Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Crateit

26

Crateit

Crateit

Med base i Danmark bringer Crateit magi og fantasi til børns legetid gennem deres unikke trælegetøj. Crateit inviterer børn til at udforske en verden uden regler, hvor græsset kan være blåt, og koen kan være rød - alt er op til barnets egen fantasi.

Crateit trælegetøj åbner en verden af kreativitet, hvor børn kan farve, bygge, og skabe deres egne eventyr og historier. Hvert stykke legetøj tjener som en tom skabelon, klar til at blive udforsket og transformeret af dit barns unikke vision.

Crateit er stolte af deres lokale rødder og produktion. Hvert stykke legetøj er håndlavet på traditionelle værksteder på Fyn, hvor dansk designtradition og håndværk er i højsædet. Crateit er ikke kun dedikeret til at levere kvalitetslegetøj, men også til at støtte deres lokale samfund og miljø.

Værdien af ansvarlig produktion ligger også dybt i Crateits DNA. Deres legetøj er ikke kun produceret med omtanke for miljøet, men også med omtanke for mennesker. Alle Crateits produkter er lavet af mennesker med særlige behov, hvilket gør hvert stykke legetøj endnu mere specielt og unikt.

Crateit er mere end bare et brand - det er en invitation til leg, fantasi og udforskning, alt sammen pakket ind i smukt og ansvarligt lokalt dansk produceret trælegetøj.

Crateit - Træspil og trælegetøj til børn

Lad Crateit være springbrættet til dit barns kreativitet og fantasi. Brandet giver børn mulighed for at rejse tilbage til dinosaurernes tid, opleve farverige regnbuer med deres eventyrlige enhjørningevenner, eller blive den travle landmand, der passer og plejer bondegårdens dyr.

Crateits spændende partnerskab med H.C. Andersens Hus har resulteret i et enestående trælegetøj, der inviterer børn ind i "Kejserens Nye Klæder", en magisk rejse gennem eventyrets verden. Og det bedste ved det hele? Alt Crateit legetøj er produceret i træ og venter på at blive farvelagt af dit barn, med enhver form for tuscher, maling eller farveblyanter.

Med Crateit får dit barn ikke bare trælegetøj, men en verden af eventyr, der hjælper dem med at udtrykke deres kreativitet, lære og vokse. Så hvorfor vente? Lad eventyret begynde med Crateit i dag.

Sjove kreasæt fra Crateit

Opdag en verden af kreativ leg med Crateits kreasæt. Crateit bygger bro mellem leg og læring, ved at tilbyde børn en unik mulighed for at udtrykke deres kreativitet.

Hvert sæt leveres i naturlig træfarve, hvilket giver dit barn frie tøjler til at skabe deres eget unikke legetøj. De kan bruge tuscher, maling, farveblyanter - mulighederne er uendelige.

Dette aspekt af Crateit sæt har stor betydning for børns udvikling. Når børn personliggør deres legetøj, styrker de deres kreative tænkning, finmotorik og problemløsningsfærdigheder. Det fremmer også følelsen af ejerskab og stolthed, hvilket igen kan booste deres gå-på-mod til at sætte sit personlige præg på verden.

Processen med at farvelægge deres eget legetøj kan desuden også have terapeutisk karakter, da denne form for fordybelse giver børn en chance for at fokusere og afstresse i en verden fuld af ydre stimuli.

Så dyk ned i Crateit verden af kreativitet, og giv dit barn et sjovt, lærerigt og fordybende legetøj, som han eller hun vil elske.

Shop Crateit med gratis fragt

Bring farve og kreativitet ind i dit barns verden med det unikke trælegetøj fra Crateit. Du kan shoppe alle Crateits fantastiske produkter på Kids-world med helt gratis fragt til din danske adresse.

Ingen skjulte omkostninger, ingen bekymringer - bare fantastisk, sjovt og lærerigt legetøj leveret direkte til din dør. Med Crateit og Kids-world får dit barn adgang til uendelige timer af kreativ leg og læring, uden at du skal tænke på ekstra fragtomkostninger.

Det er så nemt som at klikke på dit foretrukne Crateit produkt og vente på at eventyret leveres direkte til dit hjem. Lad ikke fragtpriserne stoppe dig. Med gratis fragt hos Kids-world venter dit barns næste store eventyr lige rundt om hjørnet.

Tilføjet kurv