Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Badekåber og morgenkåber til børn

84
Størrelse
40%
Hust and Claire Badekåbe - Fei - Blue Moon Hust and Claire Badekåbe - Fei - Blue Moon 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Hust and Claire Badekåbe - Fei - Desert Red Hust and Claire Badekåbe - Fei - Desert Red 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Hummel Badekåbe - hmlKirby - Ombre Blue Hummel Badekåbe - hmlKirby - Ombre Blue 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Hummel Badekåbe - hmlKirby - Arctic Dust Hummel Badekåbe - hmlKirby - Arctic Dust 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Molo Badekåbe - Wyn - Dark Sky Molo Badekåbe - Wyn - Dark Sky 329,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
40%
Müsli Badekåbe - Bunny - Indigo Müsli Badekåbe - Bunny - Indigo 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Müsli Badekåbe - Bunny - Breezy Müsli Badekåbe - Bunny - Breezy 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Badekåber og morgenkåber til børn

Find en badekåbe eller morgenkåbe i den helt rigtige farve og størrelse blandt de mange forskellige designs her i denne kategori.

Vi har masser af badekåber og morgenkåber fra blandt andet Småfolk i skønne ensfarvede designs i flotte farver med de karakteristiske æbler og æblekanter, men også de skøre og vilde prints fra Molo i en lækker kvalitet.

Hvis du er på udkig efter noget særlig, kan du altid bruge vores filterfunktion øverst på siden, til at filtrere for f.eks. farve, mærke, størrelse og pris.

Bløde badekåber og morgenkåber i afdæmpede designs

Er du mere til det simple design og måske med søde dyr, kan du nemt finde en morgenkåbe eller badekåbe til dit barn i afdæmpede farver fra danske Liewood Design.

Badekåberne og morgenkåberne til børn er i en blød og lækker frottékvalitet, som er lige til at tage på, når man lige er stået op, eller efter et dejligt, varmt bad. Det er altid muligt at betale senere med gratis børnepengekredit. Så betaler du næste gang der bliver udbetalt børnepenge - Nemt!

Frotte badekåber til børn

Frotte badekåber er populære blandt både børn og voksne. Men hvad er frotte badekåber? Mange badekåber er frotte badekåber. Frotte er stof lavet af bomuld, hvor stoffet er skabt med en bestemt type vævning. Vævningen giver løkker i stoffet, som enten kan klippes over eller efterlades med løkkerne.

Vævningen af frotte giver stoffet en både nubret overflade, samtidig med at den får en god sugeevne. Det er netop derfor, at frotte badekåber er populære, da de kombinerer sugeevnen fra håndklæder, samtidig med at du får den dejlige følelse af velvære, når du tager en badekåbe på. Se vores store udvalg af både frotte badekåber og morgenkåber til børn her.

Badekåber til mange lejligheder

Rigtig mange børn elsker at trisse rundt i en badekåbe eller morgenkåbe i weekenden, og badekåben er faktisk brugbar ved rigtig mange forskellige lejligheder. En badekåbe er lækker efter et bad, så barnet ikke bliver koldt. Derudover kan nogle børn også godt lide at have en badekåbe eller morgenkåbe med på stranden eller i svømmehallen, hvis de netop har tendens til at blive kolde efter at have været i vandet. 

Derudover så er morgenkåben det ultimative hygge-outfit både derhjemme i weekenden eller i sommerhuset. Morgenkåben eller badekåben kan både bruges alene eller udover noget nattøj.

Badekåber  og morgenkåber til børn i alle aldre

Man bliver aldrig for gammel til en badekåbe, og derfor har vi selvfølgelig badekåber i mange forskellige størrelser her på siden. Normalt har vi badekåber i størrelserne 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 164 og 176 på lager. 

Gå på opdagelse i vores sortiment eller brug filterfunktionen øverst, så du nemt kan få et overblik over, hvad vi har i dit barns størrelse.

Badekåbe med hætte

Det kan godt være koldt, når man kommer op fra et badekar, især for de små børn, som måske ikke lige vil stå stille og have tøj på, når de er kommet op fra badet. Her kan en badekåbe med hætte være en rigtig god ide, så de kan hygge og putte sig, inden de skal have tøj eller nattøj på.

Netop en badekåbe med hætte giver mulighed for hygge, da hætten kan trækkes op, så det giver den ekstra varme og hygge, som mange børn elsker.

Derfor fører vi et stort udvalg af både morgenkåber og badekåber med hætte, så du nemt kan finde lige netop den model og størrelse, der kan være med til at gøre tiden efter badet derhjemme hyggeligt for de mindste.

Badekåber til børn med ører

Er du på jagt efter en morgenkåbe eller badekåbe med ører, så led ikke længere. Vi har de sødeste badekåber med ører og ansigter fra mærker såsom Müsli, Liewood og Pippi.

Badekåberne har en hætte med ører og/eller ansigt, som gør at dit barn nemt kan lade som om, at de er en sød kanin eller en farlig løve. Vi har selvfølgelig også badekåber med helt almindelige hætter og mere minimalistiske designs.

Luksus badekåbe til store og små børn

Ekstra luksus er bare lækkert. Det gælder også badekåber til børn. Derfor kan det være ekstra dejligt med en luksus badekåbe.

En luksus badekåbe er ekstra blød i forhold til almindelige badekåber, der i forvejen er kendte for at være bløde og behagelige. Med en luksus badekåbe til børn får de små en oplevelse af velbehag og hygge, når de rigtig kan putte sig i badekåben, når de er kommet op fra badet.

Med en luksus badekåbe kan du glæde dit barn, især hvis du har en lille derhjemme, der bare elsker at putte og gemme sig under et lag af blødhed og hygge.

Når du vælger en luksus badekåbe, får du dermed en badekåbe i rigtig god kvalitet. Du kan få luksus badekåber til børn fra en lang række forskellige mærker her hos Kids-world. Du kan eventuelt bruge vores filter til hurtigt at finde frem til luksus morgenkåber fra netop det mærke, som du ønsker.

Badekåber til drenge og piger i flotte farver

Mange tænker, at en badekåbe eller en morgenkåbe bare er hvid, men det behøver den overhoved ikke at være. Her på siden fører vi normalt badekåber til børn i blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød og sort, så der skulle være lidt for enhver smag. 

Mange af vores badekåber er ensfarvede, men vi har også badekåber med flotte og sjove mønstre. Hvis du er på udkig efter en særlig farve, så glem ikke at bruge filteret øverst på siden.

Badekåber og morgenkåber i mange prisklasser

Her på siden fører vi over 15 forskellige mærker af badekåber til børn og derfor har vi selvfølgelig også badekåber til mange forskellige priser. Der er både eksklusive badekåber og morgenkåber, men skam også badekåber til faste lave priser. 

Fælles for dem alle er, at de er udvalgt til vores sortiment, fordi de er lækre at have på og flotte at se på.

Gurli Gris og Paw Patrol morgenkåber

Din badekåbe findes også i andre udgaver end flerfarvet eller ensfarvet. Du kan nemlig også få morgenkåber med motiver fra kendte tegnefilm. I vores store sortiment af morgenkåber til børn, finder du både Gurli Gris morgenkåber og Paw Patrol morgenkåber.

Har du en lille en derhjemme, der er helt vild med at se Gurli Gris eller Paw Patrol, så kan du sikkert blive populær, hvis den lille kan tage en Gurli Gris morgenkåbe på om morgen eller en hoppe i en Paw Patrol morgenkåbe, når den står på weekendhygge derhjemme.

Badekåbe tilbud: Få billige badekåber her

Kan man få en billig badekåbe her? Ja, det kan du! Du kan her på siden finde både billige badekåber, luksus badekåber og badekåber på tilbud. Hvis du er på udkig efter et helt bestemt badekåbe tilbud, så kan du altid bruge vores filter til at finde frem til den rette model.

Vores mange tilbud, hvor du blandt andet kan finde billige morgenkåber og badekåber, tæller også en lang række andre produkter. Du kan se alle disse i vores store udsalgskategori, hvor du kan se alle de produkter, hvor vi har nedsat prisen på.

Du kan også få badekåbe tilbud direkte i din indbakke med vores nyhedsbrev. Tilmelder du dig det, så modtager du altid nyheder om kampagnetilbud, når der er gode tilbud at hente. Det gælder selvfølgelig også muligheden for morgenkåbe tilbud eller badekåbe tilbud.

Køb morgenkåbe til børn hos Kids-world med børnepengebetaling

Du kan købe din morgenkåbe her hos Kids-world og vente med at betale, til de næste børnepenge kommer. Via vores børnepengebetaling kan du udskyde betalingen, til børnepengene kommer.

På den måde har du mulighed for at købe en morgenkåbe til dit barn nu, hvor det har brug for det, og vente med at betale, til der kommer børnepenge næste gang.

Gratis levering af dit barns badekåbe eller morgenkåbe

Hver gang du shopper badekåber og/eller morgenkåber her hos os, kan du, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret ordren med dit barns nye, lækre badekåbe uden beregning. Det er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og noget som vi ikke har tænkt os at ændre på.

Vi håber på, at du fandt den badekåbe eller morgenkåbe, som du er på udkig efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du mangler noget særligt.

Har du specifikke ønsker, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, er du velkommen til at sende os en mail med jeres ønsker.

Tilføjet kurv