Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mudpuppy

16
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
35%
Mudpuppy Puslespil - To Go - 36 Brikker - Fly Mudpuppy Puslespil - To Go - 36 Brikker - Fly 71,47 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  

Sjove og spændende børnespil fra Mudpuppy

Mudpuppy laver miljøvenlige puslespil, spil og legetøj som børn kan lege kreativt med.

Firmaet blev grundlagt i 1992, og startede ud med at producere puslespil. Snart blev sortimentet udvidet til hvad der tilbydes i dag, så der er rig underholdning til børn og dem med unge hjerter.

Mudpuppy blev opkøbt af The McEvoy Group, et medie firma baseret i San Francisco i 2012. Det lille og hårdtarbejdende team bestående af 25 personer som står bag Mudpuppy, er baseret i New York City.

Kreativiteten er i højsædet hos Mudpuppy

Mudpuppy tror på, at det at skabe kreativt legetøj som hjælper børn med at slappe af, og ikke sidde foran moderne skærme konstant er vigtigt for deres udvikling. Mudpuppy har vundet over 200 priser og har været med i blade såsom Oprah, parents, og Martha Stuart.

Mudpuppy tilbyder alt fra magnetiske påklædningsdukker, selvlysende puslespil, dominobrikker, billedlotteri og meget meget mere.

Mudpuppy puslespil

På denne side du kan se alle puslespil fra Mudpuppy til børn. Uanset dine børns alder, er Kids-world stedet hvor du finder lige nøjagtigt det, du leder efter.

Vi har et godt udvalg af puslespil mærker - inklusive Mudpuppy. Mudpuppy puslespil er et perfekt valg.

Vi vil anbefale dig at du bruge vores filtersystemet når du leder efter Mudpuppy puslespil til dit barn. Uanset din stil kan vi garantere dig om, at du kan se de puslespil som dig og din dreng eller pige leder efter.

Shop Mudpuppy puslespil her

Hvis du vælger at købe dit barns nye Mudpuppy puslespil hos Kids-world, bliver vi meget glade og vi forsikre, at du ikke fortryder det.

Vi tilbyder fantastiske Mudpuppy puslespil. Derfor håber vi, at du finder helt specifikt hvad du leder efter.

Selvlysende puslespil fra Mudpuppy

Selvlysende puslespil fra Mudpuppy er en fascinerende og underholdende oplevelse, der bringer en ekstra dimension til det traditionelle puslespilskoncept. Disse puslespil er designet med en innovativ og visuelt imponerende tilgang, der gør dem unikke og mindeværdige.

Det mest bemærkelsesværdige træk ved disse puslespil er deres evne til at lyse i mørket, hvilket tilføjer et ekstra element af spænding og udfordring. Den selvlysende egenskab skaber ikke kun et visuelt imponerende billede, men det giver også en ny dimension af kompleksitet, når man løser puslespillet under forskellige lysforhold. Dette gør det til en ideel aktivitet for både børn og voksne, der søger en sjov og stimulerende tidsfordriv.

Mudpuppys selvlysende puslespil er omhyggeligt udformet med høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Hvert puslebrik er præcist skåret for at sikre en perfekt pasform, hvilket gør det til en glat og tilfredsstillende proces at samle puslespillet. Desuden er motivvalget nøje udvalgt for at appellere til en bred vifte af interesser og smag, hvilket gør puslespillet velegnet til alle aldre.

Udover deres visuelle appel og udfordrende element har Mudpuppys selvlysende puslespil også pædagogiske fordele. De fremmer finmotoriske færdigheder, problemløsningsevner og tålmodighed, mens de samtidig stimulerer kreativ tænkning og visuel opfattelse.

Mudpuppys selvlysende puslespil er en fornøjelig kombination af kunst, leg og udfordring. Deres unikke design og kvalitet gør dem til en fremragende gave eller en sjov familieaktivitet, der vil skabe varige minder og bringe glæde til alle, der vælger at udforske mysteriet bag de strålende brikker i mørket.

Gratis fragt når du køber Mudpuppy

Hver gang du shopper hos os, kan du kvit og frit få leveret dine puslespil fra Mudpuppy helt uden beregning.

Vi tilbyder gratis kredit: På betalingssiden finder kan du se hvilke muligheder du har, for at vente med at betale for ordren til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Kiggede du forbi shoppen for at finde et bestemt produkt fra Mudpuppy, som du måtte lede forgæves efter, skal du endelig bare sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv