Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bluser og trøjer til børn

3875
Størrelse
30%
Name It Bluse - Rib - NmfDabua - Parfait Pink Name It Bluse - Rib - NmfDabua - Parfait Pink 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Name It Bluse - Rib - NmfDabua - Peyote Melange m. Jordbær Name It Bluse - Rib - NmfDabua - Peyote Melange m. Jordbær 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Hust and Claire Bluse - Awo - Biscuit Melange Hust and Claire Bluse - Awo - Biscuit Melange 258,97 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  

Bluser og trøjer til børn

Hos Kids-world.dk finder du bluser til børn fra et hav af mærker, bl.a. de vilde Molo bluser med fede prints og de mere afdæmpede farver fra Wheat, Mini A Ture og Noa Noa. 

Der er også masser af bluser til børn med lækre dyreprints fra eksempelvis Sofie Schnoor og DYR CPH. Foretrækker du klassikerne med striber, kan de bl.a. findes hos Katvig eller Joha.

Vi har som regel bluser til baby og børn på lager i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. 176 og str. 188.

Et godt tip er at bruge filteret øverst på siden, så du kun får vist de bluser og trøjer, som er i dit barns størrelse.

Se også vores udvalg af uldbluser til børn

Til de koldere måneder er der naturligvis et stort udvalg af uldbluser til børn at vælge mellem. Hust&Claire har et lækkert sortiment med afdæmpede farver, men også mærker som Joha med alle de fine og søde prints spiller en stor rolle på markedet.

Fordelene ved uldbluser til børn er mange. Uld er f.eks. åndbart, har en god isoleringsevne, er fleksibelt, let, blødt, varmt og så varmer uld selv når det er blevet vådt modsat mange andre materialer. 

En uldbluse kan sagtens bruges alene, men kan også bruges under eller over andre bluser og trøjer, som et ekstra isolerende og varmt lag. F.eks. kan en uldbluse være en rigtig god ide til en eftermiddag i skoven eller på campingturen, hvor barnet skal være udenfor i vind og vejr i mange timer i træk.

Hvis du har en lille frossenpind, så skulle du måske overveje en af de tynde langærmede uldtrøjer, som barnet nemt kan have på indenunder en strikket sweater eller en sweatshirt

Bluser og trøjer til både drenge og piger 

Til pigerne er Creamie et af de mærker, som har designet bluser med fine, små detaljer på alle bluserne. Drengene vil helt sikkert finde en masse seje bluser under LEGO® Wear med serierne som Star Wars, Ninjago, Chima og Nexo Knights med alle de velkendte figurer fra TV- serierne. 

Disse bluser har en masser personlighed, højt humør med fede detaljer og en god kvalitet.

Vi har også et stort udvalg af unisex bluser, som både er beregnet til drenge og piger. Prøv f.eks. Me Too eller Hummel, som begge er mærker, der tilbyder et bredt udvalg af bluser til både drenge og piger i farvestrålende nuancer og super seje prints samt skønne detaljer. 

Bluser og trøjer til baby og små børn

Her på siden har vi et kæmpe udvalg af bluser og trøjer til både baby og småbørn. Vi har bluser i et væld af forskellige farver, snit og materialer til familiens mindste medlemmer, som både er behagelig og flotte at kigge på. En lækker bluse er oplagt at have med i tasken på din varme dage, hvis det skulle trække op mens I er på legeplads eller bare inde under jakken

Nogle forældre foretrækker bluser i neutrale farver og enkle snit, mens andre synes det er sjovt med fuld knald på farver og mønstre. Her på siden har vi lidt af det hele, som mon ikke der også er noget til jer. Alle vores produkter er i høj kvalitet, så du altid får et godt produkt uanset om du vælger et kendt mærke eller en mere prisbevidst bluse.

Tjek f.eks. vores bluser med kendte motiver fra film, tv og bøger, vores bluser med flæser, kraver, striber, blomster eller noget helt tredje. 

Bluser og trøjer til teenagere

Mange store børn og teenagere vokser hurtigt, og har derfor ofte brug for nyt tøj. Fortvivl ikke, for her på siden har vi et stort udvalg af bluser og trøjer til tweens og teens. Der er både bluser fra kendte sportsmærker, trøjer med flotte rullekraver, strikkede sweatre, feminine bluser og enkle langærmede t-shirts

De fleste forældre ved, at tøj til teenagere nemt kan blive en dyr fornøjelse, men sådan behøver det ikke at være. Vi har flotte bluser og trøjer i mange forskellige prisklasser, så garderobefornyelsen ikke behøver at give økonomiske bekymringer. Husk at du altid kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til nemt at finde lige præcis det, som du og dit barn er på udkig efter.

Bluser og trøjer med flotte farver og mønstre

Nogle kan lide blå, mens andre er mere til grå eller rød. Mange børn elsker tøj i deres yndlingsfarver og derfor har vi selvfølgelig bluser og trøjer til børn i alle regnbuens farver. Vi har typisk bluser og trøjer i blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Nogle af farverne er afdæmpede pasteller eller matte jordtoner mens andre er mere klare og skarpe.

