Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sebra sengerand

4

Sebra sengerand

Hos Kids-world fører vi et spændende sortiment af Sebra sengerande, som kan bruges til drenge og piger, som godt kunne bruge ekstra behagelige omgivelser.

Historien bag Sebra

Sebra er et anerkendt brand inden for børnemøbler og -tilbehør, der blev grundlagt i 2004 af Mia Dela. Brandet blev startet med en vision om at skabe funktionelle, bæredygtige og æstetisk tiltalende produkter til børn.

Sebra er inspireret af gamle håndværkstraditioner og kombinerer dette med moderne designelementer. Sebras produkter er kendt for kvalitet, holdbarhed og sans for detaljer, hvilket gør Sebra til et populært valg blandt forældre verden over.

Stort og varieret udvalg af Sebra sengerande

Hos Kids-world er vi stolte af at præsentere vores fine og varierede udvalg af sengerande fra Sebra. Vi har nøje udvalgt de bedste Sebra sengerande, der opfylder Sebras høje standarder for kvalitet og design. Vores sortiment af Sebra sengerande omfatter forskellige farver og mønstre, så du nemt kan finde den sengerand, der passer perfekt til dit barns værelse.

Sebra krokodille sengerand

En af vores populære sengerande fra Sebra er den charmerende Sebra krokodille sengerand. Sebra krokodille sengeranden er perfekt til at skabe en sjov og fantasifuld atmosfære i dit barns seng.

Denne sengerand fra Sebra er designet som en krokodille, der omfavner sengen og giver dit barn en tryg følelse af sikkerhed under søvnen. Denne Sebra krokodille sengerand er ikke kun dekorativ, men den er også praktisk, da den beskytter dit barn mod at støde hovedet ind i sengegavlen.

Sebra sengerande i forskellige farver

Vi forstår, at børneværelser kommer i forskellige farver og temaer. Derfor tilbyder vi Sebra sengerande i forskellige farver. Uanset om du søger en sengerand i rolige og neutrale farver eller en mere livlig og farverig variant, kan du finde det i vores sortiment af Sebra sengerande. Vælg den Sebra sengerand, der bedst komplementerer dit barns værelse og personlighed.

Sådan vasker du Sebra sengerand

For at bevare din Sebra sengerandens kvalitet og hygiejne anbefaler vi, at du følger de vaskeanvisninger, der følger med produktet. Har du mistet anvisningerne, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der gerne hjælper dig med at finde de relevante vaskeanvisninger for din Sebra sengerand.

Ved at følge de rette retningslinjer for vasken af din Sebra sengerand sikrer du, at sengeranden forbliver blød og behagelig for dit barn.

Sådan får du tilbud på Sebra sengerande

Vi ønsker at gøre det attraktivt for vores kunder at handle hos os. Derfor tilbyder vi regelmæssigt tilbud på vores produkter, inklusive Sebra sengerande.

Besøg vores udsalgskategori for at finde gode tilbud på udvalgte sengerande fra Sebra. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier for at få eksklusive tilbud og opdateringer om nye produkter, herunder Sebra sengerande.

Betal din Sebra sengerand med børnepengekredit

Vi er glade for at tilbyde vores kunder en gratis børnepengekreditordning. Med børnepengekredit kan du handle Sebra sengerande og andre produkter hos os uden at betale med det samme. Kontakt vores kundeservice for at få mere information om vores børnepengekredit og hvordan du kan benytte dig af muligheden til at skabe et hyggeligt og trygt sovemiljø for dit barn.

Gratis fragt på Sebra sengerande

Når du handler Sebra sengerand eller andre produkter hos os, tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi ønsker at gøre din shoppingoplevelse så bekvem som muligt. Derfor er fragten gratis for dig. Giv dit barn den bedste nattesøvn med en Sebra sengerand og få den leveret uden ekstra omkostninger.

Køb sengerande fra Sebra og andre populære brands

Finder I ikke dén sengerand fra Sebra, som I tænker, passer perfekt ind i jeres hjem, så kan I jo tage et kig i hvad vi har at tilbyde af sengerande fra andre mærker.

Tilføjet kurv