Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Head

1

Head

Her på shoppen kan du købe det populære beskyttelsesudstyr fra Head.

Her hos Kids-world.dk gør vi os meget umage med altid at have et godt udvalg af beskyttelsesudstyr fra mærker som fx Head. Så uanset om du leder efter tøj og sko til din dreng eller pige, udstyr til din baby eller legetøj, så finder du det her.

Mere om Head

Head er et af de førende brands indenfor premium beskyttelsesudstyr til både atleter og almindelige sportsudøvere, på alle niveauer og i alle aldre. Siden Head blev stiftet i 1960 er de blevet kendt for deres innovative designs og produktudvikling. Alle der elsker sport har brug for det bedste beskyttelsesudstyr, og Head tilbyder netop dette.

Heads mission er at bringe et højt niveau af præstation til alle sports elskere - både professionelle og amatører, så de kan dyrke sport på en sikker og tryg måde.

Køb beskyttelsesudstyr fra Head med gratis fragt

Hver gang du shopper her på shoppen, kan du kvit og frit få leveret din ordre med beskyttelsesudstyr fra Head helt gratis.

Børnepengebetaling: Når du handler her på Kids-world.dk, kan du tilvælge en gratis kreditordning, hvor du enten betaler den første i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges i forbindelse med placeringen af ordren - det er også her, du kan se de forskellige kreditmuligheder.

Tilføjet kurv