Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Regntøj til børn

420
Størrelse
Skostørrelse

Regntøj til børn

Klæd dine børn på til de regnfulde, våde dage med noget smart og praktisk regntøj til børn. Her ved Kids-world finder I et af Danmarks største udvalg af lækkert regntøj til børn i alle aldre.

I finder rigtig mange forskellige styles med flere varianter af farver, mønstre, prints, materialer m.m. - alt sammen lige her på siden. Regntøjet kan I frit kombinere fra diverse regnbukser og regnjakker, som I nu engang har lyst til, men det er også muligt at købe komplette regnsæt.

Når I er på jagt efter nyt regntøj til børnene, er det en god idé at gøre jer nogle tanker om, hvilke egenskaber regntøjet skal have. Her er der tale om regntøjets evne til at modstå vind og vand samt hvor åndbart og slidstærkt regntøjet er, som alt sammen spiller ind i forhold til at vælge det rigtige sæt regntøj.

Populære brands

Jordan KongWalther Billieblush
Fliink Pieces Kids Marni
Kids Only Flöss ISBJÖRN OF SWEDEN

Hvad er det bedste regntøj til børn?

Som forældre ønsker man, at ens barn skal have det trygt og godt altid, hvorfor man leder efter det bedste sæt regntøj, så ens barn holder sig varm og tør selv i meget dårligt vejr. Men hvad er egentlig det bedste regntøj til børn? Svaret på dette spørgsmål er en kombination af flere forskellige faktorer. Det bedste regntøj til børn har den rigtige størrelse, kvalitet, vandsøjletryk og skal desuden være åndbart, let og behandles korrekt. Alle disse faktorer vil blive adresseret til fulde herunder

Med godt regntøj kan børnene nyde regnen

Det er ikke alle voksne, der holder af regn, men de fleste børn elsker en god regnvejrsdag. Når de ser regnen falde, vil de ud og løbe, pjaske og hoppe i vandpytter. Det er derfor vigtigt, at de små bliver godt klædt på til at nyde regnen om foråret, og særligt om efteråret, når det bliver køligere i vejret.

Hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af regntøj, i god kvalitet, der er skabt til mange timers leg og sjov i regnen. Så du kan være helt sikker på at finde et eller flere regnsæt, der passer til dit barns aktivitetsniveau og alder.

Regntøj til børn i mange størrelser

Vi har som regel regntøj til børn og babyer i mange forskellige størrelser; str. 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170 og 176.

Hvad angår farver, finder du regntøj i alverdens farver, såsom karrygul, sort, gul, blå, brun, grøn, grå, hvid, lilla, turkis, rød, rosa og orange.

Børn bruger regntøj flittigt i Danmark

I Danmark regner det i gennemsnit 179 dage om året. Derfor kommer det nok ikke som den helt store overraskelse, at det er en rigtig fornuftig idé at købe noget regntøj til børnene.

Vi fører et rigtig godt udvalg af kvalitetsregntøj til børn fra en palet af kvalitetsbevidste mærker, som år efter år producerer noget af det bedste regntøj.

Foruden at være i god kvalitet har mange af de forskellige styles også nogle rigtig flotte detaljer, mønstre, farver, prints og ikke mindst reflekser, så børnene er til at se i mørket.

Vandtæt, åndbart og let regntøj til børn

Regntøj til børn skal gerne være vandtæt, åndbart og til dels også vindtæt. Det skal være sådan, at børnene kan bruge regntøjet til stort som småt, på regnvejrsdagene samt på de dage, hvor det ikke regner, men hvor fugtigheden er høj.

Regntøj med højt vandsøjletryk til baby og børn

På alle produkterne har vi skrevet, hvor højt vandsøjletrykket er på det enkelte regntøj. Vandsøjletrykket er en indikator til at måle, hvor godt regntøjet er til at modstå vand.

De fleste vandtætte telte har eksempelvis et vandsøjletryk på minimum 1.000 mm. Vandsøjletrykket på regntøjet til baby og børn her hos os, ligger mellem 1.000 mm og 10.000 mm, hvorfor du altså som minimum får regntøj, der modstår vand lige så effektivt som et vandtæt telt.

Det er som sådan nok at have et vandsøjletryk på 1.000 mm, så længe regntøjet er med såkaldte tapede sømme. Uden de tapede sømme er der en risiko for, at vandet kan komme ind ved sømmene.

Den vigtigste opgave regntøjet har er at holde personen, der bærer det, tør, uanset om det er til en baby, børn eller voksne.

