Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Le Toy Van til børn

1
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%

Le Toy Van til børn

Eventyrligt trælegetøj fra Le Toy Vane

Le Toy Van blev grundlagt i 1995 og mener, at barndommen er en tid som bør nydes fuldt ud. Det er baggrunden for det kreative trælegetøj, som designes i England med et strejf af fransk flair. Legetøjet er fremstillet af bæredygtigt træ, og er en favorit hos mange familier. Det er en investering i leg til mange generationer.

Le Toy Vane blev grundlagt af Georges Le Van, og senere ledsaget af hans søn Steven Le Van, har firmaet udviklet sig og har nu mere end 150 års erfaring med legetøj. 

Inspireret af det faktum, at børn har små hænder men stor fantasi, skaber Le Toy Van innovativt legetøj, som opfordrer børn til at bruge rollespil og kreativ leg.

Flot, økovenligt legetøj fra Le Toy Van

De sidste 25 år er Le Toy Van blevet et af de helt store mærker når det kommer til trælegetøj til børn. Det prisvindende legetøj kan købes i mere end 50 lande verden over. 

Der anvendes rester fra gummitræ industrien, samt andre træsorter, som udgør flot, økovenligt legetøj. Trælegetøj er bionedbrydeligt og kræver at børn bruger deres fantasi. Det holder længere end legetøj fremstillet i plastik, og kan gå i arv gennem generationer.

Le Toy Van anvender kun sikker maling uden skadelige stoffer, og sørger altid for at deres legetøj er sikkert for børn at lege med hver eneste dag.

Babylegetøj fra Le Toy Van

Babylegetøj fra Le Toy Van er skabt til at stimulere og udvikle det lille barns motorik og sanser.

Vi fører en lange række af forskellige slags babylegetøj, som på hver deres måde formår at underholde barnet, samtidig med at det er med til at udvikle ham eller hende sanseligt og motorisk.

Sjovt Le Toy Van babylegetøj

Noget legetøj til babyer kan sige lyde eller har andre funktioner, som er specialdesignet til at fremme spædbarnets udvikling, mens andet babylegetøj er blødt og hyggeligt for jeres lille barn at lege med.

Køb Le Toy Van babylegetøj her

Hos Kids-world finder I altid et stort udvalg af babylegetøj fra Le Toy Van. Vi har altid forskellige materialer, farver og prisklasser.

Legekøkken fra Le Toy Van

Her på siden kan I se de flotte legekøkkener fra Le Toy Van, som de fleste piger og drenge vil passer perfekt til børn og deres små hænder.

Le Toy Van er et fantastisk mærke, som er kendte for deres kvalitetslegetøj såsom deres legekøkkener

Pæne legekøkkener fra Le Toy Van

Legekøkkener er ideel til mange timers imiterende leg for børn. Le Toy Van og de andre brands fremstiller deres legekøkkener i bedste kvalitet, i mange typer og flotte farver.

For de yngre børn er et legekøkken ligeledes herligt at lege med, da de med legekøkkenet fra Le Toy Van har noget, som de kan støtte sig til, når de leger.

Le Toy Van legemad

De fleste børn kan godt lide at efterligne de voksne, når de leger de såkaldte rollelege. Legemad fra Le Toy Van passer er ideelt at have ved hånden, når I skal lege i til brug i restauranten, madboden eller legekøkkenet, eller når I skal lege, at I er på skovtur.

Legemad fra Le Toy Van i gode materialer

Legenmad fra Le Toy Van fremstilles af miljørigtige materialer, så I med ro i sindet kan lade jeres dreng eller pige lige med det.

Se jer omkring her i kategorien med legemad fra Le Toy Van, hvor I finder hele vores sortiment af legemad fra Le Toy Van. Vi fører legemad fra Le Toy Van og mange andre brands inden for drikkevarer, kager, frugt, brød og kød - kort fortalt, vi har alt jeres barn skal bruge.

Få leveret Le Toy Van med gratis fragt

Når du shopper her hos Kids-world.dk, kan du, når leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret dine produkter fra Le Toy Van helt gratis. Det er noget vi har tilbudt længe, og noget som vi ikke har planer om at ændre på.

Vi håber på, at du finder et eller andet i vores sortiment, du kan lide. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind i kategorien med produkter fra Le Toy Van - så er udvalget i hvert fald pænt, og indeholder rigtig mange flotte produkter. Benyt endelig vores søgefunktion hvis du leder efter noget bestemt.

Har du særlige ønsker, måske nogle andre produkter fra Le Toy Van, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice.

Tilføjet kurv