Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Primus Scooters løbehjul til børn


Primus Scooters

Primus scooters er et brand af tre-hjulede løbehjul til børn og teenagere, samt transport-løbehjul til voksne. 

Primus Filius modellen er et trehjulet løbehjul til børn i alderen 3+ år. Det er det ideelle begynder løbehjul til, at lære dit barn at få balancen i orden. Højden på Primus Filius kan justeres i takt med, at dit barn vokser.

Primus Scooters er en brand under Scootworld-koncernen, som er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i skateboards, løbehjul og udstyr dertil. Scootworld har faktisk 8 forskellige brands: Striker Scooter Parts, ScootWorld, Panda Freestyle Scooters, Elyts, Reversal Protection, Skatenhagen, Venor Skates og Primus Scooters. 

Mange af Scootworlds brands kan findes i butikker verden over. Hver gang Scootworld skaber et nyt brand, prioritere de kvalitet, holdbarhed og overkommelige priser. Uanset om du eller dit barn er nybegynder eller professionel, kan i finde det perfekte sportsudstyr fra et af Scootworlds brands. Scootworld samarbejder med forskellige atleter for, at kunne udvikle de ideelle produkter.

Scootworld tager sig altid god tid til at lancere et nyt produkt eller model. Under designprocessen samarbejder de med fabrikken og designeren udvælger de farver og former, der passer bedst sammen. Derefter skabes en prototype, som så testes af ‘riders’ for at kunne sikre, at produktet er af den ønskede kvalitet og har de forbedringer der skal til, inden det udgivet til kunderne. Dette gør at du med god samvittighed kan købe et løbehjul til dit barn fra et af Scootworlds brands, da sikkerheden altid er i top.

Køb Primus Scooters løbehjul med gratis fragt

Du får gratis hjemmelevering eller levering til en pakkeshop eller pakkeboks, når du køber dit Primus Scooters løbehjul hos Kids-world.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre, uanset ordrestørrelsen, når din leveringsadresse er i Danmark. Så du får leveret dit Primus Scooters løbehjul gratis, når du shopper her.

Tilføjet kurv