Dog skal det helst ikke være på kompromis af åndbarheden, da det ellers hurtigt kan blive fugtigt inde i regntøjet, fordi det er svært at komme af med varmen, hvis ikke regntøjet er åndbart.

Regntøj i polyester og PU til børn

Man kan kort sagt sige, at der findes to typer af regntøj til børn. Nemlig det regntøj der er fremstillet i polyester, og det regntøj hvor ydersiden er polyurethan, som også er det man kalder PU, også kendt under navnet gummi-regntøj.

Materialet har naturligvis stor indvirkning på, hvor åndbart og vandtæt regntøjet er. Et sæt regntøj af polyester er meget åndbart, men ikke så vandtæt som polyurethan (PU), mens polyurethan er meget vandtæt, men ikke så åndbart. Så begge materialer har fordele og ulemper.

Når regntøj i polyester er en fordel

Når dit barn løber rundt og leger i regnen, har polyester den fordel, at barnet kan komme af med varmen og fugt fra huden. Men åndbart regntøj er imprægneret på ydersiden for at undgå at regnen trænger igennem. Du skal således være opmærksom på, at barnets regnsæt skal imprægneres med jævne mellemrum for at fortsætte med at forblive vandtæt.

Visse regnsæt i polyester kan blive lidt tunge af regnen, fordi materialet suger vand, og det kan derfor også tage længere tid at tørrer regntøj i polyester.

Når regntøj i PU er en fordel

Regnsæt i PU er meget robust og er meget vandtæt, men barnets hud kan ikke ånde igennem materialet, så det er vigtigt med ekstra ventilation, når de små løber rundt og plasker i regnen. Når regntøj i PU bliver vådt, er det meget nemt at ryste vandet af, og det tørrer meget hurtigt efter brug.

Hvornår er regntøj vandtæt?

Der findes forskelligt slags overtøj, som ligner regntøj og måske endda også har fået prædikatet "vandafvisende", men det er dog ikke ensbetydende med, at dette er vandtæt regntøj. For at du kan være sikker på, at regntøjet er tæt, skal de have et vandsøjletryk på minimum 1.000 mm og have tapede sømme, som vi allerede har nævnt ovenfor.

Dit barns regntøj skal være sikkert

Det er naturligvis vigtigt, at sikkerheden er i top, når du giver dit barn regntøj på. At have en snor i hætten er selvfølgelig praktisk, så den kan lukke helt til, men dette er bestemt ikke en god løsning, da en løs snor kan hænge fast i et legestativ. Derfor er de fleste producenter af regntøj holdt op med at sætte snore i hætter eller andre steder på regntøjet, og i stedet er de blevet erstattet af velcroremme eller indvendige elastikker, som eventuelt kan justeres med med en knap eller et spænde.

Ligeledes anbefaler Sikkerhedsstyrelsen, at hætter er aftagelige, og at børn under syv år ikke har snore i området omkring halsen og hovedet.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at der er reflekser på regntøjet, så bilisterne kan se dine og dit barns reflekser, når du cykler på en mørk og våd efterårsmorgen.

Undgå vand i gummistøvlerne og våde bukseben

Når børnene har fået regntøj på og løber og leger og plasker, kan de let blive kolde på arme og ben, hvis regntøjet glider op. Det er derfor afgørende, at regntøjet har den rigtigt længe, så bukser og trøjer ikke stikker ud af regnsættet og suger vand.

Det kan også være en god hjælp, at barnet har regnbukser med stropper, som du kan sætte fast under gummistøvlerne. På den måde bliver regnbukserne holdt godt fast, og du undgår at din lille pode får vand i gummistøvlerne og våde bukseben Derudover kan elastik eller velcro om ankler og håndled også være en god løsning på problemet.

En sød lille regnhætte er et godt tilbehør til regntøjet, men husk, at den hverken skal sidde for løst eller for stramt, og den må ikke være med snor, så der undgås ulykker når der leges.

Når børnene er helt små, kan det være godt med en heldragt, så man undgår, at der kommer vand ind i på kroppen. Fra børnene er 1 til 6 år, kan det være en god ide, med seler i regnbukserne. På den måde undgår du nemlig, at de små får kolde maver, når de løber rundt og leger i sandkassen og på legepladsen.

Hvordan vasker man regntøj?

Der er vist ikke en forældre i Danmark, der har eller har haft børn i børnehavealderen, som ikke har prøvet at få regntøj, der er pløret ind fra top til tå i mudder, med hjem. Regntøj bliver beskidt, og sådan er det, men man skal være en smule opmærksom på, hvordan man vasker og renser regntøjet. For hver maskinvask, man udsætter sit regntøj for, slider man på den vandtætte overflade, som regntøjet har. Det er derfor rigtig vigtigt at følge vaskeanvisningerne på regntøjet, og hvis det er muligt at rense med fugtig klud og sæbe, så bør man gøre dette i stedet for en tur i vaskemaskinen.

Det kan også være, at du har glemt dit barn våde regntøj i en pose ude i bilen, hvor det har fået lov til at ligge at ulme weekenden over. Når du om mandagen så åbner for posen, kan du konstatere, at regntøjet nu lugter surt, muggent, jordslået og det ikke sikkert, at lugten forfinder med almindelig vask

Der er dog flere midler, som kan afhjælpe dette problem uden at gøre skade på regntøjet. Eddike, natron og kold luft er f.eks. alle tre forskellige ting, der kan gøre has på lugten.

Hvordan syr man regntøj?

Regntøj kan blive slidt, og dette er især sandt i forhold til børneregntøj, som er med på legepladsen, skoven og mange andre steder. Med tiden kan regntøjet blive nedslidt og der kan endda gå hul på regntøjet. Skulle man være så uheldig, findes der forskellige metoder som gaffatape og speciallim, der er bedre end at begynde at sy regntøjet sammen.

På den måde kan du lappe hullet, men regntøjet vil ikke længere være 100 % vandtæt. Begge dele kan være en udmærket midlertidig løsning, men hvis dit barn skal være sikret mod regn og kulde, så skal du med al sandsynlighed investere i et nyt sæt regntøj.

En ting, som rigtig ofte bliver slidt og går i stykker på regntøj, er de elastiske fodstropper i benåbningerne. Disse kan du faktisk god sy på igen selv uden at forringe regntøjet originale kvalitet. Hvis elastikstroppen er helt knækket og ødelagt, kan du få en ny i en helt normal stofbutik. Hvis du har bare en smule erfaring med at sy kan du nemt klare opgaven. Du kan tilpasse elastikstroppen efter behov, hvorefter du klipper af og monterer de nye elastikstropper på regnbukserne.

Hold styr på regntøjet

I en institution er der som minimum ligeså mange sæt regntøj, som der er børn, hvorfor et barns regntøj let kan blive forvekslet med et andets. Der er dog flere måder, du kan sikre dig imod, at dette sker. Først og fremmest er det en rigtig god idé at skrive navn eller bruge navneklistermærker i alt det tøj, som barnet har med i institutionen. Derudover kan du hjælpe både dig selv og pædagogerne ved at købe regntøj med forskellige karakteristiske detaljer, så det er let at genkende.

Det kan anbefales, at du køber et ekstra sæt regntøj til dit barn. På den måde kan du have et sæt regntøj i hjemmet og et i dit barns børnehave eller vuggestue. Det betyder, at du ikke hele tiden skal huske at tage regnsættet frem og tilbage fra institutionen.

Dermed er du sikker på, at du ikke glemmer dit barns regntøj lige den dag, hvor hele stuen skal på tur i skoven i silende regn. Og samtidig sikrer det, at du altid har et sæt regntøj i hjemmet, så du kan sende dit barn ud og hoppe i vandpytter på en dejlig regnvejrsdag.

Regntøj med for i overgangstiden

Vi anbefaler at bruge regntøj med for til børn i tiden mellem der hvor sommerjakken er for kold og hvor vinterjakke eller flyverdragten er for varm.

Der er et sæt regntøj med for helt perfekt. Hvis man vælger et 2-delt sæt regntøj med for behøver man eller ikke bruge både regnjakken og regnbukserne. Man kan nøjes med kun at bruge regnbukserne, så barnet ikke bliver våd når der leges i sandkassen eller lignende.

Jakken kan også sagtens bruges alene som en slags overgangsjakke, f.eks. i stedet for en termojakke.

Regntøj med for til børn i flotte farver

I vores sortiment kan du finde regntøj med for til børn i mange flotte farver. På den måde er det nemt at matche regntøjet med gummistøvlerne eller f.eks. finde regntøj i din dreng eller piges yndlingsfarve. Typisk kan du finde regntøj med for i farverne blå, grøn, gul, lilla, orange, rosa og rød. Du kan finde ensfarvet regntøj med for, men der er regntøj med mønster og regntøj med for, som har smarte reflekser.

Hvis du er interesseret i regntøj med for i en bestemt farve, så brug filteret øverst på siden.

Køb separate regnbukser med for

Du kan både købe regnbukser og regnjakker med for i sæt, men disse kan også købes separat. Det kan være smart at købe regnbukser med for separat, hvis dit barn allerede har en regnjakke med for eller måske en regnjakke og en termojakke. Det kan også være, at dit barn bare er vokset ud af sine regnbukser hurtigere end sin regnjakke.

Uanset hvad årsagen er, så er der en masse forskellige separate regnbukser med for at vælge imellem. Disse fås både med og uden seler. Regnbukser med seler er typisk populære til mindre børn, fordi selerne sikrer, at regnbukserne bliver hvor de skal være, selv når barnet løber rundt og leger udenfor.

Shop regntøj til børn på kredit

Regnvejrsdage kan være utroligt sjove for børn, men det er vigtigt at sørge for, at børnene forbliver tørre og komfortable, mens de leger udenfor. Det er her, regntøj til børn kommer ind i

billedet.

Men med så mange muligheder at vælge imellem kan det være lidt af en udfordring at vide, hvad du skal kigge efter. Heldigvis dækker Kids-world dig ind med et bredt udvalg af regntøj af høj kvalitet fra forskellige top brands.

Først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på de materialer, der er brugt i det regntøj, du vælger. Kig efter vandtætte og åndbare stoffer som Gore-Tex eller PU-belagt nylon for at sikre, at dit barn forbliver tørt uden at blive for svedig.

Du skal også sørge for, at sømmene er forseglede for at forhindre vand i at sive ind. Derudover er det en god ide med reflekterende detaljer til barnets regntøj, hvilket sikrer, at dit barn er synligt selv på de mørke, stormfulde dage.

Regntøj bruges typisk i efterårs- og forårsmånederne, hvor regn er mere almindeligt, men det er altid en god idé at have et sæt ved hånden for en sikkerheds skyld. Desuden elsker mange børn at lege i regnvejr, uanset årstiden.

Hos Kids-world finder du regntøj fra forskellige top brands som for eksempel Didriksons, Mikk-Line, CeLaVi, Name It, Color Kids, Liewood og Molo.

Didriksons er kendt for deres innovative design og bæredygtige produktionsmetoder, mens Mikk-Line tilbyder lækkert regntøj i mange forskellige farver og mønstre.

CeLaVi er et dansk brand, der har specialiseret sig i funktionelt og slidstærkt regntøj til børn, mens Color Kids også handler om klare farver og dristige designs, der får dit barn til at skille sig ud i regnen og tage imod enhver regnbyge med stil.

Liewood er kendt for sine minimalistiske, men legende designs, og deres regntøj er ingen undtagelse. Liewoods regntøj er fremstillet af 100% genbrugspolyester, hvilket gør det til et miljøvenligt valg for forældre, der går op i miljøet.

Sidst, men ikke mindst, har vi Name It, et brand som fokuserer på praktiske og funktionelle ting, hvilket gør deres regntøj perfekt til aktive børn, der elsker at lege udenfor. Name Its regntøj findes i en række sjove prints og farver, som dit barn vil elske.

Uanset om du foretrækker dristige og lyse designs, minimalistiske og miljøvenlige løsninger eller praktisk og funktionelt regntøj, så har Kids-world alt, hvad du har brug for.

Så næste gang det regner, må du ikke lade det ødelægge dit barns udendørs eventyr. Vælg i stedet regntøj fra et af disse fantastiske brands, og lad dit barn plaske og lege efter hjertens lyst.

Og hvis du er bekymret for prisen på kvalitetsregntøj, kan du købe nu og betale senere med Kids-worlds kreditmuligheder. På den måde kan du sprede udgifterne over tid og sikre dig, at dit barn har det bedst mulige regntøj uden at sprænge budgettet.

Så uanset om dit barn plasker i vandpytter eller bare går i børnehave eller skole på en sjov regnvejrsdag, så sørg for, at dit barn er udstyret med det bedste regntøj, der findes. Tjek Kids-world for en række muligheder, der vil holde dit barn tørt og glad uanset vejret.

Sådan får du de bedste tilbud på regntøj til børn

Nyhedsbreve kan være en fantastisk måde at få nogle ekstra gode tilbud på. Ved at tilmelde dig Kids-worlds nyhedsbrev kan du forvandle din indbakke til et skatkammer af tilbud og rabatter, for eksempel på regntøj til børn. Tilmeld dig i dag, læn dig tilbage og vent på dit næste tilbud på blandt andet regntøj.

Her får du gratis fragt, når du køber regntøj til børn

Vidste du, at du kan klæde dine børn på til de våde regnvejrsdage uden at betale fragt? Hos Kids-world får du altid gratis fragt på dine ordrer, så længe vi blot skal sende din bestilling til en dansk adresse.

Tilføjet kurv