Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Puttekasser i træ og plast

43
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Cam Cam Puttekasse - Træ - Natural Cam Cam Puttekasse - Træ - Natural 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
35%
That's Mine Puttekasse - Lina - Luna Dragons That's Mine Puttekasse - Lina - Luna Dragons 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
TOLO Puttekasse - Rund TOLO Puttekasse - Rund 143,47 DKK
Oprindeligt:  204,95 DKK  
30%
TOLO Puttekasse - Med Lyde TOLO Puttekasse - Med Lyde 181,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
30%
Kids Concept Puttekasse - Neo - Træ Kids Concept Puttekasse - Neo - Træ 188,97 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
40%
Fabelab Puttekasse/Trækvogn - Træ Fabelab Puttekasse/Trækvogn - Træ 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Janod Puttekasse - Geometriske Former - Træ Janod Puttekasse - Geometriske Former - Træ 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Liewood Puttekasse - Midas - Golden Caramel Multi Mix Liewood Puttekasse - Midas - Golden Caramel Multi Mix 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
Liewood Puttekasse - Bøg - Dino Mix Liewood Puttekasse - Bøg - Dino Mix 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Janod Puttekasse - Hus Janod Puttekasse - Hus 191,97 DKK
Oprindeligt:  319,95 DKK  

Puttekasser til baby og børn

Hos Kids-world finder I mange fine puttekasser til de mindste. Skal I have jer en puttekasse, som jeres dreng eller pige kan sidde og hygge sig med, kan I jo passende overveje en af puttekasserne her på siden.

De fleste puttekasser i vores sortiment er lavet af træ, udsmykket med et hyggeligt print og med et låg med geometrisk formede huller, som jeres dreng eller pige kan putte de medfølgende former igennem. Mange af puttekasserne er endda så fine, at de sagtens kan stå fremme på reolen og pynte, når de ikke er i brug.

Så sæt jer til rette og kig jer omkring i vores udvalg. Forhåbentlig finder I den helt perfekte puttekasse til lige præcis jeres lille dreng eller pige.

Puttekasser i forskellige udformninger

Du kan finde puttekasser, der er udformet som elefanter, huse, eller de gode gamle firkantede kasser. Hver og en er fint pyntet med bl.a. dyr som dinosaurer, ræve, elefanter eller en hel flok glade dyr m.m.

Vi har desuden en lidt atypisk model med søde ænder i tre størrelser, som passer sammen. Når barnet ikke leger med dem, kan de stå fint til pynt i vindueskarmen eller på reolen.

De fine klodser, som skal puttes i puttekassen, er flotte udformede trekanter, firkanter, stjerner, sekskanter, cirkler osv. Hvis man vil, kan man med fordel lade barnet bygge små tårne af de fine klodser også. Børn elsker at bygge tårne for blot at vælte dem lige med det samme bagefter.

Træn øje- og håndkoordinationen med en puttekasse

Puttekasserne er med til træne øje- og håndkoordinationen samtidig med, at puttekassen er med til at udvikle finmotorikken og den logiske tænkning.

Vi lever i en tid, hvor man indimellem kan glemme vigtigheden af, at også de helt små får trænet og øvet sig i at bruge deres fingre og intellekt. Finmotorik er særdeles vigtig at få trænet for de små fingre og puttekasser er særligt gode til at træne netop dette.

Det kan ikke overvurderes, hvor vigtigt det er for børn at koncentrere sig og fordybe sig i en opgave. Når de er vant til dette, bliver mange ting lettere for barnet efterhånden som det vokser og bliver ældre.

Puttekasser i flotte farver

De fleste børn elsker flotte farver, og mange børn har endda yndlingsfarver. Her på siden finder du puttekasser i fine støvede farver og træ. Vi har f.eks. puttekasser formet som Noahs ark med dyr i skønne og realistiske farver. Vi har også en puttekasse, som er formet som en krokodille og en der er formet som ænder i forskellige størrelser.

Brikker i forskellige farver og former gør det nemmere for børn at skelne mellem de forskellige varianter og finde ud af hvor de skal hen.

En puttekasse er den perfekte gave

Hvis du kender et lille barn, som snart har fødselsdag eller som bare fortjener at blive forkælet, så er en puttekasse den perfekte gave. Puttekasserne her på siden kommer i flotte designs, som ikke kun er sjove at lege med, men også er fine at have stående fremme.

Udover at de forskellige klodser kan puttes ned i kassen, så kan de også stables og kombineres med andre sjove klodser. Derfor kan en ny puttekasse sagtens kombineres med barnets eksisterende klodser og legetøj.

Puttekasser med dyr, tal og bogstaver

Her på siden kan du finde alle mulige slags puttekasser, så der er lidt for enhver smag. Du kan f.eks. finde puttekasser med forskellige dyr såsom dinosauere, pandabjørne og ænder. Derudover kan du også finde puttekasser med tal og bogstaver. Disse kan være gode til at træne tal og bogstaver med din lille dreng eller pige.

Kort sagt er der lidt for enhver smag, så kig jer omkring i vores fine udvalg og se om der ikke er en puttekasse, som falder i jeres smag.

Puttekasser fra kendte mærker

Hos Kids-world går vi op i, at du altid har flere forskellige slags kvalitetsprodukter at vælge imellem. Derfor kan du finde puttekasser fra mange forskellige legetøjsmærker. Du kan f.eks. finde puttekasser fra Dantoy, Liewood, Hevea og Sebra.

Hvis du er på udkig efter puttekasser fra et bestemt mærke, så glem ikke at du kan bruge filteret øverst på siden til hurtigt at få et overblik.

Svanemærkede puttekasser

Hvis du går op i bæredygtighed, så kan vi glæde dig med, at vi også har svanemærkede puttekasser. Her på siden kan du nemlig finde puttekasser fra Dantoy, som laver svanemærket legetøj.

Puttekassen fra Dantoy er CE-og svanemærket, og så er den endda også produceret i Danmark. Derudover er den lavet af BIO-plast, der er fremstillet af sukkerrør, som er 100% genanvendelige. Endelig er sukkerrør et vedvarende råmateriale, der kan absorbere CO2 fra luften, og derfor skåner miljøet ved at mindske forureningen.

Sidst men ikke mindst kan den unikke puttekasse tåle opvaskemaskinen og derfor er nem at rengøre og holde ren.

Køb puttekasser med gratis fragt og hjemmelevering

Når du handler hos Kids-world, kan du få gratis fragt på puttekasser. Det eneste du skal gøre, er at finde den rette puttekasse til dit barns behov. Så sørger vi for, at den bliver leveret til din hjemmeadresse eller et afhentningssted nær dig - alt afhængigt af hvilken løsning du vælger.

Udover fri fragt har du også mulighed for at tilvælge vores gratis kreditordning, børnepengebetaling. På den måde får du puttekassen indenfor et par dage, men betalingen kan vente, indtil børnepengene udbetales.

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice via telefon eller på e-mail, hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af puttekasser i former og farver.

Tilføjet kurv