Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Planet Buddies - Høretelefoner til børn

9

Lækre produkter til børn fra Planet Buddies

Planet Buddies har skabt et flot udvalg af høretelefoner, bluetooth-højtalere og tablet holdere til børn, alle baseret på farverige karakterer som repræsenterer truede dyrearter fra hele verden. 

Planet Buddies er et brand dedikeret til at skabe opmærksomhed angående truede dyrearter, og at lære børn om de problemer, som truer dyr med udryddelse. Dette inkluderer mangel på naturlige levesteder, global opvarmning, og giftige stoffer som ender i havet. Formålet er at inspirere børn og kommende generationer til at hjælpe med at beskytte livet på vores planet.

De flotte høretelefoner til børn fra Planet Buddies har sjove dyreprints og ører på, har maksimal lydstyrke på 85 decibel, og kan justeres så de er behagelige for børn at have på. De søde højtalere og tablet holdere er også designet med Planet Buddies-karakterer, og er et sikkert hit på børneværelset. 

Planet Buddies karakterer

De søde Planet Buddies karakterer er inkluderet i alle Planet Buddies produkter. Pingvinen Pepper, uglen Olive, skildpadden Milo, hvalen Noah, pandaen Pippin og tigeren Charlie repræsenterer alle en truet dyreart, og lærer børn om hvad de kan gøre for at hjælpe dem med at overleve, naturligvis på en børnevenlig måde. Med de søde produkter fra Planet Buddies får børn en lærerig og positiv oplevelse, og føler at de selv er med til at gøre en forskel for dyrene.

Tilføjet kurv