Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Natruba

27

Natruba

Natruba - bideringe til baby

Det danske familiefirma Natruba producerer de fineste bideringe i naturgummi til de allermindste. Naturgummi er et skønt alternativ til plastik - plastik indeholder forskellige stoffer, som mange forældre er utrygge ved. Naturgummi er et fantastisk ugiftigt og sikkert materiale, som også er miljøvenligt, bæredygtigt, samt hygiejnisk og bionedbrydeligt - og så er det dejligt for babyer at tygge i når de ømme gummer generer dem.

Natrubas bideringe til baby i naturgummi er sjovt og sundt legetøj, som hverken skader børn eller planeten. Natruba designer hele tiden nye og spændende former og teksturer på deres bideringe. De er et innovativt firma, som skaber elegant og sjovt legetøj til babyer som de vil være helt vilde med.

Sådan blev Natruba til

Natruba har hovedkontor på Bornholm, og drives af Kasper og Line som er gift med hinanden. Da de fik deres første barn i år 2016, var de bekymrede over en helt masse, ligesom så mange andre førstegangs forældre er. Da deres lille datter begyndte at tygge på alt hvad hun kunne finde, ledte forældrene efter sikkert legetøj uden kemikalier, men kunne kun finde produkter som de fandt utroligt kedelige.

De blev derfor inspireret til selv at designe og producere lækkert og sikkert bidelegetøj til babyer, og sådan gik eventyret i gang. Som forælder kan du føle dig 100% sikker ved køb af de søde bideringe fra Natruba. Til når gummerne gør ondt eller hygge ved badetid - produkterne er sikre og naturlige, så du ikke behøver at bekymre dig.

Natruba badelegetøj til børn

Badelegetøj er uundværligt, når man skal hygge sig i vandet på de varme solskinsdage. Vi har badelegetøj fra Natruba til masser af sjov leg, som jeres barn kan lege med i jeres bassin hjemme i haven.

Badelegetøjet fra Natruba er af en slidstærk og en høj kvalitet. Endvidere er det produceret i nogle gode materialer.

Husk: Læs brugsvejledningen inden brug.

I vil bestemt kunne finde det helt rigtige badelegetøj fra Natruba eller et af de andre mærker her på Kids-world.dk.

Tilføjet kurv