Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

AlbaBaby babytøj og børnetøj

4
Størrelse
70%
AlbaBaby Shorts - Go Surf - Citrus AlbaBaby Shorts - Go Surf - Citrus 107,99 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
70%
AlbaOriginal Body l/æ - Kenya - I Love Pepper Dogs AlbaOriginal Body l/æ - Kenya - I Love Pepper Dogs 59,99 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
70%
AlbaBaby Leggings - Rosa m. Hjerter AlbaBaby Leggings - Rosa m. Hjerter 59,99 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
70%
AlbaBaby T-shirt - Gul m. Blomst AlbaBaby T-shirt - Gul m. Blomst 71,99 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  

AlbaBaby babytøj og børnetøj

AlbaBaby børnetøj

AlbaBaby er børnetøj inspireret af "dengang vi selv var små". AlbaBaby er l lavet i lækkkert velour, stræk fløjl, blød denim og kvalitets bomuld - Størstedelen er Økotex standard 100, Klasse 1 certi certificeret. 

Hvilket sikre babyer og børn imod ulovlige stoff stoffer og skadelige kemikalier. AlbaBaby børnetøj er et dansk mærk mærke startet hjemme i stuen ved designeren Majken B. Banke.

AlbaBaby børnetøj i høj kvalitet 

Tøjet er fremstillet i høj kvalitet både med hensyn til mat materialer og design. AlbaBaby har derfor en lang holdbarhed og og holder sig pænt vask efter vask. 

På AlbaBaby tøj til babyer og børn finder man mange smarte detaljer. Meget af tøjet kan justeres, så barnet kan bruge tøjet i længere tid - f.eks. med ombuk på buks ombuk på bukser og flere knapper/huller på smækbukserners seler, så bukserne kan justeres i længden. 

Tøjet har en unik og genkendelig genkendelig stil med mange lækre detaljer. Designeren Majken ønsker at ønsker at tøjet har rene linjer, der er praktisk og behageligt. AlbaBaby er designet til at ligne børnetøj og ikke voksentøj der er nedskalleret. Tøj fra AlbaBaby kan man tumle og lege i. 

Særligt er AlbaBaby kendt for deres crawlers/smækbukser, der fås i mange flotte farver.

AlbaBaby blev startet hjemme i stuen

AlbaBaby blev startet af Majken, der ønskede at skabe unikt børnetøj til hendes datter Alberte. Majken B. Banke er oprindeligt uddannet arkitekt, men startede hjemme i hendes egen egen stue med at lave en mindre, håndlavet produktion af smækbukser og senere kjoler. 

Da hun blev gravid med tvillinger blev produktionen af børnetøjet lagt på hylden. Efterspørgslen var dog så stor efter det unikke retro design, at Majken i 2010 grundlagde AlbaBaby. Samme år kunne AlbaBaby børnetøj findes på forsiden af spanske Vogue, og er nu kendt som et ve veletableret børnetøjsmærke over hele verden.

Sortimentet udvides stille og roligt og indeholder nu kjoler, bluser, bukser, leggings, heldragter, undertøj, huer, og veste.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra AlbaBaby

Produkterne fra AlbaBaby er meget populære, og derfor giver det rigtig god mening, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af AlbaBaby bliver lanceret. På trods af den store efterspørgsel hænder det alligevel, at vi sætter prisen ned på nogle af produkterne fra AlbaBaby. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra AlbaBaby med rabat, gælder det om at holde øje med vores AlbaBaby udsalg.

Bluser fra AlbaBaby

AlbaBaby laver en serie af gode bluser! De passer alle til de forskellige kollektioner fra AlbaBaby men generelt føres der en serie ensfarvet og stribet bluser. 

Albababy bluser er perfekte til AlbaBaby crawlers, smækbukser og kjolerne.

Tilføjet kurv