Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Strømpebukser til børn

520
Størrelse
Skostørrelse
40%
Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Ivory Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Ivory 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
40%
Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Ombre Blue Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Ombre Blue 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
40%
Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Old Rosie Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Old Rosie 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
40%
Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Ash Rose Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Ash Rose 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Hust and Claire Strømpebukser - Fuxie - Green Ice Hust and Claire Strømpebukser - Fuxie - Green Ice 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Roots Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Roots 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Cinnamon Hust and Claire Strømpebukser - Bambus - Fuxie - Cinnamon 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Melton Strømpebukser - Bambus - Black Melton Strømpebukser - Bambus - Black 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Melton Strømpebukser - Bambus - Faded rose Melton Strømpebukser - Bambus - Faded rose 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Name It Strømpebukser - Rib - NbfLeribbo - Parfait Pink Name It Strømpebukser - Rib - NbfLeribbo - Parfait Pink 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
40%
Name It Strømpebukser - Rib - NbfLeribbo - Nostalgia Rose Name It Strømpebukser - Rib - NbfLeribbo - Nostalgia Rose 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Rib - Pink Champagne MP Strømpebukser - Rib - Pink Champagne 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Rib - Lavender Sky MP Strømpebukser - Rib - Lavender Sky 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Rib - Provincial Blue MP Strømpebukser - Rib - Provincial Blue 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Rib - Myrtle MP Strømpebukser - Rib - Myrtle 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Bambus - Ecru MP Strømpebukser - Bambus - Ecru 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Bambus - Desert Sage MP Strømpebukser - Bambus - Desert Sage 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Bambus - Lavender Gray MP Strømpebukser - Bambus - Lavender Gray 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
MP Strømpebukser - Fragrant Lilac m. Glimmer MP Strømpebukser - Fragrant Lilac m. Glimmer 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  

Strømpebukser til børn

Her hos Kids-world.dk finder du et stort udvalg af strømpebukser til baby og børn. Vi har både strømpebukser til baby, strømpebukser til piger og strømpebukser til drenge. Derudover har vi naturligvis strømpebukser fra mange populære og anerkendte mærker.

Vi fører strømpebukser til børn i et utal af farver og størrelser. Af størrelser har vi som regel strømpebukser i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170 og helt op til str. 176.

Gå på opdagelse i vores store sortiment eller brug de forskellige filtre øverst på siden, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvad vi har i dit barns størrelse og smag. Se også gerne vores vejledning til børnestørrelser.

Strømpebukser til børn i et hav af varianter

Foruden de mange størrelser, har vi strømpebukser i et hav af varianter, hvor du finder alt fra strømpebukser med farvede prikker og striber til modeller med glimmer, leopardprint, blomster, stjerner, sommerfugle og traktorer. 

Du vil desuden kunne finde strømpebukser med en festlig sløjfe syet fast på benene, eller hvad med et par fine strømpebukser, hvor der i fødderne er en fin lille dansesko i mønstret?

Vi har strømpebukser i ribstrikket kvalitet og helt glat kvalitet, strømpebukser med harlekinmønster, fint strikkede strømpebukser som leder tankerne tilbage på de 'gode gamle dage' og sporty strømpebukser til børn med krudt bagi.

Endelig har vi også modeller med dupper på strategiske steder som fødder og knæ, således at barnet ikke glider så nemt. Der er dermed en masse forskellige strømpebukser til børn i alle aldre at vælge mellem.

Strømpebukser til de kolde måneder

Hvis du er forældre til en rigtig frossenpind, så ved du også, at nogle børn nemt kommer til at fryse om efteråret eller vinteren efter en lang dag i børnehave eller i skole. I de situationer kan det være en god ide, at give barnet et par strømpebukser på indenunder bukserne, som giver et ekstra lag isolation. 

Når vejret bliver varmere kan strømpebukserne bruges under en kjole, et par shorts eller en nederdel. Strømpebukser er desuden også nemme at have med i tasken, hvis I har en lang dag foran jer, hvor det godt kan blive koldt ud på eftermiddagen eller aftenen. 

Stort udvalg strømpebukser i alle prisklasser

Lige meget om du mangler blå, grønne, brune, gule, hvide, lilla, orange, multifarvede, navy, turkise, røde eller sorte strømpebukser, så finder du dem her hos os. Vi har strømpebukser i alle prisklasser, så du finder både de helt billige strømpebukser samt de dyrere af slagsen.

Du kan altid bruge filterfunktionen øverst på siden til at finde strømpebukser i den prisklasse, som du er på jagt efter.

Strømpebukser til babyer og små børn

Strømpebukser er oplagte til babyer og små børn. For det første er de super fleksible og lækre at have på. For det andet så er det dejlig nemt at sokker og benklæder hænger sammen, så du ikke lige pludselig har et barn uden sokker på. Strømpebukser til små drenge og piger kommer i mange forskellige farver og med mange forskellige mønstre. Nogle af dem kommer endda med gummidutter under fødderne og på knæene, så barnet ikke skøjter rundt på gulvet, når de forsøger at kravle eller rejse sig op. 

Her på siden kan du finde strømpebukser til små børn i mange forskellige kvaliteter og materialer. Et par strømpebukser i uld er måske godt til årets koldeste måneder, mens et par i bomuld er gode resten af året.

Strømpebukser til teenagere

Strømpebukser er ikke kun til tumlinge. Mange større børn og teenagere bruger strømpebukser under kjoler, nederdele og shorts. Her på siden har vi strømpebukser helt op til størrelse 176, og vi har et stort udvalg. Du kan derfor både finde neutrale ensfarvede strømpebukser i sort, navy og grå samt mere farverige strømpebukser med glimmer, stjerner eller striber. 

Strømpebukser er oplagte til at peppe et look op. Det kan eksempelvis være super flot med et par farverige strømpebukser til en simpel sort kjole. Hvis dit barn skal til fødselsdag eller et andet særligt arrangement kan det også være at glitter strømpebukser lige er sagen.

Strømpebukser i lækre materialer

Strømpebukser skal være behagelige at have på og de skal sidde godt. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilket materiale strømpebukserne er lavet af. Hos Kids-world ved vi dog også at smag og behag er forskellig fra barn til barn. Vi sørger derfor for, at vores sortiment indeholder et stort udvalg af strømpebukser i forskellige materialer af høj kvalitet.

Du vil således kunne finde lækre og bløde strømpebukser i bomuld, også økologisk bomuld, metalliske fibre, viskose, polyamid, elastan m.m.

Du kan altid finde mere information om hvad de forskellige strømpebukser er lavet af inde under de enkelte produkter. 

Strømpebukser til børn fra kendte mærker

Vi har strømpebukser til børn fra flere end 20 skønne mærker, så se dig endelig omkring i det store udvalg. Du kan eventuelt bruge vores filter til at filtrere dig frem til strømpebukserne fra det ønskede mærke, i den ønskede farver samt størrelse.

Husk også på, at du kan sortere på tilbudsvarer i vores filter, så du kan se alle de billige og/eller nedsatte strømpebukser, som vi har på lager lige nu.

Skulle du ikke kunne finde et par strømpebukser fra yndlingsmærket, foreslår vi, at du tjekker resten af vores fantastiske sortiment også - det skulle undre os meget, hvis ikke du kan finde mindst et par strømpebukser hos Kids-world, som passer perfekt til dit barns garderobe.

Strømpebukser til alle lejligheder

Strømpebukser er den slags tøj, som dit barn altid bør have i garderoben. De er super alsidige og kan bruges ved mange forskellige lejligheder. Til de mindste børn kan de bruges alene og til større børn kan de bruges under shorts, nederdele og kjoler. 

Hvis I skal på tur, så er strømpebukser nemme at have med i tasken, hvis det skulle blive koldt senere. Hvis du har en rigtig pynteprinsesse derhjemme, så kan et par strømpebukser forlænge kjolesæsonen en smule. 

Derudover så er et par flotte strømpebukser med fine detaljer eller glimmer perfekte til fødselsdage, fester eller andre særlige lejligheder.

Oekotex-certificerede strømpebukser til børn

Der er mange af strømpebukserne hos Kids-world.dk, der er Oekotex 100 certificeret. Certificeringen giver en tryghed for, at de enkelte mærker har taget hensyn til farlige og skadelige kemikalier i deres strømpebukser. Når et par strømpebukser har Oekotex-certificeringen betyder det derfor, at de er testet på et laboratorie og derfor er fri for skadelig og allergifremkaldende kemi. 

Køb strømpebukser med gratis fragt

Vi håber på, at du finder lige præcis de strømpebukser, som du er overbevist om, at dit barn kommer til at elske. Når du køber strømpebukser til børn hos os, tilbyder vi dig at få leveret ordren med gratis fragt til hele Danmark, og så leverer vi endda indenfor 1-2 hverdage.

Når du handler hos os kan du også vælge at betale med vores gratis kreditordning børnepengebetaling. Med børnepengebetaling kan du vælge først at betale den 1. i måneden, eller når børnepengene udbetales. Du tilvælger ordningen inde på betalingssiden, hvor du også kan se, hvilke kreditmuligheder du har.

Du finder altid et stort udvalg af strømpebukser til babyer, drenge og piger, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål til vores produkter.

Tilføjet kurv