Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Iwako

21
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Iwako Viskelædere - Pindsvin Iwako Viskelædere - Pindsvin 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
40%
Iwako Viskelædere - Kanin Iwako Viskelædere - Kanin 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
40%
Iwako Viskelædere - Kager Iwako Viskelædere - Kager 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  

Iwako

Innovative viskelædere fra Iwako

Iwako producerer de nok sejeste og sjoveste viskelædere nogensinde - de sjove sæt består af mange dele som kan bygges sammen til færdige figurer, skilles ad, og sættes sammen igen. Børn verden over elsker både at samle på dem og bruge dem til skolearbejdet, da de gør det hele lidt sjovere. De er ligeså søde som de er effektive, så det er op til dit barn om de vil lege med dem, samle på dem, eller bare bruge dem som viskelædere. 

OzAnimart står bag Iwako, og er et australsk firma som sælger og producerer legetøj og spil. Produkterne bliver produceret og designet i Japan.

Der er et kæmpestort udvalg af Iwako viskelædere i form af alt fra dyr til biler og mad. Der kommer ofte nye designs og kollektioner. Børn har mulighed for at mixe og matche forskellige viskelædere, så de kan skabe helt nye og forunderlige ting.

Viskelæderne er også den perfekte gave til børn som ønsker sig noget sjovt og anderledes. De er også økovenlige, giftfri og indeholder ingen skadelige kemikalier såsom PVC, bly, latex og phthalater. De er også 100% genanvendelige.

Tilføjet kurv