Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

babyLivia

2
40%
35%

babyLivia

babyLivia

I finder her i kategorien hele vores udvalg af produkter fra babyLivia.

Vi gør os umage med altid at have et spændende udvalg af produkter fra brands som fx babyLivia. Så uanset om I er på udkig efter sko, tøj, udstyr eller måske legetøj til jeres barn, så har vi det her på shoppen.

De sødeste hagesmækker fra babyLivia

Det norske familiefirma babyLivia består af en mor, som elsker design, en far som elsker praktiske løsninger og baby Livia. Sammen har de skabt firmaet babyLivia for at gøre dagligdagen for forældre bare en smule nemmere. 

Produkterne er designet i gode materialer, med flotte designs og funktionalitet. Særligt hagesmækkerne er blevet et kæmpe hit i Norge, og har gjort måltider mere behagelige for tusindvis af familier. Nu er babyLivia klar til at tage resten af verdens småbørnsfamilier med storm.

Praktiske babyLivia hagesmække og savlesmække

Nogle børn og babyer savler meget, og for dem er det intet mindre end fantastisk at have en beskyttende savlesmæk, for ikke gøre bodyen, tøjet og/eller blusen vådt.

Det kan også være en udfordring, at holde tøjet rent - Her er det uundværligt med hagesmække. Hagesmækkene fra eksempelvis babyLivia fås i flere forskellige udformninger, størrelser og farver.

babyLivia børneservice

Her på siden finder I vores lækre og alsidige sortiment af børneservice fra babyLivia til baby og børn. Vi har et lækkert sortiment af tudkopper, tallerkener, gafler, knive og skeer til børn. En stor del af skeerne i vores sortiment er ergonomisk udformede, således at de passer helt perfekt i jeres dreng eller piges hånd.

Praktisk børneservice fra babyLivia

Det kan være vanskeligt for et lille barn at holde godt fast i et bestik, så det har de selvfølgelig tænkt på hos babyLivia, som er kendte for deres skønne og herlige børneservice. Her på Kids-world.dk har vi et stort sortiment af børneservice fra babyLivia og mange andre, så I kan være sikker på at finde noget, som passer i jeres smag.

Historien om firmaet babyLivia

Historien starter da lille Livia skulle i gang med at spise havregrød. Hun blev altid mæt og nødt måltidet, men halvdelen af det faldt ned af hendes hage, og resulterede i beskidt tøj som igen skulle vaskes. Hvis bare der fandtes en hagesmæk med høj hals! Ideen måtte prøves af, og dagen efter tog far sagen i egen hånd. 

Han købte materialer fra en sybutik, og efter nogle timer ved symaskinen var den første prototype parat. I dag har hagesmækkerne en super praktisk PU-overflade, så de er lette lige at tørre af med en våd klud.

Tilføjet kurv