Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dominator

11
35%
Dominator Løbehjul - Airborne 2019 Trick - Orange Dominator Løbehjul - Airborne 2019 Trick - Orange 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
35%
Dominator Løbehjul - Sniper 2019 Trick - Neon Yellow Dominator Løbehjul - Sniper 2019 Trick - Neon Yellow 649,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  

Dominator

Robuste børne løbehjul fra Dominator

Dominator er et af de grundlæggende mærker hvad angår freestyle løbehjul. De startede ud some et mærke for reservedele i USA, men sælger nu også løbehjul til både begyndere og erfarne til rigtig gode priser, og børn er bestemt også fans.

Dominator Cadet løbehjulet er det billigste løbehjul tiltænkt begyndere, og Dominator Bomber løbehjulet har dele i lidt bedre kvalitet og styrke. Man får nok ikke bedre kvalitet til prisen nogle andre steder.

Dominators historie

Da freestyle stunts med løbehjul begyndte, så Dave Ward (far til Cam Ward som kører for District) ofte sin søn slide løbehjul efter løbehjul op. Han besluttede sig derfor for at udvikle Dominator løbehjul, som skulle have robuste dele og hjælpe med at udvikle sportsgrenen på lang sigt.

De første Dominator løbehjul blev produceret i 2009, og blev med det samme meget populære. I dag har Dominator flere forskellige serier: Airbourne, Sniper, og Bomber-løbehjulene. 

Dominator er grundlagt i USA og far og søn-duoen har med succes gjort det til et anerkendt brand indenfor sportsgrenen. Løbehjulene kan holde til både stunts og normal hyggekørsel, som er hvad de fleste børn anvender dem til.

Dominator løbehjul

Velkommen til vores udvalg af Dominator løbehjul! Vi er glade for at præsentere en kollektion af løbehjul, der kombinerer kvalitet, stil og performance.

Dominator løbehjul er skabt til aktive børn, der ønsker at udforske gaderne med stil. Vores udvalg omfatter forskellige modeller, der passer til forskellige aldre og niveauer.

Opdag spændende muligheder med Dominator løbehjul og lad dine børn nyde sjov og bevægelse.

Stort udvalg af Dominator løbehjul

Hos os finder du et omfattende udvalg af Dominator løbehjul til børn i alle aldre. Vi er stolte af at kunne tilbyde et varieret sortiment af løbehjul, der passer til forskellige præferencer og stilarter.

Uanset om dit barn er begynder eller øvet rytter, har vi løbehjul med forskellige funktioner og designs, der giver dem den bedste oplevelse. Vores udvalg omfatter både avancerede modeller til tricks og mere komfortable løbehjul til transport.

Find det perfekte Dominator løbehjul til dit barn og lad dem nyde timevis af sjov og bevægelse.

Udforsk Dominator Trooper løbehjul

En af vores populære modeller er Dominator Trooper løbehjul. Dette løbehjul er designet til at imødekomme behovene hos både begyndere og øvede ryttere.

Med et solidt og holdbart design giver Dominator Trooper løbehjullet en glat køreoplevelse og pålidelig ydeevne. Det er det perfekte valg til børn, der ønsker at lære at køre på løbehjul eller forbedre deres færdigheder.

Udforsk vores Dominator Trooper løbehjul og lad dit barn opleve sjov og motion på hjul.

Dominator Airborne løbehjul

Udforsk vores Dominator Airborne løbehjul, der er designet til at imødekomme behovene hos ryttere med lidt mere erfaring. Dette løbehjul tilbyder avancerede funktioner og ydeevne, der er ideelle til tricks og stunts.

Med et solidt og letvægtsdesign giver Dominator Airborne løbehjul dig mulighed for at tage dine evner til næste niveau. Uanset om du er nybegynder eller øvet rytter, vil dette løbehjul opfylde dine forventninger.

Tag din køreoplevelse til nye højder med Dominator Airborne løbehjul og lad dig inspirere af dets potentiale.

Dominator Sniper løbehjul

Opdag Dominator Sniper løbehjul, der er skabt til ryttere, der ønsker at kombinere stil og ydeevne. Dette løbehjul har en unik æstetik og er velegnet til både transport og leg.

Med Dominator Sniper løbehjul får du et pålideligt og alsidigt transportmiddel, der samtidig giver dig mulighed for at udforske tricks og bevægelser.

Uanset om du er på vej til skole eller til skateparken, vil Dominator Sniper løbehjul være din pålidelige ledsager.

Farvevariation af Dominator løbehjul

Vi tilbyder Dominator løbehjul i forskellige farver og designs, der tillader børnene at udtrykke deres personlige stil. Besøg vores udvalg og find farver som cool sort, iøjnefaldende rød, stilfuld blå og mange flere.

Uanset om dit barn ønsker en subtil farve eller en iøjnefaldende nuance, har vi løbehjul i forskellige farver, der passer til deres præferencer.

Udforsk vores farverige Dominator løbehjul og find det perfekte match til dit barns stil.

Pleje af Dominator løbehjul

For at forlænge levetiden og bevare ydeevnen af dit Dominator løbehjul anbefaler vi at følge de medfølgende vedligeholdelsesanvisninger. Hvis du har mistet dem, er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Med den rette pleje og vedligeholdelse kan du sikre, at dit Dominator løbehjul forbliver i god stand og leverer optimal ydeevne.

Tag hånd om dit Dominator løbehjul og få glæde af det i lang tid fremover.

Få tilbud på Dominator løbehjul

Ønsker du at gøre et godt køb på Dominator løbehjul? Vi tilbyder muligheder for at få tilbud på vores udvalg.

Besøg vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier for at holde dig opdateret om vores seneste tilbud på Dominator løbehjul.

Få fantastiske besparelser og lad dit barn opleve glæden ved at køre på Dominator løbehjul uden at sprænge budgettet.

Du kan få Dominator løbehjul med børnepengekredit hos os

Vi tilbyder en praktisk børnepengekredit, der giver dig mulighed for at købe Dominator løbehjul og andet tilbehør uden at bekymre dig om betalingen på én gang.

Vores børnepengekredit er en gratis kreditordning, der er designet til at lette dit køb af kvalitetsprodukter. Kontakt vores kundeservice for at lære mere om denne kreditmulighed.

Tag fuld fordel af vores børnepengekredit og lad dit barn få det bedste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Gratis fragt på Dominator løbehjul hos os

Når du shopper Dominator løbehjul hos os, kan du nyde godt af gratis fragt til danske leveringsadresser.

Vi ønsker at give dig en bekvem shoppingoplevelse uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger. Din bestilling af Dominator løbehjul leveres direkte til din dør uden leveringsgebyr.

Nyd fordelene ved gratis fragt og lad dit barn glæde sig over deres nye Dominator løbehjul uden bekymringer.

Tilføjet kurv