Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

T-Shirts til børn

4878
Størrelse

T-shirts til børn - Drenge og piger

T-shirts til børn er altid et hit. Om sommeren er det et must, og den kan sættes sammen med alt lige fra shorts og nederdele til leggings og bukser.

Men en T-shirt er ikke kun til de varme måneder. Den kan også sagtens bruges resten af året. Brug den som den er, hvis din dreng eller pige som regel har det varmt, eller tag en lækker cardigan eller jakke over. Din dreng eller pige kan også bruge t-shirten over en langærmet bluse for at skabe et smart og trendy look.

Vi har som oftest t-shirts til børn i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. 176 og str. 188.

Et godt tip er at filtrere på de enkelte størrelser øverst på siden, således at du kun får vist de t-shirts, som er i dit barns størrelse. Læs mere om tøjstørrelser til børn her.

T-shirts med eller uden ærmer?

T-shirts til drenge og piger fås i mange forskellige udformninger, men fælles for dem alle er, at det er en kortærmet bluse. Enten har den korte ærmer, eller også er den helt uden ærmer. 

Det er flot med en top med smalle stropper til pigerne, og til drengene er en tanktop smart, men tanktoppen er nu også sej til piger. En t-shirt til børn uden ærmer kan have helt tynde spaghettistropper eller brede stropper, som nogle gange formes som en smart bryderryg bagpå. 

Hvis du er på jagt efter en t-shirt med lange ærmer, kan det være en god idé, at du også tager et kig i vores kategori med bluser til børn.

T-shirts til enhver stil og lejlighed

En t-shirt er et klassisk stykke tøj, som hører til enhver garderobe. Den er en tidløs style, som passer til både drenge og piger. Man kan style den til lige præcis det look og den stil, der passer til dig og dine børn. Den kan både være sej og cool med flotte prints eller mønstre og med knald på farverne. 

Men du finder også søde t-shirts dekoreret med glimmer, blonder og flæser. Til det preppy look er poloen særligt velegnet. Du kan både style en kortærmet bluse med et par slidte jeans eller med et par pæne chinos. På den måde kan den samme t-shirt bruges til forskellige stilretninger. 

Derfor er den også god til både hverdag og fest. Den er super flot til hverdagsbrug, men med det rette tilbehør er den også smart og stilfuld til festlige lejligheder som fødselsdag eller jul.

Køb t-shirts i mange skønne farver og styles

Her på Kids-world.dk finder du et hav af forskellige t-shirts i alle regnbuens farver. Vi har typisk t-shirts i blå, brun, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød og sort. Vi har både ensfarvede og mønstrede t-shirts, t-shirts med og uden print, t-shirts i pangfarver og t-shirts i afdæmpede farver. 

En klassiske kortærmet bluse er lavet af bomuld, som er et behageligt og praktisk materiale. Om sommeren er det praktisk at tage en t-shirt af bomuld over badetøjet på stranden. Så er dit barn bedre beskyttet mod solens stråler uden at det samtidig er pakket ind i for meget tøj og får det for varmt. Men du kan skam også finde lækre t-shirts til børn af andre materialer, så der er noget, der passer til netop den stil, du leder efter.

Du finder også t-shirts både med og uden ærmer. Vi har f.eks. tank tops, t-shirts med tynde stropper og t-shirts med store ærmer. Derudover har vi t-shirts med både v-hals, u-hals og høj hals, så du aldrig skal gå på kompromis med det udtryk, som du leder efter.

T-shirts til børn i forskellige materialer

T-shirts kan bruges ved mange forskellige lejligheder og til mange forskellige ting. T-shirts i bomuld egner sig f.eks. godt til hverdag og kan både bruges alene eller inden under andet tøj, mens t-shirts i polyamid, elastan og polyester egner sig super godt til sport

Her på siden har vi et stort udvalg af t-shirts i forskellige materialer, så du kan finde lige præcis den t-shirt, som passer til dit barns behov, uanset og det er sportstræning, sommertøj eller noget helt tredje. Du kan altid se, hvad de forskellige t-shirts er lavet af inden under hvert enkelt produkt. Hvis du er på udkig efter et særligt mærke eller en speciel farve kan du ovenikøbet filtrere for dette øverst på siden. 

T-shirts til sport

T-shirten er et uundværlig stykke tøj i de fleste børns gymnastikpose eller sportstaske, hvad end det drejer sig om gymnastiktimen eller fodboldholdet om eftermiddagen. Vi har et bredt udvalg af sports t-shirts og tanktops til både piger og drenge i alle aldre fra en række kendte mærker. Nogle af dem har flotte farverige print og sjove tryk, mens andre er ensfarvede og simple i deres udtryk. 

Det skal være sjovt at dyrke sport og for mange børn og unge er det vigtigt at have det rigtige tøj, når man starter til en ny sportsgren. Her på siden finder du t-shirts, sportstoppe og tanktoppe som egner sig til mange forskellige slags sport, og som både er flotte, holdbare og behagelige. 

T-shirts til børn fra mange kendte mærker

Vi fører t-shirts til børn fra et væld af mærker, og du finder altid et stort udvalg af t-shirts til børn. Find en top eller kortærmet bluse i alle prisklasser. Her på siden finder du t-shirts til enhver pengepung, og vi forhandler mange forskellige mærker - både danske mærker og udenlandske designere.

Hvis du er på udkig efter et særligt mærke kan du altid filtrere på netop det mærke øverst på siden, for at se vores udvalg. Vi fører over 100 forskellige mærker i t-shirts, så der er næsten garanti for, at du kan finde noget, som passer til netop dit barn.

Når du har fundet dine favoritter blandt vores kæmpestore udvalg af t-shirts, toppe og tanktops, er det let at komme videre med at shoppe t-shirts på nettet. Og du har altid mulighed for at få dine ordrer leveret helt gratis. 

Populære brands

Copenhagen Colors Little O'Tay Flöss
ISBJÖRN OF SWEDEN Bows By Stær Mimi & Lula
Kknekki Voksi DIM

T-shirts til baby og små børn

En t-shirt kan være en rigtig god løsning til et lille barn, særligt hvis vejret er varmt. Her på siden har vi et stort udvalg af forskellige slags t-shirts til babyer og små børn i forskellige slags materiale, heriblandt økologisk bomuld. Måske er du på udkig efter noget sporty eller noget med flæser? Vi har et kæmpe udvalg, som rummer lidt for enhver smag. 

Alle vores produkter er høj kvalitet, så du altid får et godt produkt uanset om du vælger et kendt mærke eller en mere prisbevidst t-shirt. Mange af vores t-shirt kommer også med tryk eller mønster af kendte figurer, som både store og små synes er hyggelige og sjove. 

T-shirts til børn

T-shirten er en del af fleste børns basisgarderobe, og de morgener hvor det skal gå lidt hurtigere er T-shirten et godt og sikkert valg. Men en t-shirt behøver ikke være en nødløsning eller den sidste udvej. Her på siden har vi alle mulige slags t-shirts, som nemt kan blive den næste yndlingsbluse. 

Har du f.eks. set vores udvalg af t-shirts med tegneseriefigurer eller sjove og søde dyr? Eller hvad med vores t-shirts til sport eller sporty børn i mange forskellige farver og snit? Der er både noget til fodbold entusiasten, fitness guruen og nybegynderen. 

T-shirts til teenagere

Hvis du er på udkig efter en ny t-shirt til familiens ældste, så fortvivl ej! Vi har et kæmpe udvalg af t-shirts til både drenge og piger helt op til størrelse 188. Der er t-shirts med og uden ærmer, ensfarvede t-shirts og t-shirts med print, t-shirts fra kendte mærker og t-shirts til gode priser, feminine t-shirts og maskuline t-shirts. 

Derudover, har vi også t-shirts med mange forskellige udskæringer, uanset om dit barn foretrækker V-hals, U-hals eller højhalset. Vores udvalg dækker også over de fleste af regnbuens farver og du kan altid filtrere efter farver øverst på siden, hvis du er på jagt efter noget helt bestemt.

Mange teenagere kan også godt lide det lidt sporty look, både til hverdag eller i forbindelse med en fritidsaktivitet. Nogle gange kan det dog være lidt svært at finde motivationen til at få bevæget sig og der kan noget flot sportstøj være en god motivation for at tage til træning eller bare komme ud og løbe eller cykle en tur. 

Hvis du er på udkig efter mere sportstøj anbefaler vi, at du også kigger under vores kategori Sport, hvor du finder et stort udvalg af sportstøj til børn i alle aldre. 

Gratis fragt når du køber t-shirts til børn

Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle danske ordrer, og du kan vælge at få din dreng eller piges nye, smarte t-shirt leveret lige til døren, til en pakkeboks eller et posthus eller på en erhvervsadresse. Og vi giver også mulighed for børnepengekredit.

Vi sender din ordre med t-shirts afsted så hurtigt som muligt, men vi trækker ikke pengene fra din konto, før du har modtaget de førstkommende børnepenge. Så let er det handle på nettet hos Kids-world.dk.

Tilføjet kurv