Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playforever til børn

5

Elegante legetøjsbiler fra Playforever

Playforever har taget legetøjsbiler til et helt nyt niveau, som både børn og voksne, uanset alder, sætter pris på. Legetøjsbilerne er lavet i materialer af den fineste kvalitet. Playforever går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Det er umuligt ikke at lægge mærke til de biler, der med deres deres autentiske design transporterer os tilbage til ånden fra det 20 århundrede. Det er netop derfor at bilerne kan bruges til så meget mere end bare leg. De er også perfekte som indretning i hjemmet.

Playforevers legetøjsbiler har bløde hjul og UV-resistent maling, alt sammen for at sikre, at deres produkter både er børnevenlige og holdbare.

Visionen bag Playforever - en eksplosion fra fortiden

For at finde rødderne til Playforever må vi gå tilbage i tiden til, da grundlæggeren Julian Meagher var elleve år gammel. Meagher kunne godt lide at cykle ned til de lokale parkeringspladser for at lede efter ikoniske sportsbiler fra det 20. århundrede. Bilerne var hans store fascination.

Det er her, hans ambition om at udvikle en tidløs samling af legetøjsbiler blev skabt. Legetøjsbiler inspireret af de biler, han var fascineret af. Resultatet blev etableringen af Playforever i 2006.

I dag sælges Playforever i over 20 lande. Eksperimenter med materialer, finish, farver og former er en del af brandets DNA. Derudover er legetøjsbilerne sikkerhedstestet i overensstemmelse med internationale standarder.

Playforever består simpelthen af en samling skabere, der utvivlsomt mestrer kunsten at skabe unikke legetøjsbiler, som aldrig forgår og som vi alle elsker, både børn og voksne.

Køb Playforever hos Kids-world

Her på shoppen kan du købe de velkendte produkter fra Playforever. Du ser her på siden hele vores sortiment af produkter fra Playforever uanset specifikationer.

Her på shoppen bestræber vi os efter altid at have et spændende udvalg af produkter fra bl.a. Playforever. Så hvad end du er på udkig efter tøj, sko, udstyr eller legetøj til dit barn, så har du gode muligheder for, at finde det her hos os.

Vi leverer også Playforever helt gratis

Hver gang du shopper her hos Kids-world, kan du, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din bestilling med produkter fra Playforever helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og som vi vil fortsætte med at gøre.

Vi håber på, at du finder et eller flere varer fra Playforever i vores sortiment, du kan lide. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind i kategorien med produkter fra Playforever - så er udvalget af varer i hvert fald pænt, og indeholder mange flotte produkter. Benyt endelig vores filter og søgefunktion hvis du leder efter noget specifikt.

Har du nogle særlige ønsker, måske nogle andre produkter fra Playforever, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv