Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

byLindgren børnetøj

24
Størrelse
40%
byLindgren Blebadebukser - UV50+ - Aksel - Midnight Ink byLindgren Blebadebukser - UV50+ - Aksel - Midnight Ink 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
byLindgren Badeshorts - UV50+ - Anders - Camouflage AOP byLindgren Badeshorts - UV50+ - Anders - Camouflage AOP 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
byLindgren Bikini - UV50+ - Agnes - Midnight Ink byLindgren Bikini - UV50+ - Agnes - Midnight Ink 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
40%
byLindgren Regnjakke - PE - Little Alvin - Cedar Green byLindgren Regnjakke - PE - Little Alvin - Cedar Green 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
40%
byLindgren Regnjakke - PE - Little Alvin - Midnight Ink byLindgren Regnjakke - PE - Little Alvin - Midnight Ink 287,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
40%
35%
byLindgren Vinterjakke - Thyr - Starry Sky byLindgren Vinterjakke - Thyr - Starry Sky 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
35%
byLindgren Vinterjakke - Thyrla - Dark Heather byLindgren Vinterjakke - Thyrla - Dark Heather 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
35%
byLindgren Vinterjakke - Thyrla - Dark Green byLindgren Vinterjakke - Thyrla - Dark Green 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
byLindgren Hue - Beanie Boy - Starry Sky byLindgren Hue - Beanie Boy - Starry Sky 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
35%
byLindgren Hue - Beanie Girl - Dark Heather byLindgren Hue - Beanie Girl - Dark Heather 97,47 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
byLindgren Vinterjakke - Vale - Harvest Gold byLindgren Vinterjakke - Vale - Harvest Gold 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
byLindgren Vinterjakke - Vale - Ocean Blue byLindgren Vinterjakke - Vale - Ocean Blue 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
byLindgren Termojakke m. Fleecefor - Golden Sand byLindgren Termojakke m. Fleecefor - Golden Sand 311,97 DKK
Oprindeligt:  519,95 DKK  
40%
byLindgren Termojakke - Lille Leif - Rust byLindgren Termojakke - Lille Leif - Rust 287,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
ByLindgren Badeshorts - Anders - Dusty Olive ByLindgren Badeshorts - Anders - Dusty Olive 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
byLindgren Regnjakke - PE - Askild - Anthracite byLindgren Regnjakke - PE - Askild - Anthracite 317,97 DKK
Oprindeligt:  529,95 DKK  
40%
40%
byLindgren Regnjakke - Rigmor - Anthracite byLindgren Regnjakke - Rigmor - Anthracite 329,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
40%
byLindgren Regnjakke - Balder - Deep Navy byLindgren Regnjakke - Balder - Deep Navy 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
byLindgren Regnjakke - Balder - Elephant Grey byLindgren Regnjakke - Balder - Elephant Grey 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

byLindgren børnetøj

byLindgren - fashionabelt og funktionelt overtøj til børn

Med en filosofi om, at overtøj til børn både han være praktisk og pænt, tilbyder byLindgren netop dette til børn. Idéen er at vælge en "alt-i-en" jakke til barnet, som kan bruges igen og igen og altid ser både perfekt ud og passer til mange typer vejr.

De forskellige modeller af overtøj til børn er alle simple med et nordisk udtryk og design, og flotte afdæmpede farver som kan matches sammen med det meste andet.

Der er stadig et bredt udvalg af farver og modeller, så børnene selv kan vælge hvad de nu synes passer bedst til deres personlige smag. Farverne får også igen på de forskellige produkter, så man let kan få et matchende sæt af overtøj til børnene.

byLindgren har både huer, termotøj, regntøj, overgangs- og vinterjakker, så hvis børnene skal beskyttes overfor elementerne, er byLindgren et godt bud.

Stiftelsen af byLindgren

De to søstre Anne og Katrine Lindgren skabte byLindgren i år 2015. De har selv børn og oplevede, at de købte meget overtøj til deres børn, eftersom markedet var fuldt af enten pæne eller praktiske ting, og der ikke var overtøj som kombinerede begge dele.

Sådan begyndte byLindgren eventyret - for hvorfor have en knagerække fyldt med overtøj, når man kan have en jakke og et par overtræksbukser, som passer til næsten alt vejr og altid ser klædeligt ud.

byLindgren er også meget miljø- og kvalitetsbevidste. Overtøjet til børn testes på Teknologisk Institut i Taastrup, og overfladebehandlingen som gør overtøjet vandtæt er økologisk og ikke hormonforstyrrende.

byLindgren regntøj til børn

ByLindgren er et dansk brand, der specialiserer sig i at fremstille højkvalitets overtøj og regntøj til børn. Deres tøj er ikke kun praktisk og funktionelt, men også sjovt og farverigt, så børnene vil elske at have det på.

byLindgren regntøj er vandtæt, så børnene kan lege ude i al slags vejr uden at blive våde og kolde. byLindgren regntøjet er let at tage af og på med praktiske lynlåse og trykknapper.

I de fleste tilfælde har byLindgren regntøjet svejsede sømme og et vandsøjletryk på op til 10.000 m2, hvilket gør, at børnene nemt kan holde sig tørre i et sæt regntøj fra byLindgren.

