Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)
0 VARE(R) 0,00DKK

Barbaras Choice

(5) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Køn
Type
Pris
Barbaras Choice Kjole - Lilly - Koksgrå m. Stjerner Barbaras Choice Kjole - Lilly - Koksgrå m. Stjerner 249,95DKK     Spar 74,99DKK   
174,96DKK 


Barbaras Choice Kjole - Lilly - Støvet Rosa Barbaras Choice Kjole - Lilly - Støvet Rosa 249,95DKK     Spar 124,98DKK   
124,98DKK 


Barbaras Choice Sommerjakke - Pasquale - Mørk Blå Barbaras Choice Sommerjakke - Pasquale - Mørk Blå 449,95DKK     Spar 157,49DKK   
292,46DKK 


Barbaras Choice Overgangsjakke - Chloe - Grå Barbaras Choice Overgangsjakke - Chloe - Grå 379,95DKK     Spar 132,99DKK   
246,96DKK 


Barbaras Choice Sommerjakke - Michel - Navy Barbaras Choice Sommerjakke - Michel - Navy 379,95DKK     Spar 132,99DKK   
246,96DKK Barbaras Choice børnetøj

Her hos Kids-world.dk kan du købe Barbaras Choice børnetøj til drenge og piger. Vi har alt hvad du skal bruge, for at kunne klæde dit barn helt rigtigt på, til når der skal leges udenfor i det danske vejr eller til pudekaBarbaras Choice i børnehaven.

Vi har gjort meget ud af, at have tøj i vores store sortiment af børnetøj, som er skabt til aktive og friske børn, der også gerne vil se smarte ud.

Gratis fragt ved køb af Barbaras Choice børnetøj

Når du køber børnetøj fra Barbaras Choice hos Kids-world.dk, får du det leveret med gratis fragt - så længe at leveringen sker inden for Danmarks grænser.

Vores sortiment indeholder alt i børnetøj og børnesko, så uanset hvilke præferencer du og dit barn har, vil i med stor sandsynlighed, finde det i er på udkig efter.

Klik gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber børnetøj

Hvis dit barn er i voksealderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe børnetøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i tøj der er for småt. Mange køber børnetøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis str. 88, selvom at barnet reelt set er en str. 82.

På den måde kan I udsætte udskiftningen af hele garderoben en smule.

Tilføjet til kurv