Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

KAOS - Tasker og penalhuse

18

KAOS

KAOS er et dansk brand af lækre ergonomiske rygsække til børn. Kollektionen fra 2019 har både brystrem, ergonomisk ryg, fungerer som en 2i1 taske (både skoletaske og gymnastiktaske) og har plads til både drikkedunk, madpakke, nøgler og meget mere. Disse smarte skoletasker fås i mange forskellige designs. Desuden er der matchende penalhuse, som også er rummelige og meget praktiske.

KAOS tilbyder også smarte trolleys til rejseformål - også med en smart 2i1 funktion. Dit barn kan enten bruge den som rygsæk eller trolley og det er jo altid rart, at have praktiske tasker i hjemmet med flere alsidige funktioner.

KAOS tasker

KAOS specialiserer sig i skoletasker og skoletilbehør til børn. Produkterne er specialdesignede ud fra feedback fra europæiske forbrugere og er blevet solgt over meget af Europa. De moderigtige og trendy designs får skoletaskerne til at skille sig ud, og hvad der er endnu bedre er, at de fås til en meget overkommelig pris.

KAOS skoletaskerne passer perfekt til lidt ældre børn i folkeskolen. De er udviklet med ergonomiske forhold, for at hindre belastningen på børns ryg. KAOS skoletaskerne har et virkelig smart design med en 2i1 aftagelig sportstaske - også i super kvalitet.

KAOS penalhuse

Mangler dit barn et nyt penalhus, bør du bestemt tjekke udvalget fra KAOS ud. De fås i samme smarte designs som skoletaskerne og de er meget rummelige. De har flere forskellige lommer og flapper, så dit barn meget nemt kan holde alle deres skriveartikler let-tilgængelige og velorganiseret. Penalhusene til børn fra KAOS er fremstillet i polyester og er meget holdbare.

Køb KAOS med gratis hjemmelevering

Du får gratis hjemmelevering, når du køber en KAOS rygsæk eller andre produkter fra KAOS. Faktisk får du gratis hjemmelevering på alle ordre, så længe din leveringsadresse er i Danmark. Det er en service, som vi tilbyder alle kunder med dansk leveringsadresse - uanset ordrestørrelsen.

Tilføjet kurv