Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Homeyness

6
55%
Homeyness Ammepudebetræk - Capel Mustard Homeyness Ammepudebetræk - Capel Mustard 191,23 DKK
Oprindeligt:  424,95 DKK  

Homeyness

Homeyness

Vi er glade for at kunne præsentere dig for lækre sager fra Homeyness. I vores udvalg af Homeyness finder du Homeyness badeslag, Homeyness hagesmæk, Homeyness pusleting, Homeyness sengetøj og Homeyness suttesnore. 

Det danske brand Homeyness er mest af alt kendte for deres sengetøj, som indeholder slidstærkt egyptisk bomuldssatin. Du finder de forskellige produkter i forskellige farver og designs. Produkterne kan bruges til både drenge og piger og kommer stort set alle sammen i OneSize. 

Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af produkter fra en lang række brands - også Homeyness. Sortimentet består af alt det spændende fra Homeyness, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Om Homeyness

Danske Homeyness skaber de smukkeste tekstilprodukter til baby og barn. Der er et bredt udvalg af tilbehør og boligprodukter, fremstillet i stoffer fra Liberty og London, blandet med andre lækre, bløde materialer som gør produkterne skønne for børn at have med at gøre.

Sengetøjet i egyptisk bomuld er et af de mere kendte produkter fra Homeyness, som er virkelig holdbart og blødt. Det vil føles fantastisk for børn at sove i og røre ved. De Liberty stoffer der anvendes til produkterne er Oeko-Tex standard 100 certificeret.

Homeyness tilbyder derudover savlesmækker, toilettasker, suttesnore, ammepudebetræk mm. - alle i de smukke Liberty of London stoffer med helt utroligt skønne prints på.

Få Homeyness leveret ganske gratis

Du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Homeyness, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Homeyness her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv