Nye, flotte bObles-farver er landet - vi fører komplet sortiment af bObles
0 VARE(R) 0,00 DKK

Ticket To Heaven Skibukser

(1) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Ticket To Heaven Skibukser - Aspen - Mørkegrå
Ticket To Heaven Skibukser - Aspen - Mørkegrå 599,95 DKK     Spar 209,99 DKK   
389,96 DKK Ticket To Heaven skibukser

Ticket To Heaven skibukser kan præcist dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers leg med sne. Ticket To Heaven skibukser holder jeres børn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi I Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser er stort, så hvad end I finder det helt rigtige par Ticket To Heaven skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i den overordnede kategori. Se dig derfor omkring, og husk at kigge efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de Ticket To Heaven skibukser, som I vælger at købe.

Ticket To Heaven skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om ikke I skal købe et sæt Ticket To Heaven skibukser med seler. Selerne er med til at sikre, at skibukserne fra Ticket To Heaven ikke falder ned om anklerne når barnet står på ski eller leger i sneen - det er super træls når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj. Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, får I leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv