn, når du shopper hos Kids-world.

Vælg materiale og stil efter din smag

Kjoler kan bruges til alle årstider og til næsten alle lejligheder. Sommerkjolen skal ofte være let og luftig, mens vinterkjolen gerne må have lange ærmer og være i lidt tykkere materiale. Vi har kjoler i flere forskellige slags materialer bl.a. bomuld, satin og velour, og med forskellige slags tekstur. F.eks. har vi seje kjoler i jerseystof og denim, men også yndige florlette blomstrede kjoler. Hvis du gerne vil købe bæredygtigt, så har vi også en lang række kjoler i økologisk bomuld, så du kan købe nyt med god samvittighed. 

Kjoler til børn fås med mange forskellige snit, så du kan altid finde en kjole, der passer til din stil eller dit behov. Du kan finde de enkle med et flot A-snit, som også passer godt til de mindste børn. Eller måske det var noget med en kjole med et lige snit. 

I shoppen finder du både løse og tætsiddende kjoler til børn. Der er lækre jerseykjoler, som har en god pasform, og som giver en masser af bevægelsesfrihed til de alle børn, der har behov for at tumle og lege. 

Du finder også smarte skjortekjoler til de større børn, eller måske det var noget med en lækker strikkjole. En spencer er også rigtig fin til særligt de mindste børn, men også større børn kan have en spencer i garderoben.

Gratis levering af kjoler til børn

Når du i ro og mag har fundet den helt perfekte kjole i vores kæmpe store sortiment, lagt den i indkøbskurven og gennemført betalingen, så sender vi ordren afsted til dig.

Din ordre er derfor allerede hos dig efter 1 - 3 arbejdsdage. Du har altid mulighed for at få den leveret med gratis fragt, og du vælger selv, om du vil have din ordre leveret lige til døren eller til en pakkeboks eller et posthus, hvor du kan afhente din ordre, når det passer dig.

Hvis kjolen ikke passer eller var den forkerte farve så fortvivl ikke. Du har 30 dages returret, så du nemt kan returnere eller bytte et køb, som ikke sad lige i skabet. 

Det har aldrig været nemmere at købe en ny fødselsdags- eller sommerkjole til dit barn.

Tilføjet kurv