Du kan få byLindgren regntøj i et bredt udvalg af farver og mønstre, så der er noget for enhver smag. Su kan for eksempel anvende vores filter for at finde byLindgren regntøj i netop den eller de farver, som du ønsker.

Alt i alt er byLindgren regntøj det perfekte valg for børn, der elsker at lege ude, men stadig skal være tørre og varme, uanset hvad vejret byder på.

Regntøjet fra byLindgren har en normal pasform, hvilket vil sige, at du som udgangspunkt skal vælge dit barns byLindgren regntøj i samme størrelse, som dit barn normalt bruger.

Hold dit barn tørt med byLindgren regnjakker

At holde dit barn tørt er vigtigt, når vejret er vådt og ustadigt. En byLindgren regnjakke er det perfekte valg for at sikre, at dit barn forbliver tørt og behageligt, selv når vejret er dårligt. byLindgren regnjakker er lavet af vandtætte materialer, så dit barn kan lege ude i al slags vejr uden at blive våd eller kold. byLindgren regnjakken har praktiske lynlåse og trykknapper, så det er nemt for dit barn at få den af og på.

byLindgren regnbukser til de våde dage

byLindgren regnbukser er det perfekte valg til de våde dage, når du vil sikre, at dit barn forbliver tørt og varmt. Vi anbefaler derfor, at du anvender et par byLindgren regnbukser sammen med en byLindgren regnjakke.

byLindgren regnbukserne har en praktisk elastisk talje. Derudover er de designet med elastiske ankelstropper, så de passer godt over gummistøvler og forhindrer, at vandet trænger ind. Har man et barn, der elsker at hoppe i vandpytter, så er sådan en feature et klart plus og en stor hjælp i bestræbelserne på også at få et tørt barn hjem igen.

Overvej byLindgren regntøj med fleece

byLindgren regntøj med fleece er det perfekte valg til de kolde og våde dage, når du vil sikre, at dit barn forbliver tørt, varmt og behageligt. Fleece er et blødt og varmt syntetisk materiale, der er ideelt til at holde på varmen, når vejret er koldt.

byLindgren regntøj med fleece er også vandtæt, så dit barn kan lege ude i al slags vejr uden at blive våd og kold. Her er fleeceforet i regntøjet netop med til at sikre varmen på de kølige dage.

Sådan får du byLindgren regntøj på tilbud

Du kan altid følge udvalget og vores aktuelle tilbud på byLindgren rengtøj her på siden. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret på vores aktuelle byLindgren tilbud, som du dermed får direkte i din indbakke.

Vi anbefaler også, at du følger os på vores forskellige sociale medier, hvis du ønsker at holde dig opdateret på vores forskellige byLindgren tilbud.

Dit barn holder varmen med en byLindgren jakke

Udover termotøj og regntøj laver byLindgren også en lang række lækre jakker til børn i alle aldre. Du kan derfor nemt finde en byLindgren jakke til lige netop den årstid eller den begivenhed, som du søger en jakke til.

byLindgren jakker til alle årstider: Vinterjakker, sommerjakker og forårsjakker

byLindgren har sørget for, at du stort set kan finde en byLindgren jakke til hver eneste årstid. Du finder både vinterjakker, forårsjakker og sommerjakker fra byLindgren. De forskellige byLindgren jakker kommer i mange forskellige farver og designs.

byLindgren laver jakker i mange forskellige farver

De mange byLindgren jakker kommer i mange forskellige farver. Du finder både blå, grønne, grå, brune, lilla, gule, orange, rosa, røde, sorte og multifarvede byLindgren jakker. Du kan anvende vores filter til hurtigt at finde den type byLindgren jakke, som du søger, uanset om du søger en byLindgren sommerjakke eller om du søger en byLindgren vinterjakke.

byLindgren softshell jakker til overgangsperioderne

byLindgren softshell jakker er rigtig gode at bruge for børn, når vejret er køligt og blæsende, men ikke nødvendigvis vådt. Softshellmaterialet er blødt og strækbart, så det er ideelt til at beskytte mod kølige vinde, når børnene for eksempel skal i skole eller ud at lege i frikvartererne de dage, hvor det er for koldt at være udenfor uden en jakke, men for varmt til at hoppe i en vinterjakke. Mange bruger derfor for eksempel en byLindgren softshell jakke som et alternativ til en overgangsjakke.

byLindgren softshell jakker er lavet af et vandafvisende materiale, der beskytter mod let regn, men det betyder ikke, at en byLindgren softshell jakke er vandtæt. byLindgren softshell jakkerne er derfor bedst til dage, hvor vejret ikke er alt for vådt, men stadig køligt og blæsende.

byLindgren softshell jakker kommer i et udvalg af forskellige farver og mønstre, så der er noget for enhver smag, uanset om du søger en sort byLindgren softshell jakke eller en anden farve.

Gratis fragt ved køb af byLindgren børnetøj

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt byLindgren børnetøj, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra byLindgren her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver. Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Leder du efter vores udsalgsvarer fra byLindgren, kan du finde dem i vores kategori byLindgren udsalg.

Tilføjet kurv