Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Milaniwood spil

2
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Milaniwood Træspil - T-Skibenes Dyst Milaniwood Træspil - T-Skibenes Dyst 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
35%
Milaniwood Træspil - Sudokino Milaniwood Træspil - Sudokino 181,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  

Sjove spil i træ til børn fra Milaniwood

Milaniwood er et italiensk brand, som skaber træspil til hele familien. Produkterne er enormt sjove, lærerige og FSC-certificeret. Der er taget højde for alle detaljer og produkterne produceres også i Italien.

Milaniwood har et stort udvalg af innovative og kreative spil, samt nye og forbedrede versioner af klassiske spil. Alle spil er stimulerende og lærerige for børn såvel som voksne. Der er mange forskellige dele som underholder børn i timevis! Spillene er ligeså flotte, som de er lærerige. Milaniwoods spil er fremstillet af træ fra bæredygtig produktion. Milaniwood kombinerer avanceret teknologi med fortidens solide håndværk.

Historien om Milaniwood

Milaniwood har produceret spil i mere end 95 år. I 4 generationer har de produceret bæredygtigt legetøj med en kort forsyningskæde, som skåner vores miljø og kan holde i generationer. 

Med en stor lidenskab for træarbejde, håndværk og innovativ teknologi, skaber Milaniwood ærlige og unikke spil som både udfordrer kreativitet og opfindsomhed. Der er virkelig taget hånd om alle detaljer. Spillene er utroligt farverige og sjove, spændende og udfordrende.

Tilføjet kurv