Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sommerdragt til babyer

231
Størrelse
40%
Petit Piao Sommerdragt - Rib - Modal - Sea Shell Pink Petit Piao Sommerdragt - Rib - Modal - Sea Shell Pink 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Hust and Claire Sommerdragt - Miel - Quartz Hust and Claire Sommerdragt - Miel - Quartz 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Hust and Claire Sommerdragt - Miel - Water Hust and Claire Sommerdragt - Miel - Water 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Bobo Choses Sommerdragt - Viskose - Confetti - Multicolor Bobo Choses Sommerdragt - Viskose - Confetti - Multicolor 263,97 DKK
Oprindeligt:  439,95 DKK  
40%
Bobo Choses Sommerdragt - Ribbon Bow - Pink Bobo Choses Sommerdragt - Ribbon Bow - Pink 263,97 DKK
Oprindeligt:  439,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NmfJinnia - Pale Marigold Name It Sommerdragt - NmfJinnia - Pale Marigold 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NmfJinnia - Dark Sapphire Name It Sommerdragt - NmfJinnia - Dark Sapphire 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NmfJinnia - Lilac Breeze Name It Sommerdragt - NmfJinnia - Lilac Breeze 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NkfJinnia - Dark Sapphire Name It Sommerdragt - NkfJinnia - Dark Sapphire 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NkfJinnia - Pale Marigold Name It Sommerdragt - NkfJinnia - Pale Marigold 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Konges Sløjd Sommerdragt - Ace - Stripe Blue Konges Sløjd Sommerdragt - Ace - Stripe Blue 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NbfHunica - Parfait Pink Name It Sommerdragt - NbfHunica - Parfait Pink 101,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
40%
Minymo Sommerdragt - Pristine m. Krokodiller Minymo Sommerdragt - Pristine m. Krokodiller 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Minymo Sommerdragt - Rib - Pristine Minymo Sommerdragt - Rib - Pristine 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Minymo Sommerdragt - Rib - Blue Nights Minymo Sommerdragt - Rib - Blue Nights 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
40%
Minymo Sommerdragt - Rib - Pink Dogwood m. Blomster Minymo Sommerdragt - Rib - Pink Dogwood m. Blomster 131,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NbfHiline - Chambray Blue Name It Sommerdragt - NbfHiline - Chambray Blue 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NmfVinaya - Clematis Blue/Bird Name It Sommerdragt - NmfVinaya - Clematis Blue/Bird 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NmfVinaya - Peach Parfait/Flower Name It Sommerdragt - NmfVinaya - Peach Parfait/Flower 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
40%
Name It Sommerdragt - NmfVinaya - Dark Sapphire/Flower Power Name It Sommerdragt - NmfVinaya - Dark Sapphire/Flower Power 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
40%
Sofie Schnoor Sommerdragt - Viskose/Bomuld - Antique White Sofie Schnoor Sommerdragt - Viskose/Bomuld - Antique White 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Hust and Claire Sommerdragt - HCMagnolia - White Hust and Claire Sommerdragt - HCMagnolia - White 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Sommerdragt til baby

Kids-world præsenterer stolt vores store udvalg af sommerdragter til de mindste. En sommerdragt er den ideelle påklædning til de mindste, når sommeren er over os, eller I drager sydpå om efteråret. Her på siden finder du vores store udvalg af lækre sommerdragter til babyer, som passer helt perfekt som påklædning på de lidt varme sommerdage.

Sommerdragter til babyer er uhyre populære hos rigtig mange forældre, fordi de er lette og behagelige at have på for de mindste i løbet af sommermånederne. Sommerdragternes korte ærmer og korte ben er ideelle som beklædning i det varme vejr.

Sommerdragter i mange farver

Du kan iklæde din baby eller lille barn i en lækker, blød og behagelig sommerdragt i farver som brun, grå, sort, blå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød og turkis. Derudover har vi sommerdragter til din baby i mange forskellige modeller, designs og motiver såsom haner, skyer, biler, hunde, blomster, prikker, svaner, skønne striber og traktorer.

Nogle mærker har de lækreste print med vilde dyr i skøn forening med vilde planter og smukke baggrundsfarver. Synes man robotter er det sejeste, er der også mulighed for at finde en sommerdragt med lige netop det.

Om sommeren er det også særdeles vigtigt, at man passer godt på babyen og barnets hoved, og derfor følger der ved udvalgte modeller, en eller to fine huer med, som matcher selve sommerdragten.

Der fås sommerdragter med korte ærmer såvel som sommerdragter smalle stropper og I kan desuden finde sommerdragter med flæser, eller er man vild med baseball, kan man klæde junior på i en baseball-sommerdragt med tilhørende cap! Herligt. Eller, hvad med en fin farmer-sommerdragt, hvor der stikker grøntsager op af lommerne - genialt print til en lille bondepige- eller dreng.

Sommerdragter til ferien

En sommerdragt er oplagt uanset om I skal i sommerhus, på daseferie ved stranden, på storbyferie eller bare ned på legepladsen på en varm dag. Det gode ved sommerdragter er, at de er dejlig lette, nemme at bevæge sig i og lette at få af og på.

Nogle af sommerdragterne kommer med korte ærmer, mens andre kommer uden ærmer. Dem uden ærmer kan barnet have på med bare arme eller med en t-shirt eller en body indenunder, hvis det er lidt køligere eller hvis den sarte hud skal beskyttes mod solens stråler. Faktisk er det helt op til jer, hvad I sætter sommerdragten sammen med, vi sørger bare for at have et stort udvalg.

Gå på opdagelse i vores sortiment og se om der ikke er noget, der falder i jeres smag.

Sommerdragter til særlige lejligheder

Sommerdragter til små børn kommer i mange forskellige varianter. Nogle egner sig godt til hverdag, andre er mere til fest. En sommerdragt er perfekt til sommerfester, bryllupper eller andre lejligheder henover sommeren, hvor familiens mindste medlem gerne må se lidt fin ud, men stadig skal være komfortabel. 

Blandt vores store udvalg af sommerdragter har vi blandt andet sommerdragter med detaljer såsom søde kraver, lommer eller flæser, som gør dragten lidt mere særlig.

Sommerdragter til baby og børn i mange størrelser

Vi har sommerdragter til baby og børn i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134 og helt op til str. 140.

Sommerdragterne og smækbukserne udmærker sig ved at de ikke blot er lette og behagelige at have på for børnene, de er også praktiske når der fx skal skiftes ble, da de er udstyret med trykknapper mellem benene, og dermed er lette at åbne, for at kunne tage bleen af og lægge en ny ble på efterfølgende.

Sommerdragter i bæredygtige materialer

Sidst, men ikke mindst, fører vi sommerdragter i et væld af lækre materialer. I vores store udvalg finder du både sommerdragter i økologisk bomuld samt dragter, der er GOTS-certificerede og dragter, der er Oekotex 100-certificerede. 

Når en sommerdragt er Oekotex 100-certificeret, er du sikker på, at dragten og alle de materialer, som den er lavet af, er testet på et laboratorium og derfor ikke indeholder skadelige stoffer og farlige kemikalier. 

Med en sommerdragt som er GOTS-certificeret, er du endvidere forsikret, at miljø er tænkt ind i fremstillingen. Det betyder, at der også er taget højde for spildevandsbehandling, arbejdsforhold samt høj kvalitet af det endelige produkt.

Gratis fragt ved køb af en sommerdragt  til børn

Når du har fundet den sommerdragt, som passer perfekt til dit barn, så behøver du heldigvis ikke bekymre dig om fragten. Du får nemlig får fri fragt til hele Danmark, og det gælder både til både private adresser, pakkebokse og posthuse. 

Derudover kan du også betale din ordre på sommerdragter senere med vores gratis børnepengekreditordning. Med børnepengebetaling kan du vente med at betale, til børnepengene bliver udbetalt næste gang. 

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller services så kontakt vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Tilføjet kurv