Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bantex

3

Bantex

Notesbøger og skriveartikler fra Bantex

Bantex er et dansk firma som blev stiftet i 1961. Grundet kvaliteten på deres produkter voksede de hurtigt, både i Danmark og internationalt. 

I dag er Bantex førende inden for produktion af kontorartikler i Europa. De er særlig kendt for de ikoniske sorte/røde notesbøger, som både utallige børn og voksne har anvendt til deres noter i skolen og på kontoret. 

I år 2000 blev Bantex overtaget af Hamelin, hvilket fremmede udviklingen af nye innovative produkter. Bantex var også det første brand i verden, som udviklede brevorderen i polypropylen, og Strong-Line kantforstærkning som giver slidstyrke på notesbøger, uden at ridse reoler og borde!

Mere om Hamelin

Hamelin som ejer Bantex, er en førende producent af kontor- og skoleprodukter. Hamelin tilbyder alt fra notesbøger, skolehæfter og adressebøger til løst papir. Hamelin har desuden mere end 40 fabrikker på verdensplan. Bantex tilbyder miljøvenlige og holdbare produkter, såsom plastlommer, registre, faneblade, mapper og meget mere. Produkterne fra Bantex har altid et enkelt og funktionelt design. Fra Hamelins distributionscentre i Danmark, sendes produkter til mere end 95 lande verden over.

Tilføjet kurv