Huttelihut SS19 Drop 1 - Releaset i dag! - Babyhuer & elefanthuer i skønne farver
0 VARE(R) 0,00 DKK

By Nord Copenhagen

By Nord - Hvor design møder natur

By Nord er med sine smukke motiver fra naturen blevet utrolig populært i mange hjem. By Nord sengetøjet med pindsvin og pyntepuderne med dådyr er bare nogle af produkterne fra det danske designfirma. 

By Nord

(0) Skjul filter  
Køn
Pris

Der er ingen produkter der matcher din filtersøgning!

By Nord er inspireret af de danske designtraditioner 

Inspireret af de danske designtraditioner den nordiske natur fremstiller By Nord unikt og moderne interiør til børn og voksne. By Nord baby sengetøj og pyntepuder fås med mange søde print af dyr. Perfekt til indretning af det moderne børneværelse. 

Køb By Nord børnetøj hos Kids-World.dk 

Ved Kids-world.dk kan du køb By Nord online - Vores sortiment dækker både over de flotte tekstiler med dyr og dyrebørn samt tekstilerne i de grafiske mønstre i sarte pasteller. Se blandt andet baby sengetøj, junior sengetøj, sengerange, babytæpper og legetæpper fra By Nord Copenhagen, der er let at matche med tidens hotteste trends indefor babyudstyr og interiør. Er du i gang  med at indrette en flot børneværelse til den lille dreng eller pige er By Nord et godt bud. De flotte print med dyr passer ind både på de farverige børneværelser og værelserne i de afdæmpede og sarte farver. Lav et hyggehjørne til historielæsning og red op med barnets yndligsdyr på sengetøjet. 

Unik nordisk designidentitet

Den danske designvirksomhed By Nord Copenhagen har eksisteret siden 2008. Firmaet har en unik brand-DNA hvor passionen for; tekstiler i suværen kvalitet, den nordiske farverpalette og nordiske udtryk er helt tydeligt. Kollektionerne er elegante og luksuiøse - og bringer naturen indenfor. 

Inspirationen af det rå og blide i naturen er tydelig med de smukke nordiske motiver og grafiske mønstre. Produkterne fremstilles i de bedste kvaliteter og i så vidt muligt omfang bæredygtigt for at skåne naturen. Derfor er flere af produkterne også fremstillet af øko-tex standard 100 certificeret. By Nord er blevet populært over hele verden blandt andet med deres bløde sengetøj der kun bliver mere blødt og lækkert med tiden.

Tilføjet kurv