Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cristiano Ronaldo børnetøj

18
Størrelse
Skostørrelse

Stort udvalg af boxershorts og strømper fra Cristiano Ronaldo

Hos Kids-World finder du et stort udvalg af boxershorts og strømper fra fodboldspilleren Cristiano Ronaldo. Tøjet designet til de mest dedikerede fans. Ronaldo boxershorts til drenge består af de klassiske boxershorts og de lange underbukser; thights. 

Boxershorts og strømper fra fodboldspilleren Cristiano Ronaldo er designet til de mest dedikerede fans. Ronaldo boxershorts til drenge består af de klassiske boxershorts og de lange underbukser; thights. Kollektionen til drenge er farverig og sej med masser af flotte mønstre. 

CR7 er produceret af danske JBS

CR7 er produceret af danske JBS og man er derfor sikret høj kvalitet og perfekt pasform. Undertøjet er lavet i bomuld og elastan; kvalitetsmaterialer, der gør det behageligt at have på - og selvfølgelig er Ronaldo boxershorts komfortable at løbe og spille fodbold i! 

Kids-world fører et kæmpe udvalg af Cristiano Ronaldo CR7 2-pak boxershorts, så man kan få mange seje underbukser til drenge. CR7 strømper fås i 3-pak og i samme farvestrålende sammensætninger som Ronaldo boxershortsene, så du kan finde netop de par, som din dreng synes er seje. CR7 undertøj og strømper er moderne, international mode med en bred appel til drenge og mænd over hele verden.

Fodboldstjernen, designeren og danske JBS

Bag CR7 finder man den verdenskendte fodboldspiller Cristano Ronaldo og modedesigneren Richard Chai, der har arbejdet sammen med firmaer så som Armani Exchange, Donna Karan og Marc Jacobs. Den prisvindende designer Richard Chai har igennem mange år været en del af de mest indflydelsesrige modefirmaer og har et skarpt øje for design og konstruktion af tøj. 

Med Cristiano Ronaldos viden omkring behovet for god bevægelsesfrihed til sportsudøvelse og Richard Chais viden om konstruktion er CR7 designet med den allerbedste komfort og pasform. Som nævnt er det JBS, det danske tekstilfirma, der producerer det populære undertøj til drenge og mænd.

Stiftet i 1939

Firmaet har eksisteret side 1939 og er kendt for at fremstille varer i den højeste kvalitet, hvilket har gjort dem til en stærk samarbejdspartner for Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo, Richard Chai og JBS har i samarbejde lavet undertøj og strømper til drenge, der både er flot og farverigt samt funktionelt og komfortabelt.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Cristiano Ronaldo

Produkterne fra Cristiano Ronaldo er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Cristiano Ronaldo bliver lanceret. På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Cristiano Ronaldo til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Cristiano Ronaldo med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori.

Tilføjet kurv