Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gemex

5

Skab fantastiske smykker med de forskellige sæt fra Gemex

Gemex er sjovt legetøj til børn, som gør det muligt at skabe smykker ud af gele på bare 3 minutter! Man hælder den magiske gel ned i formen, og tilføjer dekorationer. Herefter tændes det magiske lys og så bliver geleen hård på få minutter.

På den måde kan børn lave sjove smykker og tilbehør som de kan gå med og give til deres venner som gaver.

De fine gelesmykker kan laves om til hårklips, halskæder, nøgleringe og meget mere. Gemex er virkelig et unikt produkt som børn elsker at lege med, og se deres fantasifulde ideer komme til live. Gemex bør ikke anvendes af børn under 3 år. 

Om firmaet John Adams

Gemex hører under firmaet John Adams, som er et britisk firma med mere end 50 års erfaring indenfor produktion af innovativt legetøj og spil til børn, samt hobbyprodukter.

Produkterne sælges mange steder i verden, særligt i USA, Australien, Europa og Asien.

John Adams bringer børn og familier sammen med deres sjove produkter, som opfordrer til kreativitet og leg.

John Adams står bag familiefavoritter såsom Rubiks cubes, IDEAL Games, BLOPENS, Fuzzy-Felt, Tiny Tears, Girl's World og Intex.

Stort udvalg af Gemex

Vi er stolte af at præsentere vores imponerende udvalg af Gemex produkter, der er designet til at inspirere børns fantasi og kreativitet. Uanset om det er smykkesæt, startsæt eller andet sjovt tilbehør, finder du et varieret udvalg hos Kids-world.

Udforsk vores sortiment af Gemex og find det perfekte produkt til at vække dit barns kreative gnist. Vi har noget for enhver smag og lejlighed. Vælg Kids-world som din destination for farverige og fantasifulde Gemex produkter.

Gemex gel - Legende kreativitet

Gemex Gel er mere end bare smykker; det er en legende kreativitet. Med Gemex Gel kan børn skabe deres egne unikke designs og udtrykke deres personlighed gennem farver og former.

Opdag magien ved Gemex Gel, hvor kun fantasien sætter grænser. Skab farverige armbånd, nøgleringe og meget mere med Gemex Gel - det perfekte redskab til at udforske barnets kreative side.

Fantastiske Gemex smykker

Opgrader dit barns smykkesamling med vores fantastiske tilbud på Gemex smykkesæt og enkeltstående smykker. Hos Kids-world præsenterer vi et bredt udvalg af farverige og unikke Gemex smykker, der passer til enhver lejlighed.

Udforsk vores tilbud på Gemex smykker og find den perfekte gave til dit barn. Gemex smykker er ikke kun accessories; de er små kunstværker skabt af barnets egne hænder.

Opfyld din kreative skat med Gemex refill

Gemex refill er nøglen til uendelige kreative muligheder. Med vores udvalg af Gemex refill-pakker kan børn genoplive deres Gemex kollektion og fortsætte med at skabe fantastiske smykker og accessories.

Opdag vores sortiment af Gemex refill og giv dit barn friheden til at udforske og udtrykke sig kreativt. Skab en verden af farver og sjov med Gemex refill fra Kids-world. Vælg Gemex Refill for kontinuerlig leg og kreativ udfoldelse.

Oplev magien med Gemex Super Gem Creator

Gemex Super Gem Creator er den ultimative oplevelse for børn, der elsker at skabe deres egne smykker. Dette innovative sæt giver børn mulighed for at designe og skabe ægte mesterværker med lethed.

Udforsk kreativiteten med Gemex Super Gem Creator og lad dit barn blive en ægte smykkekunstner. Skab smykker med lethed og precision ved hjælp af dette fantastiske sæt fra Gemex. Få en magisk og sjov kreativ oplevelse med Gemex Super Gem Creator.

Start eventyret med et Gemex startsæt

Introducer dit barn til spændende eventyr med vores Gemex startsæt. Disse sæt er designet til at give børn en fantastisk start på deres kreative rejse med Gemex. Uanset om det er perler, bånd eller andet tilbehør, er Gemex startsæt det perfekte valg for begyndere.

Udforsk vores udvalg af Gemex startsæt og kickstart din barns kreative eventyr. Lad dem skabe og udforske verdenen af smykkekunst med lethed. Gemex Startsæt er en ideelle introduktion til kreativitet og sjov.

Sådan får du tilbud på Gemex

Opnå fantastiske tilbud på Gemex ved at besøge vores udsalgskategori, tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier. Hos Kids-world sørger vi for at holde dig opdateret med vores seneste kampagner og rabatter på Gemex produkter.

Tag del i fordelene ved vores tilbud og giv dit barn muligheden for at udforske Gemex verdenen til nedsatte priser. Udforsk, skab og spar med Kids-world.

Betal med børnepengekredit for Gemex

Vi gør shopping nemt og bekvemt for vores kunder ved at tilbyde børnepengekredit som en gratis kreditordning. Køb dine foretrukne Gemex produkter hos Kids-world og betal med børnepengekredit uden ekstra omkostninger.

Tag del i fordelene ved vores kreditordning og gør dit barns kreative eventyr endnu mere overkommelige. Hos Kids-world ønsker vi at gøre kvalitetsprodukter tilgængelige for alle. Vælg børnepengekredit som en bekvem betalingsmulighed, når du handler hos Kids-world.

Gratis fragt på Gemex til danske leveringsadresser

Når du handler Gemex produkter hos Kids-world, kan du nyde godt af gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi stræber efter at gøre din shoppingoplevelse så bekvem som muligt ved at eliminere leveringsomkostninger.

Bestil dine foretrukne Gemex produkter uden bekymringer om fragtomkostninger. Hos Kids-world er vores mål at levere kvalitetsprodukter med ekstra fordele, herunder gratis fragt til vores kunder. Vælg Kids-world for problemfri shopping og gratis levering af dine valgte Gemex produkter.

Tilføjet kurv