Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ciao Srl.

187
Størrelse

Ciao Srl.

Ciao Srl. - Licensudklædningstøj til børn

Det italienske brand, Ciao Srl., blev stiftet sidst i 1990’erne og er i dag et stort navn, hvad angår festudstyr og udklædning til børn.

Brandet er kendt for dygtige skræddere og designere, som sammen skaber licensudklædning til børn, som ligner tro kopier af de oprindelige figurer, som børn kender og elsker.

Ciao Srl. har virkelig fokus på detaljer. Det er derfor, at mange kendt brands giver dem licens til at skabe udklædningstøj. Alle Ciao Srl. kostumer og tilbehør til børn lader dem klæde sig ud som deres favoritkarakterer. Med Ciao Srl. licenskostumer kan dit barn opleve magiske eventyr, når som helst de har lyst.

Superhelte og prinsesser fra Ciao Srl.

Ciao Srl. har licensudklædningstøj til børn fra utallige kendte brands. Er dit barn helt vild med prinsesser, finder du mange smukke prinsessekostumer fra Barbie-universet til børn i alderen 3-10 år. Du finder også mange superheltekostumer til børn, som er fans af Batman, Flash, Wonder Woman, Catwoman, Supergirl, Superman eller nogle af de mange andre superhelte.

Stort udvalg af licensudklædningstøj til børn fra Ciao Srl.

Ciao Srl. har eksklusive licenser til alverdens kendte brands fra børnenes verden. Dette vil sige, at dit barn kan få meget realistiske og vellignende kostumer, så de kan ligne deres store helte og virkelig leve sig ind i rollen. Vi har licensudklædning fra universer som Barbie, Harry Potter, DC-universet, Disney, Gurli Gris, Tom & Jerry og mange flere.

Ciao Srl. finder hele tiden på nye innovative måder at skabe kostumer og tilbehør på, som lader børn udleve magiske øjeblikke, når som helst de har lyst til det.

Tilføjet kurv