Vi har både bluser som er ensfarvede, og blusser som har flere farver eller sjove mønstre. Hvis du godt kan lide bluser med mønster, kan du kigge efter vores udvalg af stribede bluser, blomstrede bluser, bluser med hjerter, bluser med dyremotiver, ternede bluser, julebluser, prikkede bluser, bluser med dyreprint, bluser med biler og meget meget andet. Her på siden er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Bluser til børn fra kendte mærker

Vi lægger stor vægt på, at der skal være noget at vælge imellem, og derfor fører vi over 90 forskellige mærker af bluser og trøjer til drenge og piger fra danske og udenlandske brands og designere. 

Nogle brands har fokus på bluser til små børn og babyer, mens andre fokuserer på sporty trøjer til store børn. Fælles for dem alle er, at de laver flot, behageligt og lækkert tøj til børn. Vi får løbende nye varer, så du altid har et stort udvalg af moderne børnetøj at vælge imellem uanset om du er på tilbudsjagt eller gerne vil investere i noget helt særligt.  

Populære brands

Vero Moda Girl Kids Only Jordan
KongWalther Monsieur Mini Sui Ava Girl
Flöss ISBJÖRN OF SWEDEN Juicy Couture

Bluser og trøjer til alle lejligheder

Hos Kids-world.dk finder du bluser og trøjer til alle lejligheder. Vi har både hverdagsbluser, sportstrøjer og bluser til særlige lejligheder såsom fødselsdage, jul og bryllup. 

En lækker hverdagstrøje kan være en god opgradering af garderoben. Blandt vores store udvalg af ensfarvede bluser finder du mange forskellige mærker og farver, som kan kombineres med både bukser, shorts, nederdele og kjoler alt efter vejr og humør.

Hvis du derimod har et rigtig sportsentusiastisk barn, så skal du måske kigge på vores store udvalg af sporty trøjer fra kendte mærker. Her finder du både ensfarvede bluser, bluser med logoer og bluser med flotte tryk. Hvis du er på udkig efter et specifikt mærke, kan du altid bruge filteret øverst på siden. Er du interesseret i endnu mere sportstøj og flere bluser med et sporty look, så husk at du også kan kigge under vores sportskategori, som du finder i menuen øverst på siden. 

Ikke alle børn trives lige godt i skjorte eller kjole ved særlige lejligheder. Mens nogle børn elsker at se rigtige fine ud, så synes andre at formelt tøj kan være ubehageligt at have på. Hvis det er tilfældet, så skulle du måske overveje at sætte en flot bluse sammen med et par bukser eller en nederdel i stedet for. Vi har masser af bluser med søde, fine eller sjove detaljer, som også gør sig perfekt ved særlige lejligheder. Der er f.eks. bluser med flæser, gulddetaljer, kraver eller flotte knapper. 

En flot bluse kan også være rigtig god at have udover et fint sæt tøj, f.eks. hvis arrangementet bliver holdt udenfor eller hvis dit barn bare er lidt kuldskær. 

Bluser til drenge og piger med forskellige snit

En bluse er ikke bare en bluse. En bluse kan se ud på et hav af forskellige måder, og vi har forsøgt at have et bredt udvalg af forskellige snit og stilarter blandt vores bluser og trøjer til børn. Derfor finder du både rullekravebluser, striktrøjer, langærmede t-shirts, bluser med bindebånd, bluser med lynlåse, bluser med knapper, lette bluser og varme bluser. 

Gå på opdagelse i vores sortiment og om ikke kan finde noget som passer til lige præcis dit barn. 

Oekotex 100- og GOTS-certificerede bluser

Mange af mærkerne på Kids-world.dk er Oekotex 100 certificeret og GOTS-certificeret, som bl.a. Fred's World, hvilket betyder, at bluserne er lavet med omtanke for at undgå farlige kemikalier både på lokalt og globalt plan.

Her på siden har vi altid et stort udvalg af bluser og trøjer i forskellige materialer, så du kan finde lige præcis den bluse, som passer til dit barns behov, uanset og det er sportstræning, striktrøje eller noget helt tredje.

Du kan altid læse mere om hvad en bluse eller trøje er lavet af inden under selve produktet. Så har det aldrig været nemmere at købe lækkert børnetøj med god samvittighed. 

Køb bluser, trøjer og sweatshirts med gratis fragt

Vi håber på, at du finder nogle bluser, trøjer eller sweatshirts, som du er overbevist om, at dit barn eller dine børn vil komme til at elske. Når du køber bluser til børn her hos os, tilbyder vi dig at få leveret ordren med gratis fragt til hele Danmark. 

Når du handler her på Kids-world.dk kan du også tilvælge vores gratis kreditordning børnepengebetaling. Med denne kan du vælge først at betale den 1. i måneden, eller når børnepengene udbetales. Du kan tilvælge ordningen inde på betalingssiden, hvor du også kan se, hvilke kreditmuligheder du har.

Du finder altid et stort udvalg af bluser til store og små, og du er altid velkommen til at skrive eller ringe til kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål.

Tilføjet kurv