Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Difrax

2
35%
35%
Difrax Flaskesut - 2-pak - 1-2-3 Variflow - Bred Difrax Flaskesut - 2-pak - 1-2-3 Variflow - Bred 45,47 DKK
Oprindeligt:  69,95 DKK  

Difrax

Innovative babyprodukter fra hollandske Difrax

Difrax er et anerkendt brand som producerer innovative babyprodukter i samarbejder med læger. Mange kender nok deres populære anti-kolik S-formede flaske med ventil i bunden, den sommerfugleformede sut med plads til næsen, samt kopper der giver dit barn den optimale drikke position.

Produkterne udvikles sammen med en børnelæge, børnetandlæge, en taleterapeut, ernæringsekspert, amme ekspert og andre. På den måde opnår Difrax den ultimative viden så de kan producere de bedste mulige produkter til dig og dit barn. 

Om Difrax

Difrax er et hollandsk familiefirma, som har udviklet babyprodukter i mere end 50 år. Firmaet blev stiftet i 1967, da Dimphna og Frank van Eijkelenborg begyndte at sælge babyprodukter fra deres hjem i byen Bilthoven i Holland. De første Difrax produkter var vatpinde specielt til baby ører. Navnet Difrax er en kombination af Dimphnas ‘Di’, og Franks ‘Fra’, samt et ‘X’ til deres dengang ukendte efterfølger. Dimphna og Frank bor stadig i det hus hvor det hele startede, og følger fortsat med i deres firmas udvikling.

Siden 1999 har Vivienne, deres datter stået for Difrax. Hun har tilføjet æstetik til de allerede innovative babyprodukter, så de nu er ligeså flotte som de er funktionelle.

Tilføjet kurv