Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jack Wolfskin

11

Jack Wolfskin

I flere end 40 år har det tyske outdoorbrand, Jack Wolfskin, skabt funktionelt og holdbart tøj og udstyr til hverdagen og fritiden.

Grundlagt i 1981 af Ulrich Dausien i Frankfurt, var visionen at gøre udelivet tilgængeligt for alle og ikke kun for de privilegerede.

Det er stadig en vision, som Jack Wolfskin forfølger i dag - at inspirere folk til at forbinde sig med naturen, udforske og nyde livet udendørs med familie og venner. 

En vision der er stærkt reflekteret i deres solide og funktionelle produkter til konkurrencedygtige priser.

Jack Wolfskin blev inspireret til navnet under en tur til Alaska, hvor Dausien og hans venner ville følge i Jack Londons fodspor og dermed blev Jack Wolfskin skabt.

I dag er Jack Wolfskin et af Europas største outdoor-brands, og deres tøj og udstyr sælges over hele verden.

Brandet er elsket af outdoorentusiaster for dets funktionalitet, holdbarhed og tidløse design, som let kan genkendes på brandets ikoniske logo, en ulvepote.

Jack Wolfskins produkter er funktionelle og har et tidløst design. Kort sagt laver brandet tøj og udstyr fra A til Z til alle slags ture og oplevelser.

Udover funktionalitet og lækkert design har Jack Wolfskin også stort fokus på at gøre sine produkter mere bæredygtige.

Brandet benytter genbrugsmaterialer i stigende grad, og alle dets genbrugskomponenter er certificeret i henhold til Global Recycled Standards (GRS).

Yderligere benytter Jack Wolfskin udelukkende 100% økologisk bomuld, dun fra ænder og gæs med gode leveforhold og merinould fra får med gode leveforhold. Læder fra truede dyrearter og alt slags pels er forbudt i brandets produkter.

For Jack Wolfskin er naturen deres hjem, og derfor forsøger brandet proaktivt at beskytte den. Gennem små og store tiltag forsøger Jack Wolfskin at bevare skove, floder, åer, søer og ørkener, så fremtidige generationer også kan opleve glæden ved at connecte med naturen.

Populære Jack Wolfskin rygsække til outdoor

Jack Wolfskin er et anerkendt og respekteret brand inden for outdoorudstyr, der har vundet hjerterne hos både nybegyndere og erfarne udendørsentusiaster. Rygsækkene fra Jack Wolfskin er kendt for at være pålidelige, holdbare og godt designet.

Jack Wolfskin har en passion for at introducere flere mennesker til den unikke frihed, der findes uden for byerne, og hos Kids-world deler vi denne mission.

Derfor er vi stolte af at give dig muligheden for at opleve, hvorfor Jack Wolfskins rygsække er elsket verden over.

Bag Jack Wolfskin rygsækkene står designere, der er eksperter i at skabe udstyr til alle slags vejr. Uanset hvor i verden du tager din rygsæk med hen, vil du føle dig hjemme og tryg ved at have den med.

Jack Wolfskin anvender innovative teknologier til at skabe holdbare rygsække i moderne og slidstærkt design.

Hos Kids-world er vi stolte af at tilbyde Jack Wolfskins rygsække, som kombinerer funktionalitet, holdbarhed og bæredygtighed i et moderne og tidsløst design.

Du kan også få Jack Wolfskin rygsække til børn

Hos Kids-world har vi et varieret udvalg af Jack Wolfskin tasker og rygsække til børn i forskellige størrelser og farver.

Vores udvalg spænder fra små og praktiske rygsække til børnehavebørn til større og mere robuste rygsække til skolebørn og tweens. 

Med Jack Wolfskins høje kvalitetsstandarder og fokus på funktionalitet og design, kan du være sikker på at finde en Jack Wolfskin rygsæk, der passer perfekt til dit barns behov og personlige stil.

Vores sortiment af Jack Wolfskin tasker og rygsække til børn er en god investering i dit barns fremtidige outdooreventyr.

Sådan får du Jack Wolfskin på tilbud

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook og Instagram, hvis du vil holde dig opdateret på vores Jack Wolfskin tilbud.

Vi har et varieret udvalg af Jack Wolfskin tasker og rygsække til børn og voksne, og vores tilbud giver dig mulighed for at spare penge på disse populære produkter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier, så du ikke går glip af vores kommende tilbud og kampagner på Jack Wolfskin tasker og rygsække til børn og voksne.

Shop Jack Wolfskin med gratis fragt

Hos Kids-world har vi altid børnenes bedste i tankerne. En del af dette er at gøre det så nemt som muligt for forældre at shoppe online, når I har brug for outdoorudstyr fra Jack Wolfskin.

Derfor tilbyder vi hos Kids-world altid gratis fragt, uanset om du foretrækker forsendelse med DAO, GLS eller PostNord.

Du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til fragt, når du handler på Kids-world. 

Dette er for at give dig den bedste shoppingoplevelse og sikre, at du kan få de bedste varer til dine børn uden at skulle bekymre dig om fragtomkostninger.

Tilføjet kurv