Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sweatshirts til børn og teen

1626
Størrelse

Sweatshirt til børn og teen

Skal din dreng eller pige have muligheden for at klæde sig smart på året rundt, så er en sweatshirt essentiel at have i garderobeskabet. Sweatshirten kan bruges både som trøje og som jakke til de lidt varmere dage, hvor det ikke er nødvendigt med en jakke.

De mange anvendelsesmuligheder er da helt sikkert også en af grundene til, at sweatshirts længe har været populære hos børn og unge. En lang række af de sweatshirts, vi har på lager, er designet som almindeligt og alsidigt modetøj til børn, hvor de førhen mest var beregnet som aktivitetssportstøj til de aktive lejligheder.

Vi har sweatshirts til børn i alle aldre og i masser af forskellige farver og designs, så gå på opdagelse på siden, og se om der ikke er noget, som falder i din og dit barns smag.

Kæmpe udvalg af sweatshirts til børn

Vi fører et kæmpe udvalg af sweatshirts til børn i alle aldre, og som regel i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. 176 og str. 188. Vi har noget til alles smag uanset præferencer for sweatshirtens farve og design.

Vi har sweatshirts til enhver anledning, og det er også muligt at finde sweatshirts med forskellige prints som f.eks. logoer, figurer eller mønstre. Så hvad end du gerne vil finde, om det er en ensfarvet eller flerfarvet sweatshirts med/uden print, så har vi den i vores kæmpe udvalg af sweatshirts til børn fra mange skønne brands.

Sweatshirts med og uden hætte til børn

Foruden de mange sweatshirts i alverdens farver, har vi også et godt udvalg af sweatshirts med hætte. Lykkedes det ikke helt at finde den rigtige sweatshirt med hætte, skal du endelig tage et smut forbi vores kategori med hættetrøjer, hvor du ligeledes finder en masse trøjer med hætte.

Sweatshirts til drenge og piger i skønne farver

Her på siden finder du sweatshirts til drenge og piger i et hav af skønne farver. Der er både sarte pastelfarver, matte jordfarver og skarpe pangfarver. Normalt kan du finde sweatshirts her på siden i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Du kan både finde ensfarvede sweatshirts til børn samt sweatshirts med flotte mønstre, motiver eller logoer. 

Hvis du er på udkig efter en sweatshirt i en bestemt farve, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden til hurtigt at få et overblik. Udover farve, kan du også filtrere efter størrelse, pris og mærke.

Sweatshirts til børn med flotte motiver

I vores store udvalg af sweatshirts til børn finder du en masse, som har flotte motiver eller mønstre. Et flot mønster eller motiv kan være med til at gøre sweatshirten helt speciel, og hvem ved, måske finder du dit barns næste yndlings sweatshirt i vores sortiment.

Her på siden kan du finde sweatshirts med logoer, batik eller tie dye mønster, krondyr, Gurli Gris, ulve, læber, disneyfigurer, biler, tekst, ninjago, batman, enhjørninge, bamser, stjerner, noder, grafiske mønstre, elefanter, tigre, traktorer, tigerstriber, zebraer, ambulancer, blomster, pandaer, hajer og meget meget mere. Kort sagt er der masser at vælge imellem, så mon ikke også der er noget for din dreng eller pige?

Sweatshirts til de mindste

Hvis du er på udkig efter en sweatshirt til din baby eller dit lille barn, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort sortiment af forskellige sweatshirts til de mindste i mange forskellige varianter. 

Sweatshirts er rigtige gode til små børn, fordi de er dejlig bløde at have på og nemme at bevæge sig i. På den måde bliver barnet ikke begrænset i sin leg og udvikling. Derudover så kan de bruges hele året rundt og ser søde ud sammen med både leggings, bukser og nederdele.

Brug filteret øverst på siden, til nemt at finde en sweatshirt i lige præcis din lille dreng eller piges størrelse. 

Sweatshirts til teens og tweens

Vi har selvfølgelig også sweatshirt til store børn, teens og tweens. Blandt vores udvalg af sweatshirts til de største børn har vi masser af kendte mærker og moderigtige designs. Mange store børn elsker sweatshirts, fordi de er lækre og behagelige at have på, og så fordi de har et sejt street look. 

Her på siden finder du sweatshirts til teenageree og tweens i mange forskellige varianter med mange forskellige look. Der er både feminine sweatshirts med flæser på skuldrene, minimalistiske sweatshirts i neutrale farver, seje sweatshirts med vilde print og meget meget mere. 

Sweatshirts fra kendte brands

Her hos Kids-World finder du sweatshirts til børn fra over 80 forskellige danske og udenlandske brands. Der er både sweatshirts fra kendte sportsmærker, sweatshirts fra store modehuse og sweatshirts fra anerkendte børnetøjsmærker. 

Vi går op i, at du altid har noget at vælge imellem og derfor er der sweatshirts i mange forskellige stilarter og designs. Derudover har vi også sweatshirts i flere forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Du kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til at søge efter sweatshirts fra specifikke mærker eller i bestemte prisklasser.

Sweatshirts til alle lejligheder

Førhen var sweatshirts primært noget, som man bruge til sport og fysiske aktiviteter. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag bliver sweatshirts også brugt til hverdag og endda også til fest. En sweatshirt kan f.eks. være rigtig flot over en hvid skjorte eller sammen med en flot nederdel. Derudover har vi også sweatshirts med fine detaljer såsom flæser på ærmerne. 

En lækker sweatshirt er en rigtig god investering, fordi den kan bruges til mange forskellige lejligheder alt efter hvad den bliver sat sammen med. En sweatshirt er også praktisk, fordi den kan bruges det meste af året. Om sommeren kan den bruges sammen med et par shorts eller en nederdel, hvis det er lidt køligt, mens den til forår, efterår og vinter kan bruges under en jakke. 

GOTS og Oekotex 100-certificerede sweatshirts

Hvis du er på jagt efter en bæredygtig sweatshirt til din dreng eller pige, så kan du her på siden finde masser af sweatshirts som enten er lavet i økologisk bomuld eller som er GOTS-certificerede eller Oekotex 100-certificerede.

Med Oekotex 100-certificeringen er du sikker på, at den nye sweatshirt er fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer. For at opnå Oekotex 100-certificeringen bliver sweatshirten og alt dens materiale testet på et professionelt laboratorium og du er derfor sikret, at sweatshirten er fri for skadelige og allergifremkaldende kemi.

Med GOTS-certificeringen er du derudover sikret, at sweatshirten er fremstillet efter bæredygtige principper, som bl.a. tager højde for arbejdsforhold og spildevandsbehandling under produktionen.

Du kan læse mere om de enkelte sweatshirts materialer og certificeringer under hvert enkelt produkt.

Køb dit barns sweatshirt med gratis fragt

Vælger du at købe dit barns nye sweatshirt her hos os, kan vi glæde dig med, at vi betaler fragten for dig, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Dette gælder, uanset hvor stor din ordre er, og hvor i Danmark ordren skal leveres.

Kommer du i den uheldige situation, at dit barn ikke kan passe hans eller hendes nye sweatshirt, kan du købe en returlabel inde på vores site med returlabels.

Tilføjet kurv