Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sometime Soon børnetøj

2
Størrelse
40%
Sometime Soon Shorts - stmEastwood - Leopard Sometime Soon Shorts - stmEastwood - Leopard 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Sometime Soon Dynejakke - Thor - Olive Sometime Soon Dynejakke - Thor - Olive 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  

Sometime Soon børnetøj

Lækkert og behageligt børnetøj fra Sometime Soon

Det danske mærke Sometime Soon skaber lækkert børnetøj med masser af streetstyle. Med en kombination af nordisk minimalisme og klassisk streetwear, er kollektionen til børn fyldt med lækkert dagligdagstøj, som hurtigt bliver en favorit i garderoben. 

Der er t-shirts og sweatshirt med det kendte store prints, som virkelig skiller sig ud fra mængden. Med jakker, bukser og andet tilbehør er kollektionen komplet. Det meste af Sometime Soons børnetøj er produceret af økologisk bomuld, og det er designet til altid at være behageligt at have på, både i skolen, børnehaven og i børns fritid derhjemme.

Historien om Sometime Soon

Det danske par Jacob og Cathrine Høilund ville lave et mærke af børnetøj, inspireret af streetstyle. De havde sammen mere end 10 års erfaring fra modebranchen, og havde problemer med at finde finde lækkert tøj til deres sønner. 

Der var behov for sejt, behageligt og moderigtigt børnetøj, og det var sådan Sometime Soon blev til. Mønstrene, prints og den generelle stil på børnetøjet holdes simpel og understated, men der anvendes alligevel prangende farver for at gøre det lidt sjovt på nogle designs. "I Will Change The World" er et kendt slogan fra Sometime Soon, som ganske ofte anvendes i deres designs på børnetøjet.

Få leveret Sometime Soon med gratis fragt

Hver gang du handler her hos Kids-world.dk, kan du, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din bestilling med produkter fra Sometime Soon helt uden beregning.

Vi tilbyder gratis kredit: Når du handler her på Kids-world.dk, kan du tilvælge en gratis kreditordning, hvor du enten betaler den 1. i en måned, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor du også kan se de forskellige kreditmuligheder.

Måtte du lede forgæves rundt omkring på shoppen efter et bestemt produkt fra Sometime Soon, er du meget velkommen til at sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv