Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Maxi Cosi

62

Maxi Cosi

Maxi Cosi Autostole: Kvalitet og Sikkerhed

Hos Kids-world finder du et omfattende udvalg af Maxi Cosi autostole, der sætter sikkerheden i højsædet. Vi forstår vigtigheden af at vælge den rigtige autostol til dit barn; derfor tilbyder vi et varieret udvalg af Maxi Cosi autostole, der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Vi stræber efter at præsentere vores kunder for autostole, der ikke kun opfylder kravene til sikkerhed, men også er komfortable og nemme at bruge. Maxi Cosi autostole er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed, og vi er stolte af at kunne tilbyde disse produkter til forældre, der ønsker det bedste for deres børn. Udforsk vores udvalg af Maxi Cosi autostole og find den perfekte autostol til dit barn, der kombinerer kvalitet, sikkerhed og komfort.

Historien bag Maxi Cosi

Maxi Cosi er en velrenommeret producent af autostole med rødder tilbage til 1984. Virksomheden blev grundlagt med en vision om at skabe autostole, der leverede den højeste grad af sikkerhed og komfort til børn, mens de sidder i bilen. Siden da har Maxi Cosi været et førende navn inden for autostoleindustrien og har fortsat med at innovere og forbedre deres produkter.

Maxi Cosi har etableret sig som en pålidelig kilde til autostole, der opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder og er designet til at beskytte børn i bilen. Maxi Cosis dedikation til sikkerhed og kvalitet har gjort dem til et foretrukket valg for forældre verden over.

Med et solidt fundament af erfaring og ekspertise fortsætter Maxi Cosi med at udvikle autostole, der opfylder nutidens behov for sikkerhed, komfort og brugervenlighed.

Stort udvalg af Maxi Cosi autostole

Hos Kids-world har vi sammensat et omfattende sortiment af Maxi Cosi autostole, der imødekommer forskellige behov og præferencer hos vores kunder. Vores udvalg spænder fra nyfødt autostole til autostole til ældre børn. Vi har sørget for, at der er farver og designs, der passer til enhver smag.

Vi stræber efter at give forældre mulighed for at vælge den ideelle Maxi Cosi autostol, der passer til deres barns alder, størrelse og personlige stil. Vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre, at vores kunder har adgang til autostole af høj kvalitet, der opfylder de højeste standarder for sikkerhed og komfort.

Udforsk vores brede udvalg af Maxi Cosi autostole og find den perfekte autostol, der sikrer din families sikkerhed og komfort under køreturen.

Du kan læse meget mere om de forskellige Maxi Cosi autostole herunder, samt under de enkelte autostole, hvor du kan se specifikationerne for den pågældende Maxi Cosi autostol.

Maxi Cosi Pearl 360: Drejbar komfort

Maxi Cosi Pearl 360 er en innovativ autostol, der kombinerer sikkerhed med brugervenlighed. Denne autostol har en unik drejefunktion, der gør det let at placere dit barn i autostolen og sikrer en nem adgang. Den 360-graders drejning i en Maxi Cosi Pearl 360 gør det muligt for forældre at dreje sædet mod bilens døråbning for nemmere på- og afmontering.

Derudover er Maxi Cosi Pearl 360 udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder sidekollisionsbeskyttelse og justerbart hovedstøtte, der vokser med dit barn. Den polstrede siddehynde og selepuder sikrer yderligere komfort og sikkerhed under køreturen.

Med Maxi Cosi Pearl 360 får du en autostol, der prioriterer sikkerhed, komfort og brugervenlighed i ét smart design.

Farver og design: Find din favorit autostol fra Maxi Cosi

Hos Kids-world præsenterer vi et bredt udvalg af Maxi Cosi autostole i forskellige farver og designs, så du kan finde den autostol, der matcher din smag og stil. Vores sortiment inkluderer farver som sort, grå, blå, rød og meget mere.

Uanset om du foretrækker en neutral farve, der passer til enhver bilinteriør, eller en mere levende farve, der skiller sig ud, har vi noget for dig. Vi forstår vigtigheden af at vælge en autostol, der ikke kun er sikker, men også afspejler din personlige stil. Vælg din foretrukne farve og design, og giv dit barn en autostol, der kombinerer stil med sikkerhed fra Maxi Cosi.

Maxi Cosi Mica: Autostol til de mindste

Maxi Cosi Mica er en af de seneste tilføjelser til Maxi Cosi-familien, der repræsenterer innovation og avanceret sikkerhed inden for autostole. Denne autostol er designet med fokus på at opfylde de højeste sikkerhedsstandarder og give dit barn en tryg rejse i bilen.

Maxi Cosi Mica er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder sidekollisionsbeskyttelse og justerbar hovedstøtte, der sikrer en optimal beskyttelse af dit barn i tilfælde af en ulykke. Den lettilgængelige montering og brugervenlige design gør det nemt for forældre at sikre barnet sikkert i autostolen.

Opdag den avancerede sikkerhed og komfort, som Maxi Cosi Mica autostolen tilbyder, og skab en sikker køreoplevelse for dit barn hver gang.

Maxi Cosi Titan: Sikkerhed og komfort der følger med barnets udvikling

Maxi Cosi Titan autostol er en vidunderlig kombination af sikkerhed og komfort, der vokser med dit barn. Denne alsidige autostol er designet til at følge barnets udvikling fra småbarn til ældre barn, hvilket gør den til et langvarigt valg for familier.

Med justerbare funktioner, herunder højdejusterbar rygstøtte og nakkestøtte, kan Maxi Cosi Titan tilpasses barnets vækst og sørge for, at sikkerheden er i top på enhver køretur. Den er udstyret med avanceret sidekollisionsbeskyttelse og en blød polstring for ekstra komfort under kørslen.

Opdag fordelene ved Maxi Cosi Titan autostolen, der tilbyder dig en rejse mod sikkerhed og komfort, uanset hvor du skal hen.

Maxi Cosi Pebble 360: En verden af tryghed

Maxi Cosi Pebble 360 er en autostole, der fokuserer på at levere tryghed og komfort til de yngste passagerer. Maxi Pebble 360 autostolene er skræddersyet til spædbørn og småbørn og tilbyder den nødvendige beskyttelse under kørslen.

Med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder sidekollisionsbeskyttelse og polstrede sæder, skaber Maxi Cosi Pebble 360 en sikker og behagelig plads til dit barn i bilen. Maxi Cosi Pebble 360 er designet med fokus på nem brug og montering, hvilket gør dem til ideelle valg for travle forældre.

Maxi Cosi Pebble 360 er en autostol, der fokuserer på nem adgang og brugervenlighed. Den unikke 360-graders drejning gør det nemt for forældre at placere og tage barnet ud af autostolen. Drejningen mod bilens døråbning gør processen smidig og bekvem. Oplev trygheden ved at vælge Maxi Cosi Pebble 360 autostol til dit spædbarn og skab en sikker køreoplevelse fra starten.

Maxi Cosi Cabriofix i-Size: Den sikre start

Maxi Cosi Cabriofix iSize er en autostol, der er skabt til at give dit spædbarn en sikker start på livet. Den opfylder de strenge i-Size-standarder, der sikrer optimal beskyttelse og sikkerhed under kørslen.

Maxi Cosi Cabriofix i-Size autostolen er designet til at være nem at installere og bruge, hvilket giver forældrene tryghed og komfort. Den bløde og polstrede sæde og justerbare sele giver dit spædbarn en komfortabel køreoplevelse. Vælg Maxi Cosi Cabriofix i-Size for at give dit spædbarn en sikker start i bilen, der er baseret på avanceret sikkerhedsteknologi.

Maxi Cosi Pearl 360: Praktisk og komfortabel

Maxi Cosi Pearl 360 autostolene tilbyder en blanding af komfort og brugervenlighed, der gør hver køretur til en fornøjelse for dit barn. Den 360-graders drejning gør det let for forældre at placere barnet i autostolen og tage dem ud igen med lethed.

Med justerbar nakkestøtte og sidekollisionsbeskyttelse prioriterer Maxi Cosi Pearl 360 sikkerheden uden at gå på kompromis med komforten. Den bløde polstring og behagelige sæde sikrer, at dit barn har en behagelig rejse, uanset hvor I skal hen.

Opdag den komfortable og praktiske autostol, Maxi Cosi Pearl 360, der tilbyder den bedste kombination af bekvemmelighed og sikkerhed for dit barn.

Maxi Cosi Kore: Sikkerhed og komfort i et

Maxi Cosi Kore autostol er designet til at levere en høj standard af sikkerhed og komfort til dit barn. Denne autostol er velegnet til ældre børn og giver dem den nødvendige beskyttelse under kørslen, samtidig med at den er brugervenlig for forældrene.

Med sit avancerede sikkerhedssystem, der omfatter sidekollisionsbeskyttelse og justerbare rygstøtte, garanterer Maxi Cosi Kore, at dit barn er sikkert fastspændt under kørslen. Autostolen er designet med fokus på både sikkerhed og komfort, hvilket giver en behagelig siddeoplevelse selv på længere ture.

Maxi Cosi Pearl Pro 2: Kombineret sikkerhed og komfort

Maxi Cosi Pearl Pro 2 er en autostol, der forener optimal sikkerhed med uovertruffen komfort. Den er designet til at beskytte dit barn under køreturen og samtidig sikre, at barnet sidder komfortabelt under hele rejsen.

Maxi Cosi Pearl Pro 2 autostolen er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder Side Protection System (SPS), som giver ekstra beskyttelse ved sidekollisioner. Den justerbare nakkestøtte og sele sikrer, at autostolen kan tilpasses barnets vækst og behov, hvilket giver en ergonomisk korrekt siddestilling.

Maxi Cosi Pearl Pro er kompatibel med Maxi Cosi FamilyFix 3 autostolbasen, hvilket gør monteringsprocessen hurtig og sikker. Autostolen kan let klikkes på basen og giver en stabil forbindelse mellem autostol og bil.

Maxi Cosi Pebble Pro: Ultimativ sikkerhed og komfort

Maxi Cosi Pebble Pro er den ideelle autostol til forældre, der vægter sikkerhed og komfort højt. Denne autostol er designet med fokus på at levere den højeste standard af beskyttelse til dit barn under køreturen.

Med avancerede sikkerhedsfunktioner som Side Protection System og justerbar nakkestøtte er Pebble Pro i stand til at minimere skader i tilfælde af en ulykke. Den er nem at installere i bilen, hvilket gør det bekvemt for forældrene i en travl hverdag.

Den ergonomiske udformning af Maxi Cosi Pebble Pro sikrer, at dit barn sidder behageligt under hele rejsen. Den justerbare sele og polstrede siddeområde giver ekstra komfort og støtte.

Maxi Cosi Morion: Sikkerhed der følger børns udvikling

Maxi Cosi Morion autostol er den perfekte kombination af sikkerhed, komfort og stil. Den er designet med fokus på at sikre dit barns tryghed under kørslen samtidig med at opretholde et moderne og æstetisk tiltalende design.

Den avancerede sikkerhedsteknologi i Morion autostolen sikrer optimal beskyttelse ved eventuelle uheld. Stolen er udstyret med sidekollisionsbeskyttelse og justerbare selestyrker, der sikrer, at dit barn er sikkert fastspændt og beskyttet fra alle vinkler.

Morion autostolen er også designet med fokus på komfort. Den har justerbar nakkestøtte og ryglæn, der giver den rette støtte til dit voksende barn. Stoffet er blødt og åndbart, hvilket giver en behagelig siddeoplevelse selv under længere køreture.

Maxi Cosi Emerald: Det bedste fra begge verdener

Maxi Cosi Emerald forener det bedste fra begge verdener. Denne i-Size-autostol eliminerer behovet for at træffe svære valg. Med det komfortable, aftagelige indlæg kan Maxi Cosi Emerald følge dit barn fra fødslen op til syvårsalderen, samtidig med at den overholder de seneste og mest krævende i-Size-sikkerhedsstandarder. Maxi Cosi Emerald er en alsidig autostol, der muliggør bagudvendte rejser op til fire år, hvilket sikrer optimal beskyttelse for dit barn. Autostolens avancerede G-CELL-teknologi, der yder ekstra beskyttelse ved sidekollisioner, bidrager til den øgede sikkerhed.

Maxi Cosi Emerald har isofix, så den nemt kan monteres i bilen. Du får dermed en autostol, som du nemt kan montere i bilen og anvende, til dit barn når omkring syvårsalderen, når du vælger en Maxi Cosi Emerald autostol.

Maxi Cosi klapvogne: Mobilitet og komfort i en enhed

Maxi Cosi klapvogne er designet til at give familier mulighed for at bevæge sig frit og komfortabelt, uanset hvor de går. Disse klapvogne er kendt for deres holdbarhed, alsidighed og brugervenlighed, hvilket gør dem til et populært valg blandt forældre.

Med Maxi Cosi klapvogn har du mulighed for at vælge mellem forskellige modeller og designs, der passer til dine behov og præferencer. Uanset om du er på udkig efter en letvægtsklapvogn til rejser eller en robust klapvogn til hverdagsbrug, har Maxi Cosi et produkt til dig.

Maxi Cosi Adorra 2: Når den lille skal på tur

Maxi Cosi Adorra 2 klapvognen er en topmoderne autostol, der kan bruges af børn, fra de er nyfødte og helt op til omkring fireårsalderen. Maxi Cosi Adorra 2 er skabt til at imødekomme de skiftende behov hos forældrene, når de er på farten.

Du finder fire støddæmpende hjul på Maxi Cosi Adorra 2. De to forhjul kan drejes, men de kan også låses, hvis man ønsker, at ens Maxi Cosi Adorra 2 kun kører lige ud. Den lille er spændt godt fast i en Maxi Cosi Adorra 2, der har en trepunktssele. Ryglænet i en Maxi Cosi Adorra 2 er justerbart, så du nemt kan få den hældning, der passer til dit barn for at sikre den mest komfortable stilling i klapvognen.

Maxi Cosi Adorra 2 er yderst praktisk og kan nemt pakkes sammen, så den ikke fylder ret meget i bilen, hvilket gør den optimal til at tage med på ture.

Maxi Cosi Lara 2: Den perfekte klapvogn

Maxi Cosi Lara 2 er en ideel rejsevogn til forældre på farten. Den er designet til at give optimal komfort og bekvemmelighed, når du er på rejse med dit barn. Den letvægtige og kompakte konstruktion i Maxi Cosi Lara 2 gør den let at transportere og opbevare, hvilket gør den perfekt til rejser og udflugter.

Med Maxi Cosi Lara 2 får dit barn en komfortabel siddeoplevelse takket være den polstrede siddeplads og justerbare ryglæn. Vognen har også en rummelig opbevaringskurv, hvor du nemt kan opbevare dine vigtige ejendele, mens du er på farten.

Lara 2 har også UV-beskyttelse i kalechen, der holder dit barn sikkert mod skadelige solstråler. Den nemme foldemekanisme gør det hurtigt at klare vognen sammen, når du er færdig med brug, og den kan nemt opbevares i bilen eller derhjemme.

Maxi Cosi baser

Maxi Cosi laver flere forskellige baser, der hver især har deres fordele og særlige kendetegn. Du kan læse mere om de forskellige Maxi Cosi baser her, hvor vi også går i dybden med de enkelte Maxi Cosi baser.

Du kan læse meget mere om de enkelte Maxi Cosi baser i basernes produktbeskrivelser, hvor du kan se meget mere om basernes egenskaber.

Maxi Cosi FamilyFix 360: En fleksibel løsning til bilrejse

Maxi Cosi FamilyFix 360 er en avanceret autostolbase, der tilbyder en fleksibel og sikker løsning til bilrejser med dit barn. Denne base er designet til at imødekomme behovene hos forældre, der ønsker det bedste for deres lille passager.

Med 360 graders drejefunktion gør FamilyFix 360 det let at placere dit barn i autostolen og tage dem ud igen. Dette bidrager til en bekvem og problemfri oplevelse, mens du samtidig opretholder den høje sikkerhedsstandard, som Maxi Cosi er kendt for.

FamilyFix 360 er kompatibel med flere autostole, herunder Maxi Cosi Pebble 360, Maxi Cosi Coral 360 og Maxi Cosi Pearl 360. Dette gør det muligt for forældre at tilpasse autostolen til deres barns vækst og udviklingstrin, og dermed sikre optimal komfort og sikkerhed.

Maxi Cosi FamilyFix 3: Optimal sikkerhed og brugervenlighed

Maxi Cosi FamilyFix 3 er en innovativ autostolbase, der prioriterer sikkerhed og brugervenlighed for dine køreture med barnet. Denne base er designet med fokus på at levere den bedst mulige beskyttelse til dit barn og samtidig gøre montering og brug så enkelt som muligt.

Med FamilyFix 3 autostolbasen kan du være sikker på, at din autostol er korrekt monteret hver gang. Den er udstyret med ISOFIX-forankringspunkter, der gør monteringsprocessen hurtig og nem. Dette sikrer en stabil og pålidelig forbindelse mellem autostolen og din bil.

FamilyFix 3 er kompatibel med flere autostole, herunder Maxi Cosi Jade, Maxi Cosi Coral, Maxi Cosi Pebble Pro i-Size, Maxi Cosi Tinca, Maxi Cosi Pearl Smart i-Size, Maxi Cosi Pearl Pro 2 i-Size og Maxi Cosi Rock. Denne alsidighed gør det muligt for dig at tilpasse autostolen til dit barns alder og størrelse, og dermed sikre en komfortabel og sikker køreoplevelse.

Maxi Cosi skråstole: Så kan den lille nemt være med

Maxi Cosi er kendt for at levere autostole i topklasse, der kombinerer både komfort og sikkerhed. Dette gælder også for deres imponerende sortiment af skråstole.

En Maxi Cosi skråstol er konstrueret med fokus på ergonomi, hvilket sikrer, at barnet sidder komfortabelt og sikkert. Sikkerhed er naturligvis en absolut prioritet for Maxi Cosi. Skråstolene er udstyret med en sele, der gør det muligt for forældre at sikre, at barnet sidder korrekt i skråstolen.

Maxi Cosi tilbehør: Gør din autostol og klapvogn komplet

Når du har valgt den perfekte Maxi Cosi autostol til dit barn, kan du yderligere forbedre komforten og funktionaliteten med det brede udvalg af tilbehør, som Maxi Cosi tilbyder. Disse tilbehørsprodukter er designet til at supplere autostolen eller klapvognen, så du skaber en mere bekvem køreoplevelse for både barnet og forælderen.

Et populært tilbehør er Maxi Cosi regnslag, der beskytter autostolen mod regn og snavs og sikrer, at barnet forbliver tørt og komfortabelt.

Maxi Cosi babyalarmer: Overvågning og forbindelse

Maxi Cosi tilbyder moderne og pålidelige babyalarmer, der giver forældre den nødvendige tryghed og sikkerhed. Disse babyalarmer er udstyret med avancerede funktioner, herunder videofunktion og tilslutningsmuligheder via wifi for at sikre optimal overvågning af dit barn.

Videofunktionen i Maxi Cosi babyalarmer giver dig mulighed for at se dit barn i realtid. Med en klar og skarp videooverførsel kan du holde øje med barnet, selv når du ikke er i samme rum. Dette er særligt beroligende for forældre, da de kan sikre sig, at barnet har det godt og sover trygt.

Forældre har også mulighed for at tilslutte babyalarmen via wifi, hvilket giver en ekstra grad af fleksibilitet og praktik. Ved at oprette forbindelse til wifi kan du modtage notifikationer og livevideo direkte på din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig. Dette er ideelt, når du er på farten eller ikke er hjemme, men stadig ønsker at være tæt på dit barn.

Maxi Cosi babysenge: Giv den lille en god søvn

Maxi Cosi tilbyder babysenge designet til at skabe en tryg og komfortabel søvnplads til dit barn. Disse senge er skabt med fokus på både komfort og sikkerhed, for at sikre den bedste søvnoplevelse for dit lille barn.

Babysengene fra Maxi Cosi er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er skånsomme mod barnets sarte hud. De er designet med ergonomi i tankerne for at sikre, at dit barn har den rette støtte og komfort under søvnen. Dette er afgørende for en god nattesøvn og en frisk start på dagen.

Desuden fokuserer Maxi Cosi på sikkerhed som en topprioritet. Babysengene er designet med robuste konstruktioner, der opfylder alle sikkerhedsstandarder. Der er integrerede sikkerhedsfunktioner, herunder sikre låsemekanismer og bløde kanter for at forhindre eventuelle skader eller utilsigtede hændelser.

Vaskeanvisninger til Maxi Cosi autostole

Det er vigtigt at holde din Maxi Cosi autostol ren og frisk for at sikre en sund og hygiejnisk køreoplevelse for dit barn. Følg de specifikke vaskeanvisninger, der følger med din autostol, for at opretholde den optimale tilstand.

Hvis du har mistet vaskeanvisningerne eller har spørgsmål vedrørende vask af din Maxi Cosi autostol, er vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe. Kontakt os for at få vejledning og rådgivning om korrekt vask af din autostol, så den forbliver ren og komfortabel. Ved at følge de rette vaskeanvisninger kan du sikre, at din Maxi Cosi autostol forbliver i god stand og er klar til brug, når dit barn skal ud at køre.

Sådan får du tilbud på Maxi Cosi autostol

Vi hos Kids-world tilbyder løbende tilbud på vores udvalg af Maxi Cosi autostole, så du kan sikre dig kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Du kan holde øje med vores udsalgskategori, hvor du finder nedsatte priser på autostole og andre børneartikler.

Derudover anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor vi regelmæssigt sender opdateringer om aktuelle tilbud og kampagner. Endelig kan du følge os på sociale medier, hvor vi deler eksklusive tilbud og nyheder om vores produkter. Følg vores kanaler for at sikre dig de bedste tilbud på Maxi Cosi autostole og skab tryghed og komfort til dit barn på vejen.

Køb din Maxi Cosi autostol og betal med børnepengekredit

Hos Kids-world forstår vi vigtigheden af fleksible betalingsmuligheder for vores kunder. Derfor tilbyder vi en gratis børnepengekreditordning, der gør det muligt for dig at betale for din Maxi Cosi autostol med dine børnepenge.

Vores børnepengekredit er en bekvem måde at sprede betalingen ud på, så du kan investere i kvalitetsprodukter til dit barn uden at påvirke din økonomi negativt. Kontakt vores kundeservice for at få mere information om, hvordan du kan drage fordel af vores børnepengekreditordning. Gør brug af vores børnepengekredit og sikre dit barn en sikker rejse i en Maxi Cosi autostol.

Gratis fragt på Maxi Cosi autostole

Hos Kids-world tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser, når du køber din Maxi Cosi autostol hos os. Vi ønsker at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for vores kunder, og derfor dækker vi forsendelsesomkostningerne ved levering til adresser i Danmark.

Udnyt vores tilbud om gratis fragt, når du bestiller din Maxi Cosi autostol, og spar på leveringsudgifterne. Vi bestræber os på at levere dine varer hurtigt og sikkert, så dit barn kan nyde gavn af sin nye autostol så hurtigt som muligt. Bestil din Maxi Cosi autostol hos Kids-world og nyd fordelene ved gratis fragt på din nye Maxi Cosi autostol.

Tilføjet